2014 Şubat Anneleri

günaydınlar kızlaarrr....daha yeni kalktım ben yaaa çok uykucu oldum çookkk.....

ev çok dağınık,yatağımı toplamadım,kahvaltı bulaşıklarım ve akşamki bulaşıklarım aynen duruyor....her taraf toz ve bu arada ben de pisim offf offffffffff

evet kış geldin brüksel , brokoli haşlama yerim ben iyi olur hatta şimdi bile işyerine getirebilirim
bu işyeri yüzünden yazdan beri her pazartesi nohut kurufasulye yiyorum söylene söylene neyseki bebeğime yarıyormuş

hapı içemiyorum zaten doktor inatla değiştirmiyor da sonunda tepemin tası atacak tüm ilacı zorla doktora içiricem

e bi tanıt kendini sen beni tanıosun ozaman:))
çay yasak derken ben öylesine dedim süt yararlı ya ondan
hoşgeldin buarada

antin ve kuntinler bizim olsun

hoşbulduk

tanıtayım kendmi öhöm öhöm

istanbul beylikdüzünde yaşıyom temmuzda 5 yıl doldu evleneli azcık bebek için uğraştım da üzerinize afiyet

ayznı zamanlarda doğum yapıcaz o aşikar

24 yaşındayım bde

ben seni nickten hatırladım zaten ya adını felan bilmiyorum benim adım belli zatii

tunaydın kızlar naslsınızz bnde bugun doktora gıdıcem sonuc gostermeye ıns. ultrasyona koyar en son bebegımı 12+2de gordum cok endıselıyım cnku cok uzdum bebegımı bırde brokoli bulamıorum canm cok ıstıo vaktı gelmedımı daha ama cınsıyetını solese keske kızs bnzıyor demıstı en son gırdıgımde smdı hepten bellı olur heralde

belli olur inşallah çünkü birçoğumuzun bebişi açtı bacaklarını darısı açmayanların başına:)

Ben bu hafta aldım pazardan brokoli zamanı gelmiş artık:)

aleyküm selam canım bende bu cumartesi öğrenecem inşallah:) tabi gösterirse:26:

Selam canım benim ki göstermedi bacak arasını açmadı muzur bize sadece kafa salladı :) 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah belli olur ya insan yavrum demekten başka birşey diyemiyor :)

uyuya uyuya bi şişmişim kendimi aynada tanıyamadım12 saat girmedim dün baya yoruldum çünküm ama misafirlerim pastama böregime bitti mercimek köftemde çiğ köfte gb olmuş yeni acı almıştım acık elimin ayarı kaçmış herkez öksüre öksüre yedi

ve sonunda kış sezonu ve diziler başladı artık kocamın zampinkleri bazı geceler durucak mesela dün gece hep atv izledik KARADAYI hayatta aşklı meşkli dizi izletmez kıvancın fatmagün suçu nedeki kızın neydi adısı aklıma gelmedi :)) onun yada ne bilim acık hafif meşref gördüğü bütün dizileri izletmezgıcık hele şimdi hiç izleyemez mişim kızımın ahlakı bozulur muş erkek olsaymış biraz daha izleyebilir mişimbenim kocam sanırım bir fosil bu türden bu yaşlarda olmaması lazım zaarneyse onun sesini dinliceme akşamları onun zampinklerini izleyip gündüz neyi kaçırdıysam netten izliyorum hemide reklamsız ekşınsız rahat rahat izliyorum oh canıma minnetyasakalr delinmek içindir

bende bu konuya değincektin değinemiyodum bu boşalma yasagını o doktor erkek içeri boşalmasın mı demiş kadın mı boşalmasın demiş yani o gelince tutulan bişeymiymiş :44: ya bizde 6 sene bebek için ugraştık yumurtanın çatlama saatini bile hesap edip ilişki yapıyoduk ki ayaklarımı dikip saatlerce dururdum sonra bi ara psikolojik dediler psikologa gittim oda kafa ilacı verdi ama kesinlikle koruncaksın hamile kalmıcaksın dedi (sanki kalabiliyom gb) neysem bizde ilaç içmeyelimde kendi kendimize korunalım dedikbiz o işi yapamıyoruz yani senelerce alışmışız o an gelince ayrılamıyoruzhahaaa o yüzden hala usul devam ediyo yani koyveriyoz gidiyo malesef bişi mi oluyomuş zaten kırk yılda bi kere yapıyoz ya eşim öyle yogunki bitek gece yaglanırken dikkatini çekebiliyorum adamın geliyo sırnaşıyo sonra saate bakıp yatıyo gene aman diyorum hamilesin kocacım yapmayalım sana bişi olmasınistiyosan yapalım diyo bide neyse hamileliğin bu yanı biraz tuhafmış bebişler olsunda özgür hayatımıza geri dönelim NE GÜNLERDİ BE HEY HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Merhaba hanımlar benide aranıza alırmısınız hamileliğin 20.haftasındayım doğumum 11 şubatta bekleeniyor cinsiyeti erkek ismini henüz karar veremedim herkese merhabaa

