şincik okula gidiyorum isteklerimi yazıyorum
adally ve jacko hemen doktor sonuçlarını yazıyosunuz.ölürüm meraktan
bblim sende kısırı yapıyosun
lip çay sende :)
kronik ortadan kaybolmuyosun
ve lepi nerde onu buluyosunuz merak ettim yahu
hepiniz mucuklandınız
dum tıs dum tıs dum tıs dum tıssss
tam üstüne geldim:)
6. his mi diyelim ne diyelim
dün keyfim yoktu gelmedim gene buhran nöbetindeydim ağladım falan:2:
bugün iyiyim
sizler napıosunuz bakalım gün mü var kısılar çaylar
çay yasak hacılar süt içeriz biz anca bool bool süt
benim bu hafta göbüşüm büyüdü yani artık 5 aylık görünmesem de bi 3.5 aylık görüüom haha
haftasonu ilaç yazdırma bahanesiyle doktra gitcem bahaneyi hazırladım
kronikim ne güzel şeylker almışssın bebeğin güzel günlerde giysin inşallah
hımm başka kim aldı göremedim ama herkesler her bir aldığını musmutlu günlerde kullansın
adally bebeiş görme zamanıı
umarım kapamaz bu defa doktor dürtsün benimki dürtünce açmıştı bacaklarını
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum.
Artık bebeğim 4.5 aylık oldu, inanmak öyle güç ki.İlk duyduğumda 6 haftalık idi.Ne zaman bu zamana geldik farkında değilim.Hatta karnımın günbegün büyüdüğünü bile farketmiyorum.
Hala bebeğimi hissedemedim, bunu dert etmiyorum ama oldukça da merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu.Aranızda eminim hissedenler vardır.Neye benziyor? :) Kimi kelebek kanat çırpar diyor , kimi bağırsak hareketi gibi diyor:)
Çocuk sahibi olmuş yakınlarım bana tavsiye veriyor.Bol bol uyu diyor, uykuyu çok özleyecekmişim.Sabah uyanıyorum erkenden sonra uyumaya zorluyorum kendimi:)
Mide bulantılarım geçti ya, şükürler olsun, ne zor günlerdi.Bu 3 aya hamileliğin balayı diyorlar hakikaten öyle bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Ama gece uyumadan önce bir depresyona girip çıkıyorum hemen:) Ve başım çok ağrıyor.
Ve bebeğim şu an 18 cm, 185 gr ağırlığında sevimli bir kız:)
Onu çok seviyorum.
üçyüs beşyüs üçyüs beşyüs fotka fişnaa fotka fişnaaa
Hoşgelmişsen ne de güzel etmişsen lepicanım
Doktor deli gibi dürtüyor ama kıpraşmıyor bekliyoruz bakalım az kaldı :44:
üçyüs beşyüs üçyüs beşyüs fotka fişnaa fotka fişnaaa
Hoşgelmişsen ne de güzel etmişsen lepicanım
Doktor deli gibi dürtüyor ama kıpraşmıyor bekliyoruz bakalım az kaldı :44:
bu bebeişler çok başlarına buyruk hee
şimdiden başladılar parmaklarında oynatmaya
hadi bakalım bu kez gör ve gel bi saat falan kaldı dimi
kafayı yemeden saat 2 olaydı
tırırım tırırım valla öğren topikçenek rahatlicazİnşallah hayırlı haberler olsun da gerisi umurumda değil valla 2yi çeyrek geçe işte çıkarım yarım saate
Kız iyice heyecan yaptırıyorsun valla kadın doğum diye acile götürcekler beni sayende
bu yemek arabası hala gelemedi acıktım
ayrıca bu ay bol bol demir yüklü besinler tüketmemiz lazımmışbol bol yiyek kızlar
teşekürler canımmerhaba cnm hoşgeldin
ayy aynı sorun bendede var ya öğrendiğim günden beri psikolojikmi bilmem tık yok eşim isyanlarda ama yapamıyorumkuzumm hormonlarımız bir garip durumda,aklımız bebekte.isteksiz olman bence normal.sıkma canını
enneeee sıpaydii kız allah seni netmesin aynı dönemdemi kalmışz hamile :)Günaydın ;
bugün hava istanbul için bir garip yağmur yağdı yağacak
cinsiyetlerini öğrenmeyenler kalmasın artık ama yeteralışveriş detaylarına girelim
dün akşam oturdum eşim geldi karnımı seviyor öptü falan sonra kulağını koydu kendince kızının şikayetlerini dinliyor...
direk hareket etti artık tekmemi attı döndü mü bilmiyorum ama kulağında hissetti
uyku demişken ben daha yeni kalktım çok uyumanın zararı olurmu :26:Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum.
Artık bebeğim 4.5 aylık oldu, inanmak öyle güç ