Bende bende :)
Buna benzer bir ürün belistede var.Ben çok beğenmiştim ama pahalı diye diğer modelde karar kıldımÇok güzel yafrum
Bizimkide hastane çıkışlarına gözünü dikmişti erkek olsaydı
Evet canım annemlere gideceğiz.Maksimum bir aksilik olmazsa ki Allah korusun 6 saat sürüyor.Umarım olmaz demez :)
markası ne kuzummm.bu adamlar bazen işe yarıyo laaa
Şimdiden hoşgeldin o zaman:)
hosgeldin bal gaymakkkkcicilerinizi gördüm dün aksam.hatta gördük eşime de gösterdim....ben beşiktaslı dogdum un Galatasaraylısını alacakmış.cok beğendi
bende cok begendimmm güle güle giysin inşallahhh
Erkek olunca direk ona odaklanmıştırBenim de babam torunuma fenerbahçe tulumu alayım diyor eşim direk onun tulumu var alma baba diyor geçen gösterdi hatta
neyseki yırttık
benimki de koyu bjk lı. alacakmış dişi kartal kıyafeti:) bir özeniyor ki sorma
seni yok yazdım bugün.nerdesin la sen bu zaate kada
Hoşgeldin canımm
Unutmadan söyleyeyim cicilerin çok güzel ya kızın güzel günlerde güle güle giysin inşallah
Ya ben de belis ya da zeki bebe diye düşünüyordum ama benim inatçı seko nedense belisten almam deyip duruyor.Nuh dedimi peygamber demez inatlaşmıyorum bende onunla sinirlerim bozmaktansan
Kronikim ben Galatasaraylıyım baba fenerli.Dedelerden biri beşiktaşlı biri Galatasaraylı.Futbol konusunda ben biraz baskınım ama babaya da kıyamıyorum hevesini alsın diye ne olacak bizim halmiz düşün artık
Ben fenerbaçeliydim evlenince döndümHevesini kırılmasın diye bende aldım bir zıbın işte yeter İlk onu aldık.allahtan kız olacak erkek olsa donuna kadar beşiktaşlı alırdı
ahahah ben fenerbahçeliyim adam galatasaraylı.istediğimizi alıp giydircezKronikim ben Galatasaraylıyım baba fenerli.Dedelerden biri beşiktaşlı biri Galatasaraylı.Futbol konusunda ben biraz baskınım ama babaya da kıyamıyorum hevesini alsın diye ne olacak bizim halmiz düşün artık
özledik olum
Hepsi aynı bunların ya
Çalışıyom hajıNe haber
Hepimiz mutlulukla giydirelim inşallahBence buda çok güzel.
ahahaha sekoya bakk :)Bugün erkek derse zaten bizimkinin de yapacağı ilk şey dediğin gibi donuna kadar fenerli giydirmek olacak çocuğu
tatlım en güzel yazmışsın.benim için zaman geçmiyor bir an önce dokuz ay doldun istiyorumMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum.
Artık bebeğim 4.5 aylık oldu, inanmak öyle güç ki.İlk duyduğumda 6 haftalık idi.Ne zaman bu zamana geldik farkında değilim.Hatta karnımın günbegün büyüdüğünü bile farketmiyorum.
Hala bebeğimi hissedemedim, bunu dert etmiyorum ama oldukça da merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu.Aranızda eminim hissedenler vardır.Neye benziyor? :) Kimi kelebek kanat çırpar diyor , kimi bağırsak hareketi gibi diyor:)
Çocuk sahibi olmuş yakınlarım bana tavsiye veriyor.Bol bol uyu diyor, uykuyu çok özleyecekmişim.Sabah uyanıyorum erkenden sonra uyumaya zorluyorum kendimi:)
Mide bulantılarım geçti ya, şükürler olsun, ne zor günlerdi.Bu 3 aya hamileliğin balayı diyorlar hakikaten öyle bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Ama gece uyumadan önce bir depresyona girip çıkıyorum hemen:) Ve başım çok ağrıyor.
Onu çok seviyorum.
tam da içimden geçenleri yazmışsın canım dün akşam biz de bunları konuştuk ne kadar çabuk geçiyor zaman Allah'ın izniyle bir bakmışız küçük meleklerimiz kucağımızda:)Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum.
Artık bebeğim 4.5 aylık oldu, inanmak öyle güç ki.İlk duyduğumda 6 haftalık idi.Ne zaman bu zamana geldik farkında değilim.Hatta karnımın günbegün büyüdüğünü bile farketmiyorum.
Hala bebeğimi hissedemedim, bunu dert etmiyorum ama oldukça da merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu.Aranızda eminim hissedenler vardır.Neye benziyor? :) Kimi kelebek kanat çırpar diyor , kimi bağırsak hareketi gibi diyor:)
Çocuk sahibi olmuş yakınlarım bana tavsiye veriyor.Bol bol uyu diyor, uykuyu çok özleyecekmişim.Sabah uyanıyorum erkenden sonra uyumaya zorluyorum kendimi:)
Mide bulantılarım geçti ya, şükürler olsun, ne zor günlerdi.Bu 3 aya hamileliğin balayı diyorlar hakikaten öyle bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Ama gece uyumadan önce bir depresyona girip çıkıyorum hemen:) Ve başım çok ağrıyor.
Ve bebeğim şu an 18 cm, 185 gr ağırlığında sevimli bir kız:)
Onu çok seviyorum.
ahahah ben fenerbahçeliyim adam galatasaraylı.istediğimizi alıp giydircezsonra nasılsa fenerbahçeli olur
özledik olum
ahahaha sekoya bakk :)
aDaLLyyyyyyyy kaldı bir buçuk saat canımmmmmmm
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum.
Onu çok seviyorum.
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum.
Onu çok seviyorum.
Benimki de giydirsin fbli fb li nasılsa sonra ben onu Galatasaraylı yapiciim sekocanın gönlü olsun bırak senin umocuğununda gönlü oluversin
Heyecanlandırma be frost görünümlü jackim
şincik okula gidiyorum isteklerimi yazıyorum
adally ve jacko hemen doktor sonuçlarını yazıyosunuz.ölürüm meraktan
bblim sende kısırı yapıyosun
lip çay sende :)
kronik ortadan kaybolmuyosun
ve lepi nerde onu buluyosunuz merak ettim yahu
hepiniz mucuklandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?