2014 Şubat Anneleri

özel okmeudanı hastanesine gidiyorum bi ara doktorumdan memnun değilim diye çıkışsam da hormonlarıma veriyorum çünkü çok memnunum

kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlıcam öneriniz var mı

Bana doktorum en etkilisi bu diyerek Lierac'ı tavsiye etti, kakao yağını da önerdi. Lierac'ın bir kutusu bir ay dayanmıyor ama Bir tüpü 70tl civarı ama internetten daha uygun fiyatlara bulabilirsin. Ben 39 tl'ye 3 kutu sipariş verdim.

speedyım canım cıgerım aylın mı osman mı hasan mı canım hangi dr

hemen kısa bilgi ile anlatıyım

kesinlikle OSMAN ... yoğun adam , kısa süreli bakar ama önce kendine bakar seni memnun etmek için bakmaz detaylı inceler sonra sana kilosunu boyunu söyler.

Aylin asla gitmem normal doğum istiyorum gece falan olursa gelmiyormuş ama bayan istiyorsan ve sezeryan ise o ayrı

Hasan ; çok konuşuyor 3 kez yatıp kalktığımı biliyrm ultrasonda bakıyor sonrea yat ultrasonda bakmadımdaha diyr
ultrasonda bebeğe bakarken başkasına laf yetiştiriyor falan

teşekkür ederim canım hemen bir randevu alacagım çok teşekkürler

hamile kıyafeti alan bayanlar nerden aldınız ?
lcw baktım 40 bedenden başlıyor kocaman oluyor 36 yada 38 lazım bana :2:

tek ben miyim üstüne bişey bulamayan :44:

Tek sen değilsin canım :) Ben de Lcw ve De Facto'ya bakmıştım ama hiç birisi içime sinmedi. Ben de normal gögüs altından ipli bir kaç tunik (altı kısmı bol olduğu için çok rahat oluyor), uzun hırka falan aldım. Normal ama bedenimden bir beden büyük pantolan aldım ilerde karnım daha da büyüyünce şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum:

Csmim ya:) genemi göstermedi ... ama bsk ne guzel kocaman olmus masallah ben gevtim buyuk oolmadini her gityigimde bir gun geriye kaca kaca 5 gun geridr su an saglikli olsun yavrun insallah ogrenirsin surprizci çok namuslu yavrun:)

tebriklerrrr kutlarım oğluşunun minnak pipisini :))

Oyyyy maşallah size :) canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :) ahan da sadece ben kaldım cinsiyet öğrenemeyen

çok teşekkür ederim ... hepimiz inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..en kısa zamanda sen de öğrenirsin inşallah

hastanenin evine yakın olması da önemli..

1 hafta öncesinden randevu alman lazım şimdi bide tatilden geldi ancak randevu verir

aynen dediğin gibiymiş aradım dahili nosunu verdıler tekrar aradım sgk da geçiomuş normal dogumda epidural analgesi de yapıolarmış adamı gormeden asık oldum dıyebilirim aylardır arıyorum sana ve yavruna bu gece dua edıcem canım cok cok tesekkur ederım 18 eylülde randevumuz var :) muju muju snaa

hangi siteden aldın canım bende alsam iyi olur ben aktardan talya diye bir yağ aldım aktardaki kız önerdi 20 tl...1 hftadır sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…