HOŞGELDİN ARAMIZA MUCUKSS

Günaydın canpareler

Biriniz beni durdurun yoksa bütün butikbebeyi alıcam az sonra

bende kedi ciğer gb bakıyorum onlara internetten hiç alışveriş yapmadım yahu önce bi çarşıyı alt üstü edicem ona göre alıcam bide ben o markaları hiç dymadım penyeleri felan iyi midir bilemiyorum tamam ucuzlar ama ne bilim ya ben hastane çıkışını felan öyle beyaz lı düşünmüyorum renkli renkli oluyo görmüştüm çiçekli kızışıma öyle alcam allahın iziyleama güzel kadife elbiseler felan görüyorum orda kaliteli duruyo

canım ya benimde bacamın üst tarafında sadece ön yüzeyince milyonlarca küçük küçük bişi çıktı zeytin yag sürmeye başlamıştım göbegime felan bide böle sivilce demek istemiyorum çıban gbçok acıdı dokunamadım bişey giyemiyodum bi ara kilotla dolaştım evde sonra yag sürmeyi bıraktım ve sık sık duşa girip bacakalrımı sabunla sıcak suyla yıkadım şimdi izleri var ve kaşınıyo ama hafifledi sanki 1 haftayı geçiktir böyle bi tanede göbegimde çıktı o nasıla cıdı anlatamam oda geçiyo gb artık aman eergenliğime geri döndüm sanki ama yüüzmde değil abuk subuk yerlerimde çıkıyo bunlaryag sürmeyide bıraktım zaten 3 gün sürmüştüm doktordan bi krem önerisi alıcam pazartesi gidince

çok güzel dolabı kocaman mış tuzu ne kadar bunun canım

İnsan bamyaya aşerer mi yaaaaa:)

aşerer mi bilmem ama aşerir canım benim ne güzel işte güzel bişi aşermişsin

Ben bu hafta aldım pazardan brokoli zamanı gelmiş artık:)

aman faydalı şeyler yiyelim, bebişler sağlıklı olsun.

hamura kömüre yüklenmeyelim, tatlı-kızartma tadımlık olsun, paketli gıdayı eve sokmayalım, balığımızı-cevizimizi-taze sebze-meyvemizi eksik etmeyelim...

bende bugün pazardan balık yeşillik almaya gidicem canımı brokoli istettiniz alayım bali söyle bol zeytin yağlı limonlu mımmmmmmmmmmm kocacımda diyo kızım snein canın hiç et çekmiyomu diyo karnımı sevip annen inek gb otlatıyo bizi diyo normaldede ota bayılırdım şimdi rokayı pazardan alınca eve kadar dayanamıyorum koparıp koparıp yolda yiyorum

bulursun isim ya deniz dışında da güzel isimler var biraileye 1 deniz yeterli
tanıdım evet canım nicki çıkaramadım bir anda artık öyle çekiliş falan filan yok kuru sohbet işte

ilk zamanlar hepimiz çektik genelde 12 yada 16 da bitiyor bir kaç kişi de bitmeyen de var tabi

pazar da vardır brokoli sanki orada görmüştüm

seninki kızmı ?

Güzel taktik muhakkak kullanıcam

Bende içemiyordum canım doktora söyledim şurup yazayım o zaman dedi. Şurup içiyorum şimdi. "Oligofer fol" diye bi şurup. Her sabah bi şişeyi, dikiyorum..Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.

Bende sivilce diyemiyorum zaten. Öğlen anneme gösterdim aklı çıktı. Etrafı kıpkırmızı. Ucu falan da yok. Sadece acı veriyor işte. Tam sütyen in lastiğine denk geliyor beynime vuruyor ağrısı..

Bende içemiyordum canım doktora söyledim şurup yazayım o zaman dedi. Şurup içiyorum şimdi. "Oligofer fol" diye bi şurup. Her sabah bi şişeyi, dikiyorum..Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.

önce komfer verdi sonra freplex mi ne verdi ama yok adını bile duyunca midem kalkıyor

Erkek anası dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi gördük kocaman pipiyi yavrum yine yüzüstü kocaman olmuş kurban olduğum ya Allahım sen ne büyüksün

POYRAZ'ım geliyor kızlar

Doktor balıkesire gitmeme de birşey demedi otobüsle.Çok şükür hiçbir sorun yokmuş ama ona höşmerim getirmek şartı ile

Bir de 8 ekime renkli doppler randevusu verdi.İçim rahatladı.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah

Hadi gozun aydin sonunda kesinlestirdin cinsiyet olayini hayirli olsunnnn:))

oh be erkek geliyormuş sonunda açtı gösterdi hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…