2014 Şubat Anneleri

bebekleri oynayan hatunlaaar!

bebişiniz her gün oynuyor mu, tatlı-ekşi yiyince mi oynuyor?

benimki 2 gündür oynuyordu, bugün tesadüf tatlı yedim ama tık yok...normal mi sizce?

canım benim bebiş 1 haftadır güçlü tepikler atıyo hergün mutlaka vurdu..ama bende dün çikolata yedim mesela bikaç saat tık yok..uyuyodur merak etme annesi atar tekmesini korkma..

Son düzenleme:
canım benim bebiş 1 haftadır güçlü tepikler atıyo hergün mutlaka vurdu..ama bende dün çikolata yedim mesela bikaç saat tık yok..uyuyodur merak etme annesi atar tekmesini korkma..

speedy im de cevap atmış sen de su perisi sağolun,
bu aylarda tutarsızlık olabiliyormuş bebeklerin hareketlerinde, siz de böyle diyince rahatladım.hayır o deil de eşim de çok panik bir insan bugün mesaj atmış "bebiş oynuyor mu" diye, te allam ya, öyle her gün her gün soracağını bilsem hissettiğimi söylemezdim baştan

için rahat olsun canım normal senin dediğin gibi bu aylarda..daha yeni hissediyoruz bebişleri sürekli vursunlar istiyoruz ama aslında erken..eşinede atıyo de sende yoksa sürekli seni strese sokar böyle

ne uyumuşum ne uyumuşum bi yudumda yemek yok kocacımdageldi yuh artık uyuyomusun dedi bi fırlayışım var yataktan şimdi pcyi kapatıp suçsuz gözlerle pisicik gb bakmalıyım ona

hanımlar ben bugün pazardan 4 kilo erik aldım dondurucuya atacağım. Sizede tavsiye ederim doğumdan sonra kompostu yapıp bol bol içeriz süt için çok faydalı oluyormuş.

Bu arada mendillerden bahsetmişsiniz. Bu mendiller nerden alınıyor, ağzı silinip makinede mi yıkayacağız bu arada bebeklerin kıyafetlerini nasıl yıkayacağız, bebek sabunu gibi şeyler olması lazım.

canım ben geçen haftalarda iki gün hissetmediğimi düşünmüştüm üstüne de ishal oldum:)
dedim eyvah bişi oldu
sonra gittim kalbini dinledim rahatladım
sonra bir güç topladı bebişim ogünden sonra daha bi kuvvetli atmaya başladı
belki seninkide güç topluodur:)

slm kızlar bu gün 4 lü test sonuçlarımız çıktı allahıma binlerce kez şükürlür olsun ki güzel çıkmış, bir sorunumuz yokmuş, rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip eder inşallahp

Çok şükür gözün aydın canım sevindim herşeyin yolunda olmasına

slm kızlar umarım herkes iyidir göbüşler ve bebişler büyümeye devam
bende öğrendim cinsiyetini sanırım kız dedi dr kesin konuşmadı zaten ilk bebeğimide 6. ayda öğrenmiştim ben öğrenmeyi beklemiyordum ama çok güzel oldu öğrenmiş olmak
20. haftada dopleere girince herşey net belli olur
aranızda giren varmı doplere yoksa daha erken mi?
18. haftada 3 lü test yapabiliriz istersen dedi dr ama ben çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurucam rabbim izin verirse siz ne düşünüyorsunuz

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar erkekler gene eşitlendi galiba :))

ben 2li testi yaptırmadım 3lüyüde yaptırmıcam 4lü tarama yı yaptırırım onda müdale edilebilecek şeylerde çıkıyomuş allah korusun bebeklerimizi .... bu saatten sonra kıyılır mı zaten onun hareketlerini görüp kalbinin sesini duyupta vazgeçmek mümkün mü rabbim korusun evladımızla imtihan etmez inşallah

aminn inşallah ama 3lü ve 4 lü aynı zamanda yapılmıyormu yanlışmı biliyorum ve aynı şeylere bakıyorlar sadece 3 lüye göre daha güvenilir
ben 2liyi yaptırmıştım sonra çevremdeki bir çok kişi 3 lü den çıkan sonuç sebebiyle geri kalan 20 haftayıda stresle geçirediler acaba diye ben bunu yaşamak istemiyorum rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bizi yavrularımıza

canım bende 2 li testi yaptırmadım işte geçen 4lü testimizi yaptırdık tabiki sonuç ne olursa olsun aldırmak gibi bir düşüncemiz yok ama yinede insan merak ediyor, karar senin yaptırıp yaptırmamak, ama hayırlısı olsun ne karar verirsen

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

amin canım inşallah hepimize

kızlar benim 3.hamilelik olmasına rağmen daha hiç kıpırtı yok benim sıpada korkmaya başladım niye kıpırdamıyo bu yaa :18::18::18:benim diğer iki kız bu aylarda kıpır kıprdı..bebişi hissetmeyen varmı aranızda benim gibi:44:

kuzum bende doktorumun asıl muayanesinden önce gizli iki doktora gitmiştim :)))
2600 normal 3200 sezeryan ama pazarlık yapcam indircem
yafrum bukadar paraya sanırım doğumu kendileri yapıyor
kızlar bebeğim içerde kıpır kıpır çok hareketli bütün hareketlerini hissediyorum maşallah sizde de öylemi..:26:
yok be çiçemmmm nerdeee.üşengeç bir uşağıkam (küçük uşak ) var
nasılsınız kızlar keyifler iyidir inşallah
sağol kuzucummmm.midem yandı bugün ama idare ederim
bebeğim eriğin zamanı geçmedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…