2014 Şubat Anneleri

seni buldum sana sorayım:) canım kaasık ağrıların dvm ediyor mu?

canım sürekli bir kasık ağrısı değil de tabi rahmin genişlemesinden kaynaklanan ağrılar ara sıra oluyor. özellikle ani hareket edersem aniden oturup kalkarsam özellikle de sol kasığımda pıçak saplanması gibin sancı oluyor :) bence normaldir ya korkma:)

yahu bende zorlanıyorum yürürken.daha bu ayda

Ehehe çok komik görünüyo olmalıyım ama bu yeni halimi de sevmeye başladım :)

bugün arkadaşlarda dediki şimdiye kadar bebeği hissetmen gerekirdi dediler hissederim inaşallah yaaa gerçi hissedincede yok oynadı yok oynamadı napıo falan:) biliorum kendimi:)

Canım hissetme olayı kişiden kişiye değişir. Doktorlar ilk gebelikte 22. haftaya kadar hissetmemek normal diyor. Yabancı kaynaklarda da böyle yazıyor. O arkadaşların ne çok bilmiş öyle. Vücut yapına ve bebeğin bulunduğu yere göre değişir, sıkılma sen :)

kızlar saçlarımı boyatmam lazım.boyatabiliyormuyuz

Hüzünbazım benim de özellikle üst ve ön kısım beyazlarla dolu ama ben boyamıorum boyamıycam. Kuaförüne güveniyorsan doktoruna danışarak bitkisel boya yaptırabilirsin. Bana yıllarca gittiğim kuaförüm bitkisel boya gebelikte yapılabiliyor demişti. Ama artık oraya gidemiyorum güvenemem, zaten saçımın kendi rengini görmeyi özlemişim bırakıcam doğuma kadar kalsın. Doğal halimiz gayet güzel :)

Benim Çınar diye öğrencim vardı kardeşinin adı da Toprak tı. Uyumlu olabilir. Demir ve Bulut isimleri de güzel. Deniz düşünmez misin o da uyar sanki? Ama mavi bulut dersen orda biraz tereddüt ettim. Sıfat tamlaması gibi. Bir de bulut mavi olmaz? Bir öğretmen arkadaşın oğlunun adı da rüzgar, ben onu da beğeniyorum. Seç beğen al

nasıl bir tarif kuzu sölede vereyim bir tarif:)

cancağazım en iyi kararı sen verirsin de mavi biraz değişik değilmi?ben olsam demir yada can koyardım

katılşıyorum cancazım bence çınar olsun toprak çınar birbirlerine sımsıkı tutunurlar kardeş olarak abisi toprak büyütür çınarı

nasıl bir tarif kuzu sölede vereyim bir tarif:)

gündüz oturmasına gelcekler canım milföyden tuzlu yapıcam havuçlu cevizli kek yapıcam bide tatlı olsun dedim işte bilmem hep aklıma neskafeli pazsta geliyo hani kakaolu kek üstüne beyaz krema en üstüne neskafe serpiyosun ya o yani başka bişi gelmiyo aklıma nabsam ki:44: kolay bişi olsun ya çok yoruldum evin temizliği bitti şimdi çamaşırları asıcam namaz kılıp markete gidicem ver bakim güzel bi tarif

maviyi bende düşünüyorum ama kızıma ama sadece düşünce:)

toplum henüz bu isme alışkın değil yani ne bilim pembe kıza koyanalr var eskidende mavi yani mavi bi anlamı yok

şey kızı olcaklar ASEL koyabilirler asel bal demek tatlı kızınıza yakışır ben zeynep koyucam yanınada değişik bi isim arıyorum ama bi türlü bulmadım

zeynepin yanına....

hüsna
ahsen
neva
ravza
zümra
sena
serra
alya
esila
ecem
yada mihrimah ta koyabilirim sadece sultan süleymanın kızı mihri mah güneş ve ay demek anlamı

sütlü irmik ttalıısda yapabilirsin basitçe 1kg süte 1 bardak irmik dökceksin 9 kaşık şeker karıştır dvmlı zaten kısa sürede kıvam alıyor çok hafif kıvamlanmaya başlayınca yarım kaşık margarin ve a kaşık hindistan cevizi dök margarin eriyene kadar kıvamlanır ıslattığın bir borcama yada küçük kalıpların varsa onlara dök ben çiçek çiçek yapıyorum güzel oluyor üstünüde süsle kafana göre çok basit ama fena olmuyor

sağol bacım:) dimi:)

kızlar saçlarımı boyatmam lazım.boyatabiliyormuyuz

Canım ben boyadım. Doktora sordum tamam dedi. Ben 32 yaşındayım ama saçlarım 50 yaşında çünkü. Özellikle ön kısmımda çok fazla beyaz var ve çalışıyorum. O şekilde gezince beni yaşlı sanıyorlar ve çok moralim bozuluyor. Gratiste naturtint diye bir marka var. Amonyak paraben içermiyor. İyi dediler internetde de. 2 kutu aldım kuaföre verdim o boyadı. Saçım çok o yüzden zor oluyor evde boyamam. İnşallah bir şey olmaz.

ölemi canım olmaz inş bişi valla benimde çok ama çokta üzülüyorumda gidiorum böle

Canım Mihrimah güzel ve anlamlı bir isim ama uzun. yani tek başına olsa mihrimah olur ama zeynep mihrimah çok uzun. tabi senin gönlünden ne geçiyorsa onu koy:) ama seçenekler arasında en güzeli ecem bence :) yanlış anlamayın ama ben Arapça ve Farsça isimleri sevmiyorum pek. Sen içinden ne geçiyorsa onu koy ömrünüz boyunca siz sesleneceksiniz kzınıza demi ama sevdiğiniz bişey olsun

zeynep benim rüyalarımda gördüğüm dogurdugum emzirdiğim salaldıgım kızım yılarca ondan vazgeçemiyorum kayınvaldemde umrede sefayla merve arasında dua etmiş kızımız olsun merve koyarız demiş çok dua ettiler allah razı olsun asla ısrar etcek insan değil ama böyle sölemişti onunda gönlünü yapmak istiyorum yani şimdi ZEYNEP MERVE olucak gb ama banada pek uygun gb gelmiyo dedim annemde göbek adını koyun o zman nasıl isterseniz dedi ama gönlü olsun istiyorum onlarında cocu sayılır mihrimahı zaten sade düşünmüştüm o iki isim gb zaten

arapça farsça yada türkçe bence anlamlı olmalı isimler

zeynebin anlamı babasının süsü dmekkmiş peygamber efendimizin kızı oldugu için öyle söylenirmiş
mervenin anlamıda çakıl taşı demek dışı sert kırılması zor ama içi yumuşak kum gb bir taş tarifi ve dağın ismi

Biz bugün biraz alış veriş yaptık güzellerim ilk kez bir şeyler aldık annemle birlikte. Siftahı yaptık bakalım gerisi ne olacak :) Yarın sabah da kontrolümüz var teyzeleri

meraba kızlaaaar, yaa şu sağlık ocağında tetanos aşısı yaptıran var mı ne zaman yapılıyo ki sağlık ocağına gidip hamile olduğumu belirtmeye bi türlü gidemedim...

Kızlaaar benim cumadan beri su gibi akıntım oluyor sanki altıma kaçırmışım gibi yarın dr a gidecem ama korkuyorum ya aklıma binbirtürlü şey geliyor acaba bebeğimin suyumu azalıyor diye sabahı zor etcem var mı böyle su gibi akıntısı olan

Son düzenleme:
Eşimle birlikte bir heves güle oynaya bana bebekli tshirt almaya gittik.Gri bir tane beğendim aldım.Bir de siyah tayt aldım neyse tatlılar tuzlular alışveriş mutlu mesut eve geldik.Kayınvalide çağırdı birşeyler hazırladım gelin çay içeriz diye.Gittik tabi.Biraz soluklanalım istedik oturduk biraz 65 yaşındaki patavatsız teyze ne dese beğenirsiniz; yorulur tabi baksana iyice kilo almış daha çok erken ilerde iyice şişecek (2 kilo aldım epi topu)
Neyse gittim yanına takıldım sen başkalarından farklı birşey mi görüyorsunda böyle konuşuyorsun ne yapayım kilom var diye hamilemi kalmayayım dedim.
Kalmasaydın tabi bak bana kaç yaşımdayım senden zayıfım demez mi.Sen benimle neden kilo yarıştırıyorsun ki doğururum bir sene diyet spor yapar veririm dedim.Ama hala laf yetiştiriyor.Hiçte veremezsin halin harab artık geçmiş ola demesiyse sinirlerim boşandı başladım ağlamaya çıktım yukarı evime.
Kaynanamda iki dk olmadan o kadınla yanıma geldi.Özür dilemeler vs vs.Dua etain yaşına yoksa bn daha bi ton laf söylerdim...(meğer teyzemin çocuğu olmamış evlatlık almıl ondan gıcık olurmuş hamilelere)

Son düzenleme:

canım akıntı bende hep var endişelenme umarım bişi olmaz ama hareket etme doktora gidene kadar bakalım.ben hareket edersem yolculuk yaparsam sarı akıntım oluyor bolca

canım akıntı bende hep var endişelenme umarım bişi olmaz ama hareket etme doktora gidene kadar bakalım.ben hareket edersem yolculuk yaparsam sarı akıntım oluyor bolca

Benimki su gibi çamaşırımı boydan boya ıslıyor çok tedirgin oldum sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…