2014 Şubat Anneleri

Son düzenleme:
adalyy luarana teşekkürler kızlar göbiş resmim için yorumlarınıza

benim az işlerim var arada gelirim yine
görüşürüz

Buluşmaya gelebilirsem ne demek istediğimi anlarsın cano

Sen 80 ile hamileliği bitirebilmekten bahsediyorsun canım ama ben 87 ile hamile kaldım ve 3 küsür aldım bile yani halim harab

olsun kuzum, hiç de harap deilsin...ben 5 kilo aldım diye duyduğum lafları bir bilsen...neyseki eşimle ailem moralimi bozmama izin vermiolar...moral çok önemli, sağlık olsun gerisi fasa fiso, doğumdan sonra manken gibi olucaz Allah'ın izniyle:)

Bizde kimse ses etmiyor nedense hem ne yapalım yani olacağı buymuş oldu ben spora giderken hamile kaldım veriyordum ne güzel ama Allahın bir lütfu aa kötü oldu diyemem ki bi doğuralım dediğin gibi neler yaparız neler

Selam kızlar. Sabah uyanır uyanmaz ballı süt içtim. 1-1 buçuk saat sonra başım dönmeye başladı. sonra karnım ağrıdı. En sonda da kustum. Hamileliğim boyunca kusmamıştım hiç henüz. Sonra da ağzıma bir lokma bir şey koyamadım hem antibiyotiğimi içmem gerekiyor hem de rutin ilaçlarımı anormal bir durum var mıdır??

Umarım yarıyordur canım onca kilo boşa gitmez.Bi dur hemen asma yüzünü düzelir birden alır bebişin

İnşallah canım benim coktandir gormefim bisife hissetmiyorum dahs sonraki cumartesi gidicem cok zor sen hissefiyodundur 17 vm lik kuzuyi maşallah

İnşallah canım benim coktandir gormefim bisife hissetmiyorum dahs sonraki cumartesi gidicem cok zor sen hissefiyodundur 17 vm lik kuzuyi maşallah

Bende 1 ay görmedim delirmek üzereydim anlıyorum seni.Ayrıca hissetmiyorum malesef canım tembel çıktı benimki sürrekli yatış

superisi özel mesaj kutun dolu buradan yazıyorum.

mail adresini yeniden davet edemiyorum o mail adresi mi eşinin facesi anlamadım

superisi özel mesaj kutun dolu buradan yazıyorum.

mail adresini yeniden davet edemiyorum o mail adresi mi eşinin facesi anlamadım

hayır cnm telden kabul ettim isteği onun sayfası açıkmış farketmeden kabul ettim o yüzden yoksa adres doğru şimdi giremiyorum sanırım gruba..napalım sağlık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…