2014 Şubat Anneleri

Yok canım sadece fiyat sordum. 3 hafta sonra tekrar randevum var bakalım doktor ne zaman yönlendirirse.
kuzum ben hep geç kalırım herşeye ondan soram ddidim

çakallllll laurana
isim düşündünmü kuzum prensese
of of eşime beğendiremiyorum sitelere ,kitaplara bakıyorum olmuyor,iki gündür irem ismi rüyalarıma giriyor,tanıdığım bir bıcırık da var çok akıllı bu isimde ama anlamı yanlış biliniyormuş ,ben de okudum kuranda geçen yerini vazgeçtim gibi.
nur
ela
hale
hande
şimdiki favorilerim:)
senin kızların adı ne?

kuzucum benim ilk bebek.allah nasip ederse oğlum olacak

iyi geceler kızlar nasılsınız bu ara pek yazamadım ama ara ara okudum bugün okul alışverişi yaptık kızım için yarın okulluyuz çok duygulandım büyüdükte okula başlıyoruz rabbim cümlemizin evlatlarına zihin açıklığı versin

Ben yatıyorum müsadenizle güzel annişlerim.Yarın erkenden arkadaşa kahvaltıya davetliyim.Öptüm hepinizi Allah rahatlık versin canlarım

ben kullanıyorum canım hele kışın kızımı okula götürüp getirirken çok rahat olucak inş

Bu adam öldürecek beni ya benim normalde sinirli bir yapım var. Şimdi daha da sinirli oldum. Adam iki lafımı kaldıramıyor başlıyor bağırıp çağırmaya. Ne desem kızıyor. Çok bunalttı beni. Canım çok sıkılıyor, habire ağlıyorum. Bu gece de bi yerden döndük eve. Ben sözde 2. aydan itibaren her ay fotoğraf çekilmek istiyordum, albüm yapmak için. 10. Haftadan beri beni çek beni çek diyorum. Bir türlü kısmet olmadı. Bu gece de dedim ki hazır giyinmiş süslenmişim bi kaç poz çeker misin? Tamam ama lavaboya geçmem lazım dedi. Tamam dedim, alelacele saçma sapan titrete titrete iki poz çekip telefonu elime tutuşturup gitti. Ben lavabodan çıkmanı bekleyeceğim, bekleyeyim mi dedim, tamam dedi. Sonra ben kot pantolonumla oturup bekledim bunu. Oyalandı filan, 15-20 dk sonra gedi. Hadi dedim bir heves. Oflayıp pufladı. Ben de niye böyle yapıyosun ki sana bekleyeyim mi dedim bekle dedin, dedim. O da hayır bekle demedim dedi. Benim suratım düştü tabi. Sonra bana tamam hadi kalk diyor. Niye öyle yapıyorsun hem sen çekmek istemiyorsun hem de benim suratım düştü, nasıl gülümseyeceğim, istemiyorum dedim. Gözlerim doldu tabi hemen. Bu da utanmadan oflayıp puflayıp telefonu bana geri verdi. Ben de başladım ağlamaya. Sana muhtaç değilim dedim. artık anneme gittiğimde ondan rica edeceğim. Çok üzüyor beni çok. Bana haksızlık yapıyor ben 1 ay onun çekmesini bekleyeyim adamın yaptığına bak bu saatte.

ayyyy ne güzel duygudur.okullu oldunuz haa
Ben yatıyorum müsadenizle güzel annişlerim.Yarın erkenden arkadaşa kahvaltıya davetliyim.Öptüm hepinizi Allah rahatlık versin canlarım
yarın erken kalk benimle okula geleceksin

tatlım,adamlarımız bizim kadar hassas değiller.sıkma canını sen

hepinize iyi geceleerrr:)

çayımızı içtik geldik komşudan:) tabi bu arada arkamdan konuşulmuş demek çakalll haaaaa:))))))))))))

napim şekerler hepinizi seviyorum gayet uygun bir kayınvalde adayısınız:) artıkın bakıcam yaniii opsiyonel olmak lazım:)benim kızımın adı defne olacak nasipse teyzeleri zorlandık ama içimize sindi nihayetinde:)

alphinrosa bence hande güzel bir isim sedef adı da güzel olabilir yani:)

Günaydın ;

haftasonu güzel sohbetler olmuş müsait olunca okurum şuanda gözlerimden uyku akıyor :44::44:

hayırlı haftalar

veee hamileliğin yarısına gelmiş bulunmaktayım...

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnn umarım bu hafta da çabucak geçer.bebeğimizi kucağımıza almamıza biraz daha yaklaşmış oluruz

yarın dr randevumuz var ve ben 37 gündür görmüyorum kuzumuuuuuçok özledimmmm kocaman olmuştur sıpammm

Takma canım kafana. Arada sırada hepsinin öküzlüğü tutuyor. Başka bi,şeyi takmıştır kafasına. Hatasını anlar muhakkak..

Günaydın ;

haftasonu güzel sohbetler olmuş müsait olunca okurum şuanda gözlerimden uyku akıyor :44::44:

hayırlı haftalar

veee hamileliğin yarısına gelmiş bulunmaktayım...

Günaydın güzel anne. Darısı başımızaaaa.

Günaydın Jack'im Frost'um Valla bende 3 haftadır görmüyordum c.tesi gördüm. Ekrana sığmıyor artık sıpam, parça parça gösteriyor doktor civanım

Günaydınlar bugün evdeyim.Dünde evdeydim alışveriş yaptık.Bebeğimiz için banyo ve temizlik için gerekli malzemeleri aldık. Çok keyifli değilim bugünlerde.Sizler nasılsınız?

Günaydın hamişler
Bu hafta çok güzel bir hafta olacak inşallah. Hissediyorum.
Cinsiyet öğrenmeyen kalmaması dileğiyle, hepinize iyi haftalar

Günaydınlar bugün evdeyim.Dünde evdeydim alışveriş yaptık.Bebeğimiz için banyo ve temizlik için gerekli malzemeleri aldık. Çok keyifli değilim bugünlerde.Sizler nasılsınız?

alışver yapıldı demek neler aldınız resimlerini isteriz müsait olunca.
ve tabiki neyin var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…