- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
lepi lepii doktorun kim lepi seni memnun gördüm doktorunun yeri nerde bi bisim bi adres lütfen....
Arkadaşlar hala düzenli gittiğim bi doktor yok ya avrupa yakasında doktoru olan yokmu ya memnun oldugu? yardım edın şu ikicanlıya :)
özel okmeudanı hastanesine gidiyorum bi ara doktorumdan memnun değilim diye çıkışsam da hormonlarıma veriyorum çünkü çok memnunum
kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlıcam öneriniz var mı
kızlar bugün dr dan geldim...Allah ın izniyle bi oğlumuz olacakmış:)
speedyım canım cıgerım aylın mı osman mı hasan mı canım hangi dr
hemen kısa bilgi ile anlatıyım
kesinlikle OSMAN ... yoğun adam , kısa süreli bakar ama önce kendine bakar seni memnun etmek için bakmaz detaylı inceler sonra sana kilosunu boyunu söyler.
Aylin asla gitmem normal doğum istiyorum gece falan olursa gelmiyormuş ama bayan istiyorsan ve sezeryan ise o ayrı
Hasan ; çok konuşuyor3 kez yatıp kalktığımı biliyrm ultrasonda bakıyor sonrea yat ultrasonda bakmadımdaha diyr
ultrasonda bebeğe bakarken başkasına laf yetiştiriyor falan
teşekkür ederim canım hemen bir randevu alacagım çok teşekkürler
hamile kıyafeti alan bayanlar nerden aldınız ?
lcw baktım 40 bedenden başlıyor kocaman oluyor 36 yada 38 lazım bana :2:
tek ben miyim üstüne bişey bulamayan :44:
Kızlar çok şükür herşey yolunda bebeğimi gördüm bacağının birni altına almış yüzüstü yatmıl kıpırdamadı bile artık nasıl rahatsa.Yani anlayacağınız havamızı aldık yine öğrenemedik :)
Haftaya salıya randevu aldım yine bakacak doktorum artık nasip.Ama iyi olduğumu gördüm ya o bana yetti.
Haftasından biraz büyük 260 gram boyuda 17 cm miş koca danamın.Benim göbeğin neden büyük olduğu anlaşıldı :)))
Darısı diğer arkadaşlarımın başına :)
tebriklerrrr kutlarım oğluşunun minnak pipisini :))
Oyyyy maşallah size :) canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :) ahan da sadece ben kaldım cinsiyet öğrenemeyen
hastanenin evine yakın olması da önemli..
1 hafta öncesinden randevu alman lazım şimdi bide tatilden geldi ancak randevu verir
kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlıcam öneriniz var mı
Bana doktorum en etkilisi bu diyerek Lierac'ı tavsiye etti, kakao yağını da önerdi. Lierac'ın bir kutusu bir ay dayanmıyor amaBir tüpü 70tl civarı ama internetten daha uygun fiyatlara bulabilirsin. Ben 39 tl'ye 3 kutu sipariş verdim.
hangi siteden aldın canım bende alsam iyi olur ben aktardan talya diye bir yağ aldım aktardaki kız önerdi 20 tl...1 hftadır sürüyorum
annelutfen diye bi siteden aldım canım bir hafta da elime geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?