cancağazım en iyi kararı sen verirsin de mavi biraz değişik değilmi?ben olsam demir yada can koyardım
seni buldum sana sorayım:) canım kaasık ağrıların dvm ediyor mu?
yahu bende zorlanıyorum yürürken.daha bu ayda
bugün arkadaşlarda dediki şimdiye kadar bebeği hissetmen gerekirdi dedilerhissederim inaşallah yaaa gerçi hissedincede yok oynadı yok oynamadı napıo falan:) biliorum kendimi:)
kızlar saçlarımı boyatmam lazım.boyatabiliyormuyuz
Kızlarrrrrr bi el atın da karar veriyim nolur :) ilk oğlumun adı toprak şimdi ikinci erkek geliyo adı konusunda kararsızım şu isimler nasıl can, ateş, çınar, demir , bulut ve mavi ??? Sizce hangisi. Can ateş ya da mavi bulut nasıl??
ABU BİTTİM DAHA DÜNYA KADAR İŞİM VAR
sabahın 11inden beri uğraşıyorum anca balkonu yıkadım pakladım afadersiniz nerdeyse şey götürcekmişkimseden hayır yok diye söylene söylene yaptım
lavaboları tuvaleti felan ovdum pakladım:)
mutfagı temizledim ki en önemlisi bu öfss
şimdi toz alıp süpürüp silicem etraf tolu 1 saate biter işim sonrada markete gidip milföy hamuru filan alıcam yarın komşum kırk uçurmaya gelicek bişiler yaparım tuzlu aklımda var milföyden burda gördüm sosisle sarıp gül gb yapmışlar onu yapıcam havuçlu cevizli kek yaparım özlemişim ne zmaandır yapmıyorum o keki ee bide tatlı düşünüyorum ama ne yapsam acaba :44:varmı pratik bi tarifiniz yada işim bitsin kk dan bakıyım sonra markete gideyim bişey eksik olunca sinir oluyorum herşey var ama milföy yok onu alayım bide tatlıya karar vereyim bakalım evde olmayan bişi varsa onuda alırım
öyle işte bu gece kocacım kim bilir kaçta gelir daha yeni gitttiler eskişehire daha gitcekelr oraya eşyaları taşıcakalrda sonra geri gelceklerde yol zaten 3 saat
cancağazım en iyi kararı sen verirsin de mavi biraz değişik değilmi?ben olsam demir yada can koyardım
nasıl bir tarif kuzu sölede vereyim bir tarif:)
maviyi bende düşünüyorum ama kızıma ama sadece düşünce:)
gündüz oturmasına gelcekler canım milföyden tuzlu yapıcam havuçlu cevizli kek yapıcam bide tatlı olsun dedim işte bilmem hep aklıma neskafeli pazsta geliyo hani kakaolu kek üstüne beyaz krema en üstüne neskafe serpiyosun ya o yani başka bişi gelmiyo aklıma nabsam ki:44: kolay bişi olsun ya çok yoruldum evin temizliği bitti şimdi çamaşırları asıcam namaz kılıp markete gidicem ver bakim güzel bi tarif
canım sürekli bir kasık ağrısı değil de tabi rahmin genişlemesinden kaynaklanan ağrılar ara sıra oluyor. özellikle ani hareket edersem aniden oturup kalkarsam özellikle de sol kasığımda pıçak saplanması gibin sancı oluyor :) bence normaldir ya korkma:)
Ehehe çok komik görünüyo olmalıyım ama bu yeni halimi de sevmeye başladım :)
Canım hissetme olayı kişiden kişiye değişir. Doktorlar ilk gebelikte 22. haftaya kadar hissetmemek normal diyor. Yabancı kaynaklarda da böyle yazıyor. O arkadaşların ne çok bilmiş öyle. Vücut yapına ve bebeğin bulunduğu yere göre değişir, sıkılma sen :)
