4 lü test sonucumuz yarın çıkacak cumartesi doktora göstereceğim kısmetse stres yapmaya başladım :26:
Bugun kontrole gittim ben de %90 ın ustu ihtimalle erkekmiş bebişim
İkinci oglum geliyor :)
Hehe doktorların önerdiği bi site canım. Tek bir yerden takip edin diyip burayı öneriyorlar genelde. Çok kişiden duydum ama yazıyorum çıkmıyo adı. Reklama giriyor herhalde
diğer doktor sinirimi bozdu ya ondan garibim keşke hiç gidip yaptırmasaydm:104:
İnşallah hayırlı haberler alırsın.Sonuç çıktımı acaba hastanenin sitesinde online ulaşabilir misin :26::26::26:
Kızlar ya hamilelikte havuç yemek sakıncalı mı? Bana çok saçma geldi yani sonuçta o kadar vitamini olan bir besin nasıl sakıncalı olabilir ki :26:
Google amcada da bir yerde yararlı bir yerde zararlı yazıyor kafam karıştı :44:
ciddimi ben her akşam yiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
Bende diyorum da denk geldi bir kaç yerde yazıyordu saçma geldi ama size de bir sorayım dedim.Sanırım kimse birşey bilmiyor :44:
Bende diyorum da denk geldi bir kaç yerde yazıyordu saçma geldi ama size de bir sorayım dedim.Sanırım kimse birşey bilmiyor :44:
Canım bir tane yemekten bişey olmaz sanıyorum. Doğrudan havuç olarak bilmiyorum ama gebeliğin bu döneminde fazla A vitamini tüketmek sakıncalı diye biliyorum ben. Havuçta da A vitamini bolca var. Çok fazla tüketmeyin bence ama doktora danışmak lazım pazartesi gittiğim zaman unutmazsam sorarım
Size bir haberim varrrrrrrr
Bizim göbekler bebek değilmiş gazmış gaz
Bazı anne adaylarının "karınları" kendi "haftadaşlarına" göre daha büyük olabilir. Bunun en muhtemel nedeni bağırsaklar içinde biriken gazdır. "Karnı" daha küçük gösteren anne adaylarında ise muhtemel neden karın ciltlerinin sıkı olmasıdır.
resimlere gene baktım asla inanmıyorum:) sen benim resmi hatırlıosun dimi:)
kız yavrum ben bir haftadır götürüyorumbaya baya
''Yalnız bu vitaminlerin günde birden fazla alınması sakıncalı olabilir o yüzden doktorunuzun önerdiğinden fazla almamalısınız çünkü bazı vitaminlerin fazlası da bebeğe zarar verebilmektedir. Örneğin A vitamini. Bu nedenle gebeler için üretilen vitamin ilaçlarında A vitamini gibi vitaminler düşük dozlarda bulunur.''
Fazla yeme canım
sen nezaman resim koydun da ben görmedim hıı????? tek adını biliyorum gerisi yok:)
''Yalnız bu vitaminlerin günde birden fazla alınması sakıncalı olabilir o yüzden doktorunuzun önerdiğinden fazla almamalısınız çünkü bazı vitaminlerin fazlası da bebeğe zarar verebilmektedir. Örneğin A vitamini. Bu nedenle gebeler için üretilen vitamin ilaçlarında A vitamini gibi vitaminler düşük dozlarda bulunur.''
Fazla yeme canım
Bir de şunu buldum meyve sebze olarak yenmesi sorun yaratmaz diyor tedirgin olmayın :
''Hamilelikte A vitamini alınmamaması gereken bir vitamin Gebe kadınların A vitamini veya bu vitamini içeren multivitamin tabletleri tüketmemesi gerekiyor. Uzmanların yaptığı açıklamalara göre; hamilelik döneminde kullanılan A vitamini anne karnındaki bebeğin organ yapısına zarar veriyor.
Meyve ve sebzeler aracılığıyla alınan A vitamininde sorun yok ama özellikle tablet olarak almak zararlı ve mutlaka doktora danışılmalı.''
bende okumuştum bunu kuzum
kızçeler ve bebişkoları nabıyısınız
yavru kuş buraya koydum profilde değil ama nerde kaçıncı sayfada bilmiorumki kara bi göbek :)
bende okumuştum bunu kuzum
kızçeler ve bebişkoları nabıyısınız
hadi yaa demek ki kaçırmışım ben:) ben de bugün koydum benim göbekleri ama kaçıncı sayfa bilmiyorum çok gerilerde değil:) görmen lazım hiç yok gibi birşey bende de demek ki karın cildim sıkı ya da iç karnım geniş:)))
napalım be yaaa biraz ev işi yaptım belim ağrıyor üşenmezsem banyoya gircem defnemle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?