Bu adamdan memnun olmayan okumadım şimdiye kadar zatenEminim sende memnun kalırsın
bebekleri oynayan hatunlaaar!
bebişiniz her gün oynuyor mu, tatlı-ekşi yiyince mi oynuyor?
benimki 2 gündür oynuyordu, bugün tesadüf tatlı yedim ama tık yok...normal mi sizce?
canım benim bebiş 1 haftadır güçlü tepikler atıyo hergün mutlaka vurdu..ama bende dün çikolata yedim mesela bikaç saat tık yok..uyuyodur merak etme annesi atar tekmesini korkma..
speedy im de cevap atmış sen de su perisi sağolun,
bu aylarda tutarsızlık olabiliyormuş bebeklerin hareketlerinde, siz de böyle diyince rahatladım.hayır o deil de eşim de çok panik bir insan bugün mesaj atmış "bebiş oynuyor mu" diye, te allam ya, öyle her gün her gün soracağını bilsem hissettiğimi söylemezdim baştan
hakseverrrrrrrrrrrr öldürdün beni kızım ya o nasıl bir yazı öyle
speedy im de cevap atmış sen de su perisi sağolun,
bu aylarda tutarsızlık olabiliyormuş bebeklerin hareketlerinde, siz de böyle diyince rahatladım.hayır o deil de eşim de çok panik bir insan bugün mesaj atmış "bebiş oynuyor mu" diye, te allam ya, öyle her gün her gün soracağını bilsem hissettiğimi söylemezdim baştan
slm kızlar bu gün 4 lü test sonuçlarımız çıktı allahıma binlerce kez şükürlür olsun ki güzel çıkmış, bir sorunumuz yokmuş, rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip eder inşallahp
Çok şükür gözün aydın canım sevindim herşeyin yolunda olmasına
slm kızlar bu gün 4 lü test sonuçlarımız çıktı allahıma binlerce kez şükürlür olsun ki güzel çıkmış, bir sorunumuz yokmuş, rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip eder inşallahp
slm kızlar umarım herkes iyidir göbüşler ve bebişler büyümeye devam
bende öğrendim cinsiyetini sanırım kız dedi dr kesin konuşmadı zaten ilk bebeğimide 6. ayda öğrenmiştim ben öğrenmeyi beklemiyordum ama çok güzel oldu öğrenmiş olmak
20. haftada dopleere girince herşey net belli olur
aranızda giren varmı doplere yoksa daha erken mi?
18. haftada 3 lü test yapabiliriz istersen dedi dr ama ben çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurucam rabbim izin verirse siz ne düşünüyorsunuz
kızlar erkekler gene eşitlendi galiba :))
ben 2li testi yaptırmadım 3lüyüde yaptırmıcam 4lü tarama yı yaptırırım onda müdale edilebilecek şeylerde çıkıyomuş allah korusun bebeklerimizi .... bu saatten sonra kıyılır mı zaten onun hareketlerini görüp kalbinin sesini duyupta vazgeçmek mümkün mü rabbim korusun evladımızla imtihan etmez inşallah
slm kızlar umarım herkes iyidir göbüşler ve bebişler büyümeye devam
bende öğrendim cinsiyetini sanırım kız dedi dr kesin konuşmadı zaten ilk bebeğimide 6. ayda öğrenmiştim ben öğrenmeyi beklemiyordum ama çok güzel oldu öğrenmiş olmak
20. haftada dopleere girince herşey net belli olur
aranızda giren varmı doplere yoksa daha erken mi?
18. haftada 3 lü test yapabiliriz istersen dedi dr ama ben çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurucam rabbim izin verirse siz ne düşünüyorsunuz
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok pahalıymış ya bizim burdamı çok ucuz acaba özelde sezeryan 450 tlAbowwww fışş aneyyyyonlar nasıl fiyatlr öyle
benim hastane de normal bilmiyorum ama sezeryan bile 1700 TL fiyuuu
kuzum bende doktorumun asıl muayanesinden önce gizli iki doktora gitmiştim :)))bu arada ben de daha öğrenmemiş olmakla birlikte, senin haftan daha ileride diye acaba ..diyorum bir başka doktora bir görünsen mi ultrason için çaktırmadan
Rennie diyebilirim bende, hem tadı o kadar iğrenç değil
Bu arada ben de soğuk su içe içe boğazı üşüttüm sanırım sonunda köhür köhür öksürmeye başladım
yafrum bukadar paraya sanırım doğumu kendileri yapıyor2600 normal 3200 sezeryan ama pazarlık yapcam indircem
yok be çiçemmmm nerdeee.üşengeç bir uşağıkam (küçük uşakkızlar bebeğim içerde kıpır kıpır çok hareketli bütün hareketlerini hissediyorum maşallahsizde de öylemi..:26:
sağol kuzucummmm.midem yandı bugün ama idare ederimnasılsınız kızlar keyifler iyidir inşallah
bebeğim eriğin zamanı geçmedimihanımlar ben bugün pazardan 4 kilo erik aldım dondurucuya atacağım. Sizede tavsiye ederim doğumdan sonra kompostu yapıp bol bol içeriz süt için çok faydalı oluyormuş.
Bu arada mendillerden bahsetmişsiniz. Bu mendiller nerden alınıyor, ağzı silinip makinede mi yıkayacağız bu arada bebeklerin kıyafetlerini nasıl yıkayacağız, bebek sabunu gibi şeyler olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?