2014 Şubat Anneleri

kızlar bebeğim içerde kıpır kıpır çok hareketli bütün hareketlerini hissediyorum maşallah sizde de öylemi..:26:

tızlaaaaarr biz bugün çok sevindiriğiz
daha sabah sabah kahvaltıya çıktık işyerindeki teyzemiz bize yazlık denizde giyilen şeffaf ayakkabılardan almış
minnacııııkkkk yedim yedim onu ben, denize gircez ya seneye inşallah ayağımıza taş batmasınmış :))))
koşucaz ya denizde :)
şimdide kuzenim abim ingiltereden gelmişti, İzmirede uğramış
işyerime geldi beni görmeye bir takım almış ayyy bayıldık ya
mağazada herkes işi bıraktı onları seviyoruz
bide tokalar almış
ay bu kızlar ne şanslı oluyo ya
bir sürü hediye alma şansı var ne güsel
şu foto çekme olayını halletsemde koysam buraya

Daha önce sana önermiştim yine sanırım.Ben tavsiye üzerine gittim doktoruma.Arkadaşım geçen sene doğum yaptı hastaneden ve doktordan oldukça memnundu.Ben ali osman koyuncuoğluna gidiyorum kesinlikle bir dene fikir edin derim Yukarda da yazdım çok ilgili bir doktor

Evet genelde ocakta doğum fiyatları artıyormuş.Onu özellikle sordum size şu an verdiğimiz fiyatlar 2014 te de geçerli olacak olanlar dedi
anladım canım fiyat yüksek olunca tabi daha ne kadar yükseltebilirlerki demi ama
bu arada o paraya senin yerine kendileri sancı çekse yeri valla

nts ne zaman giricez merak ediyorum girsem de rahatlasam

kız daha çok var anacım en az 19 hafta

kızlar bebeğim içerde kıpır kıpır çok hareketli bütün hareketlerini hissediyorum maşallah sizde de öylemi..:26:

benimkide öyle maşallah fakat şimdi yatışta herhal sıpacan yemeği yiyelide çok oldu ya uyuyor sanırsam

güle güle giysin tatlım bekliyoruz fotoları

Konu bebek olunca herkes hevesleniyor Geçen günde benim yanımda çalışan stajer almış birşort birde t-shirt.Bayıldım bende

anladım canım fiyat yüksek olunca tabi daha ne kadar yükseltebilirlerki demi ama
bu arada o paraya senin yerine kendileri sancı çekse yeri valla

nedense en çok onu merak ediyorum bağlanınca boyum uzayacak sanki

Ay ben gördüm onu. Acile gittiğimde 3 tane karnı burnunda hatunu yatırmışlardı yan yana yataklara. Göbüşlerinde bi kemer gibi bişey, gümbür gümbür bebişlerinin kalbi duyuluyo. Cihazdan da bi kağıt yazıp çiziyo sürekli. Ama suratları pek eğlenir gibi değildi.

son doğuma yakın oluyo genelde her an doğuma alıyoruz diyebilirler o sahneden sonra

nedense en çok onu merak ediyorum bağlanınca boyum uzayacak sanki

bak ben sana tarif edeyim böyle içerde sanki kamyon çalışıyor sürekli bir ses harıltı gürültü sesleri geliyor bağlanınca bide kalp atışı seni gümbür gümbür bazen atış yükseliyor sancı geldiğinde yani sonra atış normale dönüyor
boyun uzadımı kız 1mm

nts gördüm teyzemde
ben onu hissetmek istiyorum adrenalin lazım sanırım bana

tarifne bayıldım "suratları pek eğleniyor gibi değildi" koptum bu cümleye

o kişi ben değildim canım ama olsun..benimde bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı hastaneden ve doktordan çok memnun kalmış onunda doktoru senin gibi ali osmanmış bizde onu düşünüyoduk bakalım en kısa zamanda gidicem o zaman..sağol bilgiler için..

Bu adamdan memnun olmayan okumadım şimdiye kadar zaten Eminim sende memnun kalırsın

bugün kavanoz alacağım yarına da kışlık domateslerimi alır hallederim malum eve gidince bana bişeyler oluyor enerji patlaması yaşıyorum

anneler .brsey soracagmda szlere....bugün mutfak dolabınbı n kapagını actım borcam kaymıs karnıma dustu..göğsumun hemen altına yuvarlaklasan ılk yere dustu acıdı canım....bırsey olur mu neolur soleyın bana ates dustu ıcıme

onun içerde airbagları sağlam bişi olmaz merak etme

tatlım merak etme içini ferah tut bebeğini koruyan bir sıvı var allahın izniyle birsey olmaz..benim arkadaşım merdivenden düştü yuvarlandı bildiğin maşallah bebeğine hiç bişeycik olmadı üstelik ilk aylarındydı.. sende kalbini bozma.. ama kanaman yada ağrın sızın olursa da panik yapmadan mutlaka doktoruna görün....

bebekleri oynayan hatunlaaar!

bebişiniz her gün oynuyor mu, tatlı-ekşi yiyince mi oynuyor?

benimki 2 gündür oynuyordu, bugün tesadüf tatlı yedim ama tık yok...normal mi sizce?

bebekleri oynayan hatunlaaar!

bebişiniz her gün oynuyor mu, tatlı-ekşi yiyince mi oynuyor?

benimki 2 gündür oynuyordu, bugün tesadüf tatlı yedim ama tık yok...normal mi sizce?

canı isteyince oynuyor bende tatlı yedim bugün kılını kıpırdatmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…