2014 Şubat Anneleri

hamile kıyafeti alan bayanlar nerden aldınız ?
lcw baktım 40 bedenden başlıyor kocaman oluyor 36 yada 38 lazım bana :2:

tek ben miyim üstüne bişey bulamayan :44:

Kızlar çok şükür herşey yolunda bebeğimi gördüm bacağının birni altına almış yüzüstü yatmıl kıpırdamadı bile artık nasıl rahatsa.Yani anlayacağınız havamızı aldık yine öğrenemedik :)

Haftaya salıya randevu aldım yine bakacak doktorum artık nasip.Ama iyi olduğumu gördüm ya o bana yetti.

Haftasından biraz büyük 260 gram boyuda 17 cm miş koca danamın.Benim göbeğin neden büyük olduğu anlaşıldı :)))

Darısı diğer arkadaşlarımın başına :)

yine göstermedi demek. kız gibi naz yapıyor hadi bakalım neymiş haftaya görelim

İhihi. Sizinkiler akrobatik hareketler yapıyor habire yaa. Ben ne zaman gitsem sırt üstü yatıyo benim zilli
Babasına çekmiş.. Bi TV eksik karşısında

Sevindim canım herşeyin yolunda olmasına. Cinsiyet için 1 hafta daha sıkacaksın dişini.

Alemsin canım ya senin bebiş keyfine düşkün olacak desene :)
valla beklerim açıkçası 1 ay sonra gördüm içm rahatladı :)

Anası gibi yüz üstü yatmış mışıl mışıl uyuyordu valla doktor artık daha fazla dürtmek istemiyorum çok rahat uyuyor dedi :) kıyamadı.Öksürük numarası yaptım ama yemedi :)))

bu gitttiğimiz de bizimki de çok kıpırdamadı.
bi ara cinsiyet için poposuna baktık hülya avşar gibi dikmiş bacaklarını hareket ettiriyordu

sen benim canım sen kara sevdalım şarkısında var ya
doktor da hatunun keyfi çok yerinde hiç bozmayın dedi

bak sen şu sıpalara ya, neyse canım sağ salim gördün ya hayırlısı olsun inşallah

kızlarrr bizde dün tanıdığımıza gitmiştik
2 bebeği var peşpeşe oldu bir daha da düşünmüyor bebek artık
bazı eşyalarını verecekti bize söylemişti, gerçekten çok temiz ve çok kullanılmamış
eşi arabayla bırakırım sizi diyince kadın sağolsun hepsini topladı
araba varken al götür kaldır dedi
pusetini verdi bize o hiç kullanmamış
yine kullanamadığı (2.den dolayı kız durmuyo yerinde) mama sandalyesini
paketiyle açılmamış emzirme yastığı
hediye gelipde açmadığı çarşaflar falan bir sürü şey verdi sağolsun
hepsini eşimle sardık sarmaladık hemen kaldırdım
gözümüz gördükçe dayanamıyoruz, eşimde hadi gel yavrum diye konuşup duryo
erken doğuma sebebiyet vermemek için kaldırdım hepsini :)
ayyyy çok minnaklar ya bayıldım bayıldım
bu kısa süreli kullanılacak ve pahalı olan şeyleri hallettiğimize göre sanırım bebek odası yapabilicem
e artık bize bir o kalıyo
bide portbebesini vericek oda yeni
ayyyy HEPSİ ÇOK GÜZELDİ YAAA :)

Canım ben dün ilk defa de facto dan hamile pantolonu aldım. Çok da güzel değil ama rahat. İş yerinde giymek için aldım..

Vay arkadaş ne nazlı çıktı senin bu bebiş ya.. Bizimki de kız güya ama 12. haftadan beri sereserpe heryeri ortada yatıyor edepsiz kızım benim
Sağlıklı olduğunu öğrendin ya canım, cinsiyet nasıl olsa öğrenilir. Haftaya yine açık görüş var ha. Gözün aydın canım...

Kızlar son anket cevaplarına göre ilk sayfadaki cinsiyetleri güncelledim.umarım atladığım kimse yoktur. Yalnız listede olmayıp ankete katılan arkadaşlar yok.

ben daha hiç bakmadım bile, sizden tavsiyeleri alayım ihtiyaç halinde direk nokta atışı yapıcam.

çok umutluyduk biz oysa.... Sağlıklı olduğunu öğrendin ya ona da şükür canım, inşallah haftaya haberleri bekliyoruz.

kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlıcam öneriniz var mı
ben de ne zaman kullanmam gerektiğini bu hafta doktora sorucam bir de marka önerisi olacak mı onu da sorayım. her yerden bir sürü isim duydum ama bilmem hangisini alıcam.

bana da haber verirsen sevinirim canım ben randevu alamadım doluymuş haftaya gidicem artık cinsiyeti de öğrenemedim daha zaten

kızlar bugün fazla giremedim işlerim var birazcık yoruldumda aynı zamanda
sağolsun patronum geçen ay iş yükümü az bularak bana yeni işler vermişti ay başı ya onları yapmaya başladım
genelde gebe kadından iş yükü alınır benim patronda o kadar düşünceli ki işim az diye bana iş verdi
herkes mersine biz gideriz tersine

Son düzenleme:

lepi lepii doktorun kim lepi seni memnun gördüm doktorunun yeri nerde bi bisim bi adres lütfen....

Arkadaşlar hala düzenli gittiğim bi doktor yok ya avrupa yakasında doktoru olan yokmu ya memnun oldugu? yardım edın şu ikicanlıya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…