kuzummm ayrıntılı ultrasona girdinmi?
bunun için erken değilmi.19-23. hafta diye hatırladım da
nasıl tip o teyze yaaaaboşver çiçemmmmm on numarabeş yıldız hatunsunnnnn[/QOUTE]
Sağol cağnım cancağzım o biçim teyzelerden işte sopalık
Çok üzüldüm canım yaaa. Ben olsam o cevapları veremeden başlardım ağlamaya..Hiç sıkma canını. Kendi can acısını senden çıkartmaya çalışmış. Dilerim ona da ders olur. Bi daha kimseyi üzmez böyle..
Zor tuttum yine üç beş kelime söyledim yoksa iyice içim içimi yiyecekti ama o ders falan almaz örümcek beyinli nolcak.
kuzum ben hep geç kalırım herşeye ondan soram ddidimYok canım sadece fiyat sordum. 3 hafta sonra tekrar randevum var bakalım doktor ne zaman yönlendirirse.
cazgır seniiiiinasıl tip o teyze yaaaaboşver çiçemmmmm on numarabeş yıldız hatunsunnnnn[/QOUTE]
Zor tuttum yine üç beş kelime söyledim yoksa iyice içim içimi yiyecekti ama o ders falan almaz örümcek beyinli nolcak.
kuzum ben hep geç kalırım herşeye ondan soram ddidim
cazgır seniiiii
Tam cazgır olamadım ama çok istedim beaaa
nasıl tip o teyze yaaaaboşver çiçemmmmm on numarabeş yıldız hatunsunnnn
İyi yapmışsın. Onun çektiği acının sebebi sen değilsin ki. Ama kimisinin kafası buna basmıyor. Biz etli butlu kendi de huyu da güzel hatunlarız. Hiç takma yavrum. Bebelerimiz gelsin veririz hepsini Allah'ın izniyle. Bende dün doktorda 80 i gördüm. Hiçbirşey de demedi..Mühim olan hamilelik boyunca ne aldığın. Ben daha 4 kilo aldım şimdilik normal.
cazgır seniiiii
Bende 2'liye geç kalmıştım canım. Dün 3'lü için kan aldılar. Detaylıyı sonuçlara ve doktorun yorumlarına göre yaptırıcam..Hayırlısıı
of of eşime beğendiremiyorum sitelere ,kitaplara bakıyorum olmuyor,iki gündür irem ismi rüyalarıma giriyor,tanıdığım bir bıcırık da var çok akıllı bu isimde ama anlamı yanlış biliniyormuş ,ben de okudum kuranda geçen yerini vazgeçtim gibi.çakallllll laurana
isim düşündünmü kuzum prensese
of of eşime beğendiremiyorum sitelere ,kitaplara bakıyorum olmuyor,iki gündür irem ismi rüyalarıma giriyor,tanıdığım bir bıcırık da var çok akıllı bu isimde ama anlamı yanlış biliniyormuş ,ben de okudum kuranda geçen yerini vazgeçtim gibi.
nur
ela
hale
hande
şimdiki favorilerim:)
senin kızların adı ne?
İyi yapmışsın. Onun çektiği acının sebebi sen değilsin ki. Ama kimisinin kafası buna basmıyor. Biz etli butlu kendi de huyu da güzel hatunlarız. Hiç takma yavrum. Bebelerimiz gelsin veririz hepsini Allah'ın izniyle. Bende dün doktorda 80 i gördüm. Hiçbirşey de demedi..Mühim olan hamilelik boyunca ne aldığın. Ben daha 4 kilo aldım şimdilik normal.
Bende 2'liye geç kalmıştım canım. Dün 3'lü için kan aldılar. Detaylıyı sonuçlara ve doktorun yorumlarına göre yaptırıcam..Hayırlısıı
Bu kadar basit değil mi canım ya biz memnunuz doktorlarımız birşey demiyor acısını da tatlısınıda çeken biziz ama onların çeneleri yoruluyor :/ ne antika insanlar varda gelip bizi bulur zaten.
