- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kızlar çok şükür herşey yolunda bebeğimi gördüm bacağının birni altına almış yüzüstü yatmıl kıpırdamadı bile artık nasıl rahatsa.Yani anlayacağınız havamızı aldık yine öğrenemedik :)
Haftaya salıya randevu aldım yine bakacak doktorum artık nasip.Ama iyi olduğumu gördüm ya o bana yetti.
Haftasından biraz büyük 260 gram boyuda 17 cm miş koca danamın.Benim göbeğin neden büyük olduğu anlaşıldı :)))
Darısı diğer arkadaşlarımın başına :)
yine göstermedi demek.kız gibi naz yapıyor hadi bakalım neymiş haftaya görelim
Kızlar çok şükür herşey yolunda bebeğimi gördüm bacağının birni altına almış yüzüstü yatmıl kıpırdamadı bile artık nasıl rahatsa.Yani anlayacağınız havamızı aldık yine öğrenemedik :)
Haftaya salıya randevu aldım yine bakacak doktorum artık nasip.Ama iyi olduğumu gördüm ya o bana yetti.
Haftasından biraz büyük 260 gram boyuda 17 cm miş koca danamın.Benim göbeğin neden büyük olduğu anlaşıldı :)))
Anası gibi yüz üstü yatmış mışıl mışıl uyuyordu valla doktor artık daha fazla dürtmek istemiyorum çok rahat uyuyor dedi :) kıyamadı.Öksürük numarası yaptım ama yemedi :)))artık göstersin ama yeter
İhihi. Sizinkiler akrobatik hareketler yapıyor habire yaa. Ben ne zaman gitsem sırt üstü yatıyo benim zilli
Babasına çekmiş.. Bi TV eksik karşısında
Sevindim canım herşeyin yolunda olmasına. Cinsiyet için 1 hafta daha sıkacaksın dişini.
Anası gibi yüz üstü yatmış mışıl mışıl uyuyordu valla doktor artık daha fazla dürtmek istemiyorum çok rahat uyuyor dedi :) kıyamadı.Öksürük numarası yaptım ama yemedi :)))
hamile kıyafeti alan bayanlar nerden aldınız ?
lcw baktım 40 bedenden başlıyor kocaman oluyor 36 yada 38 lazım bana :2:
tek ben miyim üstüne bişey bulamayan :44:
Canım ben dün ilk defa de facto dan hamile pantolonu aldım. Çok da güzel değil ama rahat. İş yerinde giymek için aldım..
ben daha hiç bakmadım bile, sizden tavsiyeleri alayım ihtiyaç halinde direk nokta atışı yapıcam.hamile kıyafeti alan bayanlar nerden aldınız ?
lcw baktım 40 bedenden başlıyor kocaman oluyor 36 yada 38 lazım bana :2:
tek ben miyim üstüne bişey bulamayan :44:
çok umutluyduk biz oysa.... Sağlıklı olduğunu öğrendin ya ona da şükür canım, inşallah haftaya haberleri bekliyoruz.Kızlar çok şükür herşey yolunda bebeğimi gördüm bacağının birni altına almış yüzüstü yatmıl kıpırdamadı bile artık nasıl rahatsa.Yani anlayacağınız havamızı aldık yine öğrenemedik :)
ben de ne zaman kullanmam gerektiğini bu hafta doktora sorucam bir de marka önerisi olacak mı onu da sorayım. her yerden bir sürü isim duydum ama bilmem hangisini alıcam.kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlıcam öneriniz var mı
ben daha hiç bakmadım bile, sizden tavsiyeleri alayım ihtiyaç halinde direk nokta atışı yapıcam.
ben daha hiç bakmadım bile, sizden tavsiyeleri alayım ihtiyaç halinde direk nokta atışı yapıcam.
çok umutluyduk biz oysa.... Sağlıklı olduğunu öğrendin ya ona da şükür canım, inşallah haftaya haberleri bekliyoruz.
ben de ne zaman kullanmam gerektiğini bu hafta doktora sorucam bir de marka önerisi olacak mı onu da sorayım. her yerden bir sürü isim duydum ama bilmem hangisini alıcam.
seninki bi hafta ilerde ondan daha büyüktür
benim de 13 cm olduğu kanaatindeyim 190 gram da haftasıyla uyumlu sıpamın ayağını gördüm pipisini gördüm
aa o pipimi siom iki bacak arası başka bişi olmaz heralde dio doktor
ben de test sonuçları bahanesyile iki hafta sonraya randevu aldım
ayrın tılı içinde 3 ekime aldım
şekerde ondan iki üüç hafta sonra yapılcak sanırım
ben de doğumu sordum kendi geliomuş doktor
çalıştığım yer karşıda olduğundan bide butarafta sordum eşinin hastaneyi söyledi
doğumu da sonra konuşıruz 37 den sonra çatı muayenen olcak ondan sonra belli olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?