hayır bende öyle biliyorum ama güya doktor olacak bunu boşuna baktırıyorsun dedi bana
yinede bakalım dedi
bu tek başına bi anlam ifade etmez dedi zaten gebelik boyunca yükselir ki dedi
benim demek istediğim acaba afpye bakarken yanında f-b.hcg falandamı baktılar size? yani sonuçta hangi değerler yazıyordu
ellerine sağlık canım ben ya memlekette yapıp getiriyorum ya da annemler veya kayınvalidemler yapıp gönderiyor %100 organik besleniyoruz hamilelikte ekmek de dahil olmak üzere bütün yiyecekler kendimize ait kendi bahçemizden kendi unumuzdan sonuç alınan kilolar :)))))
kızlaaarrrr günaydıınnn kızımız oluyorr
dün 4 lü test yaptırdım iyi çıktı sonuçlar çok şükürr
ne bileyim ya bi daha benim herifin aklına uyup oraya gitmicem ne isticekse doktorum istesin stres oldum daha çok inş. doğru bişi bakarlar
burda önemli olan afp mom oluo canım
oda sewninle aynı dönemde olan gebelerde afp değeri ile seninkinin karşılaştırması oluyormuş
afm mom bakılması lazım esas
Olur valla.çok da eğlenceli olur....
günaydın lip.nasılsın canım?
ilk zamanlar üzüm cok yedim ama inciri de bi iki yedim bi keresinde çıkardım sonra midem almadı tiksindimdereotunu da salatada falan yiyorum öyle
Eki Görüntüle 795284 http://............../Urun/neseli-bebek-outlet/baharlik-uclu-cicekli-takim-fusya bu nasıl kızlar alayımmı diyorum
jack sağol canım
kimyon ve ekinci gözünüz aydın ahanda bu
günaydın güzelim, çıtı pıtı jackim:)
kışın şöyle ilaçsızından flan bulup da kuru incir yenilebilir belki, içine ceviz koyup ohh miss:)
Herkesciklere günaydııııın :)))
Ooooo bakıyorum kızlar hamilelik bitmiş de doğum sonrası süt arttırma araştırmalarına başlamışsınız bile..
Ya artık çabucak geçsin günler Ocak Şubat ayları gelsin de alalım şu bıdıkları kucağımıza..
Düşündükçe heyecanlanıyorum ya. İçim sıkışıyor bir tuhaf oluyorum
bbilim güzelmiş kaç aylık
bende baktım beğenemedim bugün bişey
resmini ekledim JACK
9 aylık olanı canım fiyatı uygun geldi 3 parçada aynı zamanda modelinide beğendim
alcam sanırım
SOSYOLOJİİİİİİİİ hoşgeldinnnnnnnnn
Hoşbulduk canım.. Bu aralar işler yüzünden çok sık giremesem de akşam tlfondan yazdıklarınızı mümkün olduğunca okuyorum. Takipteyim yani Ha bu arada senin göbüşü de gözden kaçırmadım
resmini ekledim JACK
9 aylık olanı canım fiyatı uygun geldi 3 parçada aynı zamanda modelinide beğendim
alcam sanırım
SOSYOLOJİİİİİİİİ hoşgeldinnnnnnnnn
Ya kızlar sizde alışverişler ne alemde ?? Ben eşimi artık iyice zor zaptetmeye başladım. Geçen hafta sonu tutturdu gidip eşyaları alalım diye. Henüz ne arabaya ne de park yatağa karar verebilmiş değilim ama eşim her hafta sonu resmen surat yapıyor almadık diye. Bana hala biraz erkenmiş gibi geliyor. Alsak mı ki ne yapsak ??
günaydın kızlarrr.benimde kızım geliyormuş.dün öğrendik cok mutlu oludmmm
kızlaaarrrr günaydıınnn kızımız oluyorr
dün 4 lü test yaptırdım iyi çıktı sonuçlar çok şükürr
kızlar çok fena sanatsal foto çektim
koysammı bilemedim ama ekliyorum gülmek yok yola devam tamam mıD
göbeğimi en güzel anlatan fotoo
Eki Görüntüle 795275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?