Eşimle birlikte bir heves güle oynaya bana bebekli tshirt almaya gittik.Gri bir tane beğendim aldım.Bir de siyah tayt aldım neyse tatlılar tuzlular alışveriş mutlu mesut eve geldik.Kayınvalide çağırdı birşeyler hazırladım gelin çay içeriz diye.Gittik tabi.Biraz soluklanalım istedik oturduk biraz 65 yaşındaki patavatsız teyze ne dese beğenirsiniz; yorulur tabi baksana iyice kilo almış daha çok erken ilerde iyice şişecek(2 kilo aldım epi topu)
Neyse gittim yanına takıldım sen başkalarından farklı birşey mi görüyorsunda böyle konuşuyorsun ne yapayım kilom var diye hamilemi kalmayayım dedim.
Kalmasaydın tabi bak bana kaç yaşımdayım senden zayıfım demez mi.Sen benimle neden kilo yarıştırıyorsun ki doğururum bir sene diyet spor yapar veririm dedim.Ama hala laf yetiştiriyor.Hiçte veremezsin halin harab artık geçmiş ola demesiyse sinirlerim boşandı başladım ağlamaya çıktım yukarı evime.
Kaynanamda iki dk olmadan o kadınla yanıma geldi.Özür dilemeler vs vs.Dua etain yaşına yoksa bn daha bi ton laf söylerdim...(meğer teyzemin çocuğu olmamış evlatlık almıl ondan gıcık olurmuş hamilelere)
Benimki su gibi çamaşırımı boydan boya ıslıyor çok tedirgin oldum sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum
iyi akşamlar kıslaarrr...sonunda siftahımı yaptım ve aziz bebe den hastane çıkışı seti aldımmm:))) yeni geldik eve şimdi namazımı kılcam gelcem beni özleyin anacımmm byyy:)
canım bende günde 2 kere günlük ped değişiyoruminşalalh bişi olmaz ama ayaklarını yükseğe kaldır yat bakalım dua et inşalalh korktuğun şey değildir belki üşütmüşsündür iltihap olmuştur
Eşimle birlikte bir heves güle oynaya bana bebekli tshirt almaya gittik.Gri bir tane beğendim aldım.Bir de siyah tayt aldım neyse tatlılar tuzlular alışveriş mutlu mesut eve geldik.Kayınvalide çağırdı birşeyler hazırladım gelin çay içeriz diye.Gittik tabi.Biraz soluklanalım istedik oturduk biraz 65 yaşındaki patavatsız teyze ne dese beğenirsiniz; yorulur tabi baksana iyice kilo almış daha çok erken ilerde iyice şişecek(2 kilo aldım epi topu)
Neyse gittim yanına takıldım sen başkalarından farklı birşey mi görüyorsunda böyle konuşuyorsun ne yapayım kilom var diye hamilemi kalmayayım dedim.
Kalmasaydın tabi bak bana kaç yaşımdayım senden zayıfım demez mi.Sen benimle neden kilo yarıştırıyorsun ki doğururum bir sene diyet spor yapar veririm dedim.Ama hala laf yetiştiriyor.Hiçte veremezsin halin harab artık geçmiş ola demesiyse sinirlerim boşandı başladım ağlamaya çıktım yukarı evime.
Kaynanamda iki dk olmadan o kadınla yanıma geldi.Özür dilemeler vs vs.Dua etain yaşına yoksa bn daha bi ton laf söylerdim...(meğer teyzemin çocuğu olmamış evlatlık almıl ondan gıcık olurmuş hamilelere)
çabuk gel kız da göster ne aldın kaça aldın hadi bakalım defnenin anası:) banada dua et şu spsede namaz kılsın de rabbim deee
bi akıl danışayım kızlar.şimdi kocam bana araba almıştı yani işte öle dedi ama sonuçta onunda arabası yok tek araba yani lafta benim.neyse araba sürmeyi tam öğrendim yalnız çıktığım 3.gün %50 hatayla karşı komşumun tamponunu indirdimneyse üzüldüm falan bi süre korktum sonrada hamile kaldım hamileliğim malumunuz var sızlanarak yatarak geçiyor ama okullar açıldı ve eşimin iş bölümü değişti beni okula getirip götüremeyecek bura ilçeya toplu ulaşımda yok geçen sene çoğunda taksi kullandım şimdi taksiyede para vermek istemiyorum yürüyecek hiç halim yok zaten köpek çok oluyor vede soğuk oluyor bir kaç gündür eşim gene pratik yaptırıyor sürmemde bir problem yok ama panik oluyorum birde küçük yer olunca yollar falan çok dar pek kuralllı bir trafik yok neyse işte şimdi bu benim sıkıntılı gebeliğimde acaba araba kullanmam yanlış mı.bi yandanda bebk doğarsa birdaha hiç kullanamam gibime geliyor öle gcık oluyorum feminist damarım kabarıyor:) sürenler nasıl sürüyor öle işte araba benimdi kocaya kaldı:)
ayy geldim:))) gösterirdim ama foto çekemiyom şuan nette de bulamadım:)) 105 tl ye aldım kıslar defneme:) babasının kesesini zorladık biraz:))) artık 30.haftaya kadar birşey almak yok:))) gerçi ben bunu da almazdım da erken doğum olasılığına karşı heveslik aldım işte:)) kıs sen namaz kılıyordun diye hatırlıyorum ama kılamıyorsan da rabbim muhabbetini versin diyim dualarımda hepiniz varsınız canlarım benim....