bi akıl danışayım kızlar.şimdi kocam bana araba almıştı yani işte öle dedi ama sonuçta onunda arabası yok tek araba yani lafta benim.neyse araba sürmeyi tam öğrendim yalnız çıktığım 3.gün %50 hatayla karşı komşumun tamponunu indirdimneyse üzüldüm falan bi süre korktum sonrada hamile kaldım hamileliğim malumunuz var sızlanarak yatarak geçiyor ama okullar açıldı ve eşimin iş bölümü değişti beni okula getirip götüremeyecek bura ilçeya toplu ulaşımda yok geçen sene çoğunda taksi kullandım şimdi taksiyede para vermek istemiyorum yürüyecek hiç halim yok zaten köpek çok oluyor vede soğuk oluyor bir kaç gündür eşim gene pratik yaptırıyor sürmemde bir problem yok ama panik oluyorum birde küçük yer olunca yollar falan çok dar pek kuralllı bir trafik yok neyse işte şimdi bu benim sıkıntılı gebeliğimde acaba araba kullanmam yanlış mı.bi yandanda bebk doğarsa birdaha hiç kullanamam gibime geliyor öle gcık oluyorum feminist damarım kabarıyor:) sürenler nasıl sürüyor öle işte araba benimdi kocaya kaldı:)
ayyyy ne güzel duygudur.okullu oldunuz haaiyi geceler kızlar nasılsınız bu ara pek yazamadım ama ara ara okudum bugün okul alışverişi yaptık kızım için yarın okulluyuzçok duygulandım büyüdükte okula başlıyoruz rabbim cümlemizin evlatlarına zihin açıklığı versin
yarın erken kalk benimle okula geleceksinBen yatıyorum müsadenizle güzel annişlerim.Yarın erkenden arkadaşa kahvaltıya davetliyim.Öptüm hepinizi Allah rahatlık versin canlarım
Bu adam öldürecek beni yabenim normalde sinirli bir yapım var. Şimdi daha da sinirli oldum. Adam iki lafımı kaldıramıyor başlıyor bağırıp çağırmaya. Ne desem kızıyor. Çok bunalttı beni. Canım çok sıkılıyor, habire ağlıyorum. Bu gece de bi yerden döndük eve. Ben sözde 2. aydan itibaren her ay fotoğraf çekilmek istiyordum, albüm yapmak için. 10. Haftadan beri beni çek beni çek diyorum. Bir türlü kısmet olmadı. Bu gece de dedim ki hazır giyinmiş süslenmişim bi kaç poz çeker misin? Tamam ama lavaboya geçmem lazım dedi. Tamam dedim, alelacele saçma sapan titrete titrete iki poz çekip telefonu elime tutuşturup gitti. Ben lavabodan çıkmanı bekleyeceğim, bekleyeyim mi dedim, tamam dedi. Sonra ben kot pantolonumla oturup bekledim bunu. Oyalandı filan, 15-20 dk sonra gedi. Hadi dedim bir heves. Oflayıp pufladı. Ben de niye böyle yapıyosun ki sana bekleyeyim mi dedim bekle dedin, dedim. O da hayır bekle demedim dedi. Benim suratım düştü tabi. Sonra bana tamam hadi kalk diyor. Niye öyle yapıyorsun hem sen çekmek istemiyorsun hem de benim suratım düştü, nasıl gülümseyeceğim, istemiyorum dedim. Gözlerim doldu tabi hemen. Bu da utanmadan oflayıp puflayıp telefonu bana geri verdi. Ben de başladım ağlamaya. Sana muhtaç değilim dedim. artık anneme gittiğimde ondan rica edeceğim. Çok üzüyor beni çok. Bana haksızlık yapıyor ben 1 ay onun çekmesini bekleyeyim adamın yaptığına bak bu saatte.
Bu adam öldürecek beni yabenim normalde sinirli bir yapım var. Şimdi daha da sinirli oldum. Adam iki lafımı kaldıramıyor başlıyor bağırıp çağırmaya. Ne desem kızıyor. Çok bunalttı beni. Canım çok sıkılıyor, habire ağlıyorum. Bu gece de bi yerden döndük eve. Ben sözde 2. aydan itibaren her ay fotoğraf çekilmek istiyordum, albüm yapmak için. 10. Haftadan beri beni çek beni çek diyorum. Bir türlü kısmet olmadı. Bu gece de dedim ki hazır giyinmiş süslenmişim bi kaç poz çeker misin? Tamam ama lavaboya geçmem lazım dedi. Tamam dedim, alelacele saçma sapan titrete titrete iki poz çekip telefonu elime tutuşturup gitti. Ben lavabodan çıkmanı bekleyeceğim, bekleyeyim mi dedim, tamam dedi. Sonra ben kot pantolonumla oturup bekledim bunu. Oyalandı filan, 15-20 dk sonra gedi. Hadi dedim bir heves. Oflayıp pufladı. Ben de niye böyle yapıyosun ki sana bekleyeyim mi dedim bekle dedin, dedim. O da hayır bekle demedim dedi. Benim suratım düştü tabi. Sonra bana tamam hadi kalk diyor. Niye öyle yapıyorsun hem sen çekmek istemiyorsun hem de benim suratım düştü, nasıl gülümseyeceğim, istemiyorum dedim. Gözlerim doldu tabi hemen. Bu da utanmadan oflayıp puflayıp telefonu bana geri verdi. Ben de başladım ağlamaya. Sana muhtaç değilim dedim. artık anneme gittiğimde ondan rica edeceğim. Çok üzüyor beni çok. Bana haksızlık yapıyor ben 1 ay onun çekmesini bekleyeyim adamın yaptığına bak bu saatte.
Günaydın ;
haftasonu güzel sohbetler olmuş müsait olunca okurum şuanda gözlerimden uyku akıyor :44::44:
hayırlı haftalar
veee hamileliğin yarısına gelmiş bulunmaktayım...
herkese günaydınnnnnnumarım bu hafta da çabucak geçer.bebeğimizi kucağımıza almamıza biraz daha yaklaşmış oluruz
yarın dr randevumuz var ve ben 37 gündür görmüyorum kuzumuuuuuçok özledimmmm kocaman olmuştur sıpammm
Günaydınlar bugün evdeyim.Dünde evdeydim alışveriş yaptık.Bebeğimiz için banyo ve temizlik için gerekli malzemeleri aldık. Çok keyifli değilim bugünlerde.Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?