2014 Şubat Anneleri

burda önemli olan afp mom oluo canım
oda sewninle aynı dönemde olan gebelerde afp değeri ile seninkinin karşılaştırması oluyormuş
afm mom bakılması lazım esas

kızlaaarrrr günaydıınnn kızımız oluyorr
dün 4 lü test yaptırdım iyi çıktı sonuçlar çok şükürr

organik olunca öyle oluyor babamda bana köyden domates ve meyve getirmiş öğle yerim birazını

hayırlı olsun kızçe. test sonucun da tabisi darısı başıma

bbilim günaydın canım hosgeldin....dün gördüm bebişini de göbüşünü de maşallah sizee

kimyon ve ekinci gözünüz aydın kızlar

burda önemli olan afp mom oluo canım
oda sewninle aynı dönemde olan gebelerde afp değeri ile seninkinin karşılaştırması oluyormuş
afm mom bakılması lazım esas
ne bileyim ya bi daha benim herifin aklına uyup oraya gitmicem ne isticekse doktorum istesin stres oldum daha çok inş. doğru bişi bakarlar

günaydın güzelim, çıtı pıtı jackim:)
kışın şöyle ilaçsızından flan bulup da kuru incir yenilebilir belki, içine ceviz koyup ohh miss:)

Herkesciklere günaydııııın :)))

Ooooo bakıyorum kızlar hamilelik bitmiş de doğum sonrası süt arttırma araştırmalarına başlamışsınız bile..
Ya artık çabucak geçsin günler Ocak Şubat ayları gelsin de alalım şu bıdıkları kucağımıza..
Düşündükçe heyecanlanıyorum ya. İçim sıkışıyor bir tuhaf oluyorum

Eki Görüntüle 795284 http://............../Urun/neseli-bebek-outlet/baharlik-uclu-cicekli-takim-fusya bu nasıl kızlar alayımmı diyorum
jack sağol canım
kimyon ve ekinci gözünüz aydın
ahanda bu

göremiyorummmm açılmıyor sayfa canım:26:

günaydın güzelim, çıtı pıtı jackim:)
kışın şöyle ilaçsızından flan bulup da kuru incir yenilebilir belki, içine ceviz koyup ohh miss:)

ahh o cevizi yiyebilsem bi dk durmıcam zaten

sosyolojim günaydın hosgeldin...iyisindir inşallah

sadece süt arttırıcı seyleri değil başka seyleri de araştırır olduk

Ya kızlar sizde alışverişler ne alemde ?? Ben eşimi artık iyice zor zaptetmeye başladım. Geçen hafta sonu tutturdu gidip eşyaları alalım diye. Henüz ne arabaya ne de park yatağa karar verebilmiş değilim ama eşim her hafta sonu resmen surat yapıyor almadık diye. Bana hala biraz erkenmiş gibi geliyor. Alsak mı ki ne yapsak ??

resmini ekledim JACK

9 aylık olanı canım fiyatı uygun geldi 3 parçada aynı zamanda modelinide beğendim
alcam sanırım

SOSYOLOJİİİİİİİİ hoşgeldinnnnnnnnn

Hoşbulduk canım.. Bu aralar işler yüzünden çok sık giremesem de akşam tlfondan yazdıklarınızı mümkün olduğunca okuyorum. Takipteyim yani Ha bu arada senin göbüşü de gözden kaçırmadım

sağol tatlım benim seninde göbişini görmek isteriz

bence alışveriş için güzel zamanlar artık 5 aylık olduk nerdeyse yavaş yavaş başlanmalı bence
biz biraz hızlı gitsekte speedyle

Canım eşin istiyorsa alın:)
benim annemler kesin kararlı yedi ay olmadan bişey almak yok diyorlar, ben yarın cinsiyeti öğrenebilirsem 7. aya kadar zor beklerim gibi geliyor... daha bi zıbın bile almadım miniğime

günaydın kızlarrr.benimde kızım geliyormuş.dün öğrendik cok mutlu oludmmm

Kukulularınız hayırlı olsun kızlar.
kızlar çok fena sanatsal foto çektim
koysammı bilemedim ama ekliyorum gülmek yok yola devam tamam mıD

göbeğimi en güzel anlatan fotoo
Eki Görüntüle 795275

Şaheser

yeniden resim ekledim albüme üstelik topuklu ayakkabı ile dün çok konuştuk bugün giydim
işyerinde bıraktığım ayakkabılarım birazdan sıkılır babete geçerim :44:

Zaten sizin hızınıza erişmek ne mümkün Ben kuzuma henüz sadece 4 adet badi aldım Ama tabi annemin aldıklarını ve ördüklerini saymıyorum :))
Ya bunu dile getirmekten nefret ediyorum ama, açıkcası ben korkuyorum ve o yüzden pek fazla birşey almak istemiyorum..
Daha önce 2 bebişi kaybettim. Gerçi onlar hep ilk aylardaydı ama hala çok tedirginim. Geçen yıl Eylül ayından beri bu 3. hamileliğim ama hala kucağıma alamadım. Aslında eşim de bu tedirginliğimi biliyor ve bana kızdığı için bişey söylemese de alışveriş yapmak istiyor....
Canım bu arada bizim alttaki takvimde 4. ayınızı doldurdunuz yaziyor. E ben ne kadarlık hamilesin diye soranlara 4,5 aylık diyorum. Nasıl oluyor bu iş ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…