araba mevzusunda akıl danışmışsın bence sür arabayı ve korkma eğer eşin pratık yaptıracaksa da yap,madem küçük yer rahatlıkla gidersin yeter ki heyecan yapma,çok şükür tehlikeli zamanları da atlattık sürmemen için hiç sebep yok,zaten hız yapacak değilsin yani gitceğin yer de kısa mesafe bu yüzden korkma güzelim:))) bizim de evin önünde kayınvaldemlerin arabası duruyor normalde bizim arabamız yok neyse bunlar köye gittiler arabayı da bize bıraktılar nerdeyse 3 haftadır bizde ve ben de uzun zamandır kullanmadığım için içimde kaldı hazır fırsat varken eşimin kullandırmasını istedim ve yıllarca da hevesim içimde kaldı diye söylenirim hiç oralı değil....bir kere sürdürdü o kadar eeee her seferinde de bana sürdür diye çocuk gibi yalvaracak değilim o düşünsün di mi? bak gör haftaya vercez arabayı geliyorlar çünkü ve bana sürdürmemiş olsun çok pis dır dır etcem......
Benim de canım çok sıkkın. Dün gece rüyamda kan geliyordu benden bebeği alıyorlardı. Gerçi rüyayı görmemin sebebi bunu kafaya takmam. Çünkü bebeği hissediyordum önceden ya da bana öyle geliyordu ama 1 haftadır falan hiç hissetmiyorum. O yüzden de böyle rüyalargörüyorum. İnşallah bir şey olmaz.
Hiiiiç korkma. Yavaş yavaş sağdan sağdan git. Ben hep kullanıyorum. Bence çocuklu kadına şoförlük şart. Temkinli olduktan sonra ne olacak? Okulda da arkadaşlarından yardım alırsın park ederken ilk zamanlarda. Sonra alışırsın.. Kendinden emin ol, yavaş ve dikkatli olduktan sonra bi şeycik olmaz. >Evden 10 dakka önce çık.
kılıyordumbi devam ettiremiyorumki inşaallah gene kılarım.arabayı sürrerimde gne öle bişi yaşarımda kuzuma bişi olur mu korkudan diye korkuyorum
Benim de canım çok sıkkın. Dün gece rüyamda kan geliyordu benden bebeği alıyorlardı. Gerçi rüyayı görmemin sebebi bunu kafaya takmam. Çünkü bebeği hissediyordum önceden ya da bana öyle geliyordu ama 1 haftadır falan hiç hissetmiyorum. O yüzden de böyle rüyalargörüyorum. İnşallah bir şey olmaz.
korkma güzelim yaaa heyecanlı yapın varsa geçme direksiyon başına ama yook ben soğuk kanlı durabilirim diyorsan korkma bile birşeycik olmaz...
yaa sorma ben de kafama bırşeyleri takınca abidik gubidik rüyalar görüyorum...randevum taaa 30 eylüldee inat ettim evham yapmayacam ve gitmeyecem doktoraa...
kızlar uzun bı aradan sonra hepinize merhaba nasılsınız nasıl gıdıyorr bebekler nasıl... ben özel hastanede 14. haftamda muayne oldum ve doktor bebeğimi erkeğe benzettğini ama kesın bişey olmadığını soyledii...16. haftamda tekrar devletteki doktoruma baktırdım o da belli değil dedi acaba böyle benzetıpte doğru çıkanlar varmıdır hala bebeğimin cinsiyetı belli değil tamm ama ben oğlum die sevıyorummm:))
meraba kızlaaaar, yaa şu sağlık ocağında tetanos aşısı yaptıran var mı ne zaman yapılıyo ki sağlık ocağına gidip hamile olduğumu belirtmeye bi türlü gidemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?