- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hayır cnm telden kabul ettim isteği onun sayfası açıkmış farketmeden kabul ettim o yüzden yoksa adres doğruşimdi giremiyorum sanırım gruba..napalım sağlık olsun..
facede birisini ekledim sen misin ?
facede birisini ekledim sen misin ?
Anaaaaaaa bi soru sordum herkes kilitlendi :)
Neyse boşverin onu sormadım sayın
Ben öğlen gittim kendime çatlak yağı aldım. Hangi aktara girsem bunu önerdi.
Gelip teşekkür edeceksin dediler. İnternette de duymuştum bunu..
Deneyip 5 ay sonra dönerim size
Eki Görüntüle 794462
ben zeytin yagına başladım 3 gecedir pehlivan gb yaglanıyorum yatıyorum
eşiminde elelri çok hassas bide kalebodur fayans işi yapıyo elleri hep yara olur oda krem sürer ellerine her gece ben yağlanıyorum o kremleniyo yatarken gülüyoruz birbirimize
bide ben sürcem diyo öyle şey görünceyok diyorum sen sürersen iş başkalaşır
Ahahahaha. Bende bu sebepten duşta sürünüp giyinip gidiyorum yanına. Zaten 2 gündür kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor bana
Kızlarrrr ya. Rapor param yatmış mı diye bakmak için SGK nın sitesine girdim. Soyadım hala kızlık soyadım olarak görünüyor. SGK yı aradım. İşyerinizin bağlı bulunduğu SGK ya bildirin dedi. O da Kadıköy'de. Ben burdan PTT ile göndersem olur mu ki sizce?
annişler hamileyken böyle bir sorun yaşadınız mı ilaç kullandınız mı nasıl tedavi uyguladınız?
bizim o işller düzene girdi sık olmamakla beraber duvara tırmanmadan hallediyoruz artıkkedi gb baktırtmadan yani
Canım ben 7 senelik evliyim, 2 sene önce kızlık soyadımdı senin yazını okuduktan sonra kontrol ettim, nihayet kendiliğinden değişmiş:)
[video=youtube;0NCxPW4MSmE]http://www.youtube.com/watch?v=0NCxPW4MSmE[/video]
ah şu kediyi tutu tutuverirsem
ah koca ciğeri kediler yediiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Merhaba kızlar,
Geçen sene bu zamanlar bende sizler gibi heyecanlı, mutlu ve bir o kadarda umutlu bekleyişimi sürdürüyordum, şimdi ise daha dün gibi olan o günler geride kaldı ve minik cadolozumu katı gıdalara geçirme telaşındayım..... Hamilelik günleri çok endişelerle acabalar dolu olsa da gerçekten çok güzel ve insan bunu yaşarken o kadarda anlamıyor çünkü dedim ya hep bir endişe içerisinde olunuyor. Size tavsiyem tüm endişelerinizden arının ve kendinizi önce Allaha sonra doktorlarınıza bırakın... Bu günleri mümkün olduğunca yaşayın ve aman çok kilo aldım deyip fotoğraf çektirmemezlik etmeyin sonradan pişman oluyor insan.... Hele hele o bebeğin içinizde dans edişi yok mu bu pahabiçilemez bir güzellik en çok bunu özlüyorum... veeee annelik bu Allahın bir kadına bahşettiği en güzel duygu inanın..
Duyar gibiyim çevrenizde olan herkes amannnn bunlar iyi günlerin diye moralinizi bozacak, kendi fantastik, korkutucu doğum hikayesini anlatmak isteyenler olacak asla dinlemeyin onları onlar ''hamile mafyası'' gördüğünüz yerde senin tecrübelerini dinlemek istemiyorum deyip kışkışlayın... Hiçbirşey onların abarttığı gibi değil ...
ha bir de aman diyim 20. haftadan önce (detaylı ultrasondan) ve 0-3 aylık fazla kıyafet almayın o zaman aralığında sanırım ışık hızıyla falan büyüyolar... yatırımınızı kısmen 3-6 çoğunlukla 6-9 aya yapın daha çok))
Veeee sormak istediğiniz bir şey olursa özelden yazabilirsiniz...geç de olsa dönmeye çalışırım...
Allah sorunsuz bir şekilde yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.....
bol su iç sulu şeyler ye iç ve bana bi ebe paptya kaynatıp suyuyla taharet al demişti wcde paptya en iyi mikrop oldürücüymüş bide ortak tuvaletler kullanma kullanman zorunluysa asla bişeylere dokunma kapıyı çeşmeyi peçeteyle aç hergün duş almasanda rahatsız hiswettikçe günde bikaç kez duşa girip belden aşanı ılık suyla yıka sabunla benim sızlamalarım flean olunca böyle geçiriyorum ve bikac gün iç çamasırlarını ütüle hatta küçük küçü bezler yap ütüleyip sıcak koy kuru kalması lazım kilodunun bakteriler ıslak yerlerde daha cabuk ürerumarım cabuk atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?