Hüzünbazım benim de özellikle üst ve ön kısım beyazlarla dolu ama ben boyamıorum boyamıycam. Kuaförüne güveniyorsan doktoruna danışarak bitkisel boya yaptırabilirsin. Bana yıllarca gittiğim kuaförüm bitkisel boya gebelikte yapılabiliyor demişti. Ama artık oraya gidemiyorum güvenemem, zaten saçımın kendi rengini görmeyi özlemişim bırakıcam doğuma kadar kalsın. Doğal halimiz gayet güzel :)
Benim Çınar diye öğrencim vardı kardeşinin adı da Toprak tı. Uyumlu olabilir. Demir ve Bulut isimleri de güzel. Deniz düşünmez misin o da uyar sanki? Ama mavi bulut dersen orda biraz tereddüt ettim. Sıfat tamlaması gibi. Bir de bulut mavi olmaz? Bir öğretmen arkadaşın oğlunun adı da rüzgar, ben onu da beğeniyorum. Seç beğen al
kızlar saçlarımı boyatmam lazım.boyatabiliyormuyuz
Canım ben boyadım. Doktora sordum tamam dedi. Ben 32 yaşındayım ama saçlarım 50 yaşında çünkü. Özellikle ön kısmımda çok fazla beyaz var ve çalışıyorum. O şekilde gezince beni yaşlı sanıyorlar ve çok moralim bozuluyor. Gratiste naturtint diye bir marka var. Amonyak paraben içermiyor. İyi dediler internetde de. 2 kutu aldım kuaföre verdim o boyadı. Saçım çok o yüzden zor oluyor evde boyamam. İnşallah bir şey olmaz.
toplum henüz bu isme alışkın değilyani ne bilim pembe kıza koyanalr var eskidende mavi yani mavi bi anlamı yok
şey kızı olcaklar ASEL koyabilirler asel bal demektatlı kızınıza yakışır ben zeynep koyucam yanınada değişik bi isim arıyorum ama bi türlü bulmadım
zeynepin yanına....
hüsna
ahsen
neva
ravza
zümra
sena
serra
alya
esila
ecem
yada mihrimah ta koyabilirim sadece sultan süleymanın kızı mihri mah güneş ve ay demek anlamı
sütlü irmik ttalıısda yapabilirsin basitçe 1kg süte 1 bardak irmik dökceksin 9 kaşık şeker karıştır dvmlı zaten kısa sürede kıvam alıyor çok hafif kıvamlanmaya başlayınca yarım kaşık margarin ve a kaşık hindistan cevizi dök margarin eriyene kadar kıvamlanır ıslattığın bir borcama yada küçük kalıpların varsa onlara dök ben çiçek çiçek yapıyorum güzel oluyor üstünüde süsle kafana göre çok basit ama fena olmuyor
Canım Mihrimah güzel ve anlamlı bir isim ama uzun. yani tek başına olsa mihrimah olur ama zeynep mihrimah çok uzun. tabi senin gönlünden ne geçiyorsa onu koy:) ama seçenekler arasında en güzeli ecem bence :) yanlış anlamayın ama ben Arapça ve Farsça isimleri sevmiyorum pek. Sen içinden ne geçiyorsa onu koy ömrünüz boyunca siz sesleneceksiniz kzınıza demi ama sevdiğiniz bişey olsun
meraba kızlaaaar, yaa şu sağlık ocağında tetanos aşısı yaptıran var mı ne zaman yapılıyo ki sağlık ocağına gidip hamile olduğumu belirtmeye bi türlü gidemedim...
Ben kayıt için gittiğimde 20. hafta demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Kızlaaar benim cumadan beri su gibi akıntım oluyor sanki altıma kaçırmışım gibi yarın dr a gidecem ama korkuyorum ya aklıma binbiryürlü şey geliyor acaba bebeğimin suyumu azalıyor diye sabahı zor etcem var mı böyle su gibi akıntısı olan
canım akıntı bende hep var endişelenme umarım bişi olmaz ama hareket etme doktora gidene kadar bakalım.ben hareket edersem yolculuk yaparsam sarı akıntım oluyor bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?