bi akıl danışayım kızlar.şimdi kocam bana araba almıştı yani işte öle dedi ama sonuçta onunda arabası yok tek araba yani lafta benim.neyse araba sürmeyi tam öğrendim yalnız çıktığım 3.gün %50 hatayla karşı komşumun tamponunu indirdim
neyse üzüldüm falan bi süre korktum sonrada hamile kaldım hamileliğim malumunuz var sızlanarak yatarak geçiyor ama okullar açıldı ve eşimin iş bölümü değişti beni okula getirip götüremeyecek bura ilçeya toplu ulaşımda yok
geçen sene çoğunda taksi kullandım şimdi taksiyede para vermek istemiyorum yürüyecek hiç halim yok zaten köpek çok oluyor vede soğuk oluyor
bir kaç gündür eşim gene pratik yaptırıyor sürmemde bir problem yok ama panik oluyorum birde küçük yer olunca yollar falan çok dar pek kuralllı bir trafik yok neyse işte şimdi bu benim sıkıntılı gebeliğimde acaba araba kullanmam yanlış mı.bi yandanda bebk doğarsa birdaha hiç kullanamam gibime geliyor öle gcık oluyorum feminist damarım kabarıyor:) sürenler nasıl sürüyor öle işte araba benimdi kocaya kaldı:)