2014 Şubat Anneleri

Hehe doktorların önerdiği bi site canım. Tek bir yerden takip edin diyip burayı öneriyorlar genelde. Çok kişiden duydum ama yazıyorum çıkmıyo adı. Reklama giriyor herhalde

Allahım benim koca karnım bir gazdan mı ibaret

diğer doktor sinirimi bozdu ya ondan garibim keşke hiç gidip yaptırmasaydm :104:

İnşallah hayırlı haberler alırsın.Sonuç çıktımı acaba hastanenin sitesinde online ulaşabilir misin :26::26::26:

ciddimi ben her akşam yiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

Bende diyorum da denk geldi bir kaç yerde yazıyordu saçma geldi ama size de bir sorayım dedim.Sanırım kimse birşey bilmiyor :44:

a vitamini zaralı onu biliyorum ama havuçta a vitaminli ondan mı acaba ben her akşam yiyorum gbi bişi meeyve tabağında

Bende diyorum da denk geldi bir kaç yerde yazıyordu saçma geldi ama size de bir sorayım dedim.Sanırım kimse birşey bilmiyor :44:

Canım bir tane yemekten bişey olmaz sanıyorum. Doğrudan havuç olarak bilmiyorum ama gebeliğin bu döneminde fazla A vitamini tüketmek sakıncalı diye biliyorum ben. Havuçta da A vitamini bolca var. Çok fazla tüketmeyin bence ama doktora danışmak lazım pazartesi gittiğim zaman unutmazsam sorarım

kız yavrum ben bir haftadır götürüyorum baya baya

Ay canım çok alemsin:) zaman zaman gaz herkeste olur bence, hatta ben de düşünüyorum bazen bağırsaklarım tembelleşiyor ondan mı böyle şişkinim diyorum ama değil yani benim her zaman bağırsaklarım tembeldi. Üstelik çok afedersin gazım ya da tuvalet ihtiyacım olmadığı zaman da karnım aynı. Bazen tuvalete girerken çıkışta göbeğim küçülcek mi diye bakıyorum ama küçülmüyo Ben sadece genişlemeye çok müsaitim, karın derim esnektir diye düşünüyorum.

kız yavrum ben bir haftadır götürüyorum baya baya

''Yalnız bu vitaminlerin günde birden fazla alınması sakıncalı olabilir o yüzden doktorunuzun önerdiğinden fazla almamalısınız çünkü bazı vitaminlerin fazlası da bebeğe zarar verebilmektedir. Örneğin A vitamini. Bu nedenle gebeler için üretilen vitamin ilaçlarında A vitamini gibi vitaminler düşük dozlarda bulunur.''

Fazla yeme canım

Bir de şunu buldum meyve sebze olarak yenmesi sorun yaratmaz diyor tedirgin olmayın :

''Hamilelikte A vitamini alınmamaması gereken bir vitamin… Gebe kadınların A vitamini veya bu vitamini içeren multivitamin tabletleri tüketmemesi gerekiyor. Uzmanların yaptığı açıklamalara göre; hamilelik döneminde kullanılan A vitamini anne karnındaki bebeğin organ yapısına zarar veriyor.

Meyve ve sebzeler aracılığıyla alınan A vitamininde sorun yok ama özellikle tablet olarak almak zararlı ve mutlaka doktora danışılmalı.''

tamam sağol canım benim

bende okumuştum bunu kuzum

kızçeler ve bebişkoları nabıyısınız

yavru kuş buraya koydum profilde değil ama nerde kaçıncı sayfada bilmiorumki kara bi göbek :)

hadi yaa demek ki kaçırmışım ben:) ben de bugün koydum benim göbekleri ama kaçıncı sayfa bilmiyorum çok gerilerde değil:) görmen lazım hiç yok gibi birşey bende de demek ki karın cildim sıkı ya da iç karnım geniş:)))

bende okumuştum bunu kuzum

kızçeler ve bebişkoları nabıyısınız

napalım be yaaa biraz ev işi yaptım belim ağrıyor üşenmezsem banyoya gircem defnemle:)

gördüm fit fit bizi kıskandırıosun bacım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…