Bende OHAAAAAA'nın altına denden koyuyorum
Benim gittiğim hastanede normal 1200 , sezeryan 1500. İçinde doğum fotoğrafı oda süsleme v.s de var.
Bu fiyat bile çok geliyor bana.
Ama o doktor gece gelir mi sorusunu bende sorucam doktoruma. Aklıma takıldı valla. :18::44:
bizim burda en kral hastanede normal doğum 350 tl sezercik 500 tlmiş
benim gittiğim hastane orta halli bi yer sanırım normal doğum 200 civarıdır
doğum fotosu falan yokta aman olmasada olur zaten foto makinalarına gıranmı girdi çekeriz biz
oda süsüde tüm hastanelerde var diye biliyorum burda kapıya takıyolarlar başka bişi varmı süslemeden kasıt olarak onu bilmiyorum ama:26::26:
ve bizim burda doktorlarda geliyor hele bir gelmesin evini basarım valla (ev adresini bulmam zor değilde)
2600 normal 3200 sezeryan ama pazarlık yapcam indircem
Ne güzelmiş o öyle bea. Ben son ay size yerleşeyim bi aycık..Hem sen benden 2 hafta öndesin sana yardımcı olurum bebek bakarken :13::13:
OHAAAAAA desem sana ayıp olmaz umarım
ben o paraya burda 10 tane doğrurum kısssss
ben senin yerinde olsam yol yakınken yeni bir doktor bulurum kendime daha uygunda bir hastane
lan sanki sancıyı kendileri çekiyor hey allahım
bu arada doktoruna sordunmu gecede olursa gelirmiymiş burdan bunu çok okudum çünkü ben istda ankarada falan doktor gece olursa gelmiyormuş yada ancak sezeryab olursa geliyormuş
bende oha derim ama şunu da eklerim.
kendi doktorum şuanda acıbademe gitsin gider yine doğururum doktora güvenmek çok önemli
bunu doktor ararken çok daha iyi anladım .
şunu mutlaka sor doğum geceolursa extra ücret isteyebilir buda acıbadem için en az 1000 TL olur
fiyatı da konuş acıyı sancıyı sen çekeceksin gereksiz yere para almasınlar inş güzel indirim yparlar.
bizim hastane de 450 TL normal doğum 550 TL sezeryan epidıural dahil
doktorun ilgili olması güzel tabiBende bir oha çektim duyuncaHaftaya hastaneyle konuşcam eğer fiyatta indirim olmazsa detaylı ultrasondan sonra hastane değiştircem sanırım.Ama bizim burda fiyatlar genelde bu civarda Doktorum gece geliyor ve normal doğum taraftarı ve muayenede inanılmaz ilgili doktorumdan çok memnunum ve değiştirmek istemiyorum
bizim bir arkadaş buradaki bir hastanenin tam kampanya dönemine denk gelmişti, 1000 tl'ye sezeryan olmuştu.doktoru özeldi dışardan geldi, tabi ona ayrı para verdiler (1800 tl) yani toplam 2.800 TL olmuştu.
İşte doktoruma inanılmaz güveniyorum çok ilgili ne zaman arasam telle ayrıntılı şekilde cevap veriyor.Sen sormadan her detayı anlatıyor, soru sorduğunda birbir açıklıyor çok ilgili.Bundan önceki doktorda fena değildi ama herşeye yolunda güzel diyip geçiştiriyordu. Bu doktorda en az yarım saat doktorla görüşüyorum kafam karışık doktor konusunda çok.Yengem ve dayım ebe-hemşire ikiside bizim hastanede doğurursun diyor ama bilmediğim bir doktorlada doğurmak istemiyorumDevlet hastanesinde muayene olmak işkence zaten kafam karışık biraz hastane konusunda
Peki senin fiyata doğum sonrası bebeğin tahlilleri filan dahilmi?
İşte doktoruma inanılmaz güveniyorum çok ilgili ne zaman arasam telle ayrıntılı şekilde cevap veriyor.Sen sormadan her detayı anlatıyor, soru sorduğunda birbir açıklıyor çok ilgili.Bundan önceki doktorda fena değildi ama herşeye yolunda güzel diyip geçiştiriyordu. Bu doktorda en az yarım saat doktorla görüşüyorum kafam karışık doktor konusunda çok.Yengem ve dayım ebe-hemşire ikiside bizim hastanede doğurursun diyor ama bilmediğim bir doktorlada doğurmak istemiyorumDevlet hastanesinde muayene olmak işkence zaten kafam karışık biraz hastane konusunda
Peki senin fiyata doğum sonrası bebeğin tahlilleri filan dahilmi?
ben doktor ararken çok iyi anladım kıymetini bu gittiğim de inan boynuna sarılacaktım artık o doktor ne derse gönül rahatlığı ile kabuledebiliyorum.
bebeğin tahlili derken doğum sonrakilerden bahsediyorsun sanırım.
onlar dahil hatta girişte yenidoğan ücreti almıyoruz diye yazı var. doğar doğmaz birey saymıyorlar yani
onu başka bir arkadaş söylemişti bana sorduk sadece doğum parası veriyoruz
Bizde de dahil.Neyse haftaya görüşeyim hastaneyle indirim yapmazlarsa durum değerlendirmesi yaparım artık
anaaaaaa bide bebeğin sonraki tahlillerine paramı alıyorlar kızzzzzzzz
ay benmi çok cahilim ne yada köyden yenimi geldim nedir
biz oğlumda 5 kuruş vermemiştik üstüne ne topuk kanına ne başka bişeye
hatta kalça çıkığı için usg çekildi doğumdan sonra ondada para vermedik diye anımsıyorum ve 5 yıl önce o doğumumu 125 tlye yapmıştım SUDAN UCUZ
ama şuan o hastanedede çoğu şeye para alıyorlarmış ya dün bir bayanla tanıştım benim oğlumu doğum yaptığım hastaneye gidiyormuuş 6 haftası kalmış doğuma NST ye girmiş bir gün önce ona ayrı para almışlar 30 TL çok şaşırdım ya
ben oğlumda 4 kez girdim NTS ye hiç ayrı para vermemiştim şimdi adım atsan para
Bizde de dahil.Neyse haftaya görüşeyim hastaneyle indirim yapmazlarsa durum değerlendirmesi yaparım artık
Yok almıyorlarNst de ücretsiz
bide tatlım biz 2014 de doğum yapcaz şimdiden fiyat konusunda bişi demezler sanmıyorum 2014 de zam gelir diye düşünüyorum zaten yada bir yasa çıkar falan
misal ben oğlumda 2008 eylülde sordum doğumu 80 TL di ekimde yasa değişti hastane doğumu 125 tl yapmıştı 13 günle 45 tl fark vermiş oldum
e bi zahmet dahil olsun o fiyata bari zaten nst neyki bir cihaz bağlıyorlar seni çektiği elektirik işte birde kağıt çıkıyor içinden oda tomarı 30 tl falan bi tomardan en az 100 hasta bakarlar
sen ikili teste falanda fark vermedin sanırım
e bi zahmet dahil olsun o fiyata bari zaten nst neyki bir cihaz bağlıyorlar seni çektiği elektirik işte birde kağıt çıkıyor içinden oda tomarı 30 tl falan bi tomardan en az 100 hasta bakarlar
sen ikili teste falanda fark vermedin sanırım
Evet genelde ocakta doğum fiyatları artıyormuş.Onu özellikle sordum size şu an verdiğimiz fiyatlar 2014 te de geçerli olacak olanlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?