ay hadi bakalım kocaman olmuştur bebeğin git de gör kuzunu
ben şu soyma aparatıyla soyuyorum pırpır bitio hemen:)
bende de kavanoz alışkanlığı yok neyse bi şekilde atayım elimdekileri de başka şeylerde koyim
erik merik koymak lazım aslında suyunu yapmak için kışa
kızlar çok fena sanatsal foto çektim
koysammı bilemedim ama ekliyorum gülmek yok yola devam tamam mıD
göbeğimi en güzel anlatan fotoo
Eki Görüntüle 795275
Çok seksi olmuş foto
Göbek biraz büyümüş
Ben buzluğa kaldırmıştım kullanmadım doğru düzgün
İyiyim jackim frostum sen nasılsın
bence sen göbeğine büyümüyor diyorsun gayet güzel büyüyor ayına göre ufak olabilir
ama herkesin aynı olmuyor ki ...
şuanda hamile olduğunda belli yani..
hee yürürken gölge göbeğimi gördüm böyle çekeyim dedimSüpersin canım, yaratıcı insanın hali bir başka oluyor :)
yaa evet alıyim kırmızı eriklerden artık ne varsaelini cabuk tut lepim...erikler tükenmeden at istersen...aslında su hafif mayhoş olan alalı eriklerden atsaydın onların meyve suyu cok güzel oluyo.....ben kiraz erik-vişne poşetledim...attım buzluğa.kışın meyve suyu yapcam
bir de tam çileğin bittiği vakit canım çilek istemişti babam almış 3 kilo dondurulmuş.bi tane yedim çinden iğrençti tadı dondurulmuşuno da buzlukta cok yer kaplıyo.reçel mi yasam bilemedim:26:
ba-yıl-dımmm
Günaydın kızlar. Çok şükür hafta sonunu getirdik. Hayırlı Cumalar hepinize, sevgiler.
belli canım bu hafta gayet net artık ama yolu var
hee yürürken gölge göbeğimi gördüm böyle çekeyim dedim
yaa evet alıyim kırmızı eriklerden artık ne varsa
ben hepsini katıp karıştırıyorum
erik varsa ayva atıom elma atıom portakal yada greyfurtta atıom kışın
birazda vişne renk versin diye atom bombası oluo
evet şükür bitti bu hafta bana feci geldii
fecide gerdii
başka bi etki yaratmasın bunlar bizde bacım
kızlar çok fena sanatsal foto çektim
koysammı bilemedim ama ekliyorum gülmek yok yola devam tamam mıD
göbeğimi en güzel anlatan fotoo
Eki Görüntüle 795275
amaan yaratsın kocamada içiriyom zaten
zaten doğurduktan sonra yaratması gerek
uuuuuuuuuuuuuuuu baby:))))))))))
dibini görelim o zaman
geçen kelime oyunu mudur nedir onu izliyoruz....performans arttırıcı bi alet dedi...ben hemen KIRBAÇ dedim.....bildim tabisi
doğumdan sonra almam lazım diye de kocişe gönderme yaptım hatta
Günaydın ;
dün domateslerimi yaptım 6 kg domatesten 3 kavanoz çıktıbileğim koptu soyucam doğrucam diye
bi 6 kg daha yapmam lazım yetmez bize
neyse internetten alıvşer yapıyım da kızıma keyfim yerine gelsin
stajını yaptığı bir dershane vardı sanırım atanamazsa oraya gider diye düşünüyorum
evet canım başvurusunu yapacaktı inşallah güzel sonuç alır
günaydın hatunlar,
sabah prof. saraçoğlu'nu izledim tv'de, süt artırmak için "dereotu, incir ve beyaz üzüm yiyin" dedi. bu besinler prolaktin hormanu salgısını artırıyormuş. incirle, üzüme bayılırım, ama hazetmediğim bir sey varsa o da dereotudur. yani kerevizi bile yerim ama dereotu ı-ıh...
bir de hamileyken ayva yemek iyi olurmuş bunu da dün okudum, bebişlerimiz gamzeli olsun:)
herşey bebek için
haha hayatta aklıma gelmezdi kırbaç
bizde toplaşıp mı katılsak programa gebişler günü olur keliime oyununda
günaydın hatunlar,
sabah prof. saraçoğlu'nu izledim tv'de, süt artırmak için "dereotu, incir ve beyaz üzüm yiyin" dedi. bu besinler prolaktin hormanu salgısını artırıyormuş. incirle, üzüme bayılırım, ama hazetmediğim bir sey varsa o da dereotudur. yani kerevizi bile yerim ama dereotu ı-ıh...
bir de hamileyken ayva yemek iyi olurmuş bunu da dün okudum, bebişlerimiz gamzeli olsun:)
memişlerim ve ben haha
hala ön planda memiş var
buarada body giydiydim bugün üstümdeki hırkayıda çıkarmıştım
dan diye bölümden iki irkek geldi zayıf halimle görmüşlerdi en son kaçamak kaçamak göbeeme baktılar ya
galba hamile len bu diye içlerinden geçti annadılar kanımca
gunaydın kızlar nasılsınız
biz sabah kan verdik geldik
bizim şirketin tıp merkezine sadece kan vercektim AFP bakltırcaktım ordaki doktor dedi AFP sadece bakılmaz sen niye baktıryon falan
AFP nin yanında başka neler baktırdınız siz?
dimi yaaOlur valla.çok da eğlenceli olur....
günaydın lip.nasılsın canım?
ilk zamanlar üzüm cok yedim ama inciri de bi iki yedim bi keresinde çıkardım sonra midem almadı tiksindimdereotunu da salatada falan yiyorum öyle
hehe benim göbek görünmüo ama böyle bel kalınlaşmaya başlıo bi garip oluo şişman göbeği gibi değil belliBenimde göbeğime bakıyorlar artık
Birde göbekten dolayı pantalon aşağı iniyor normal t-shirtlerim kapatmıyor insanlar açık göbek görünce bakıyolar sanırımGerçi hamile pantalonu giyiyorum ama oda hoş görünmüyordur dışardan
ikili yapıldıysa afp tek bakılabilir canım
ben de bir tek afp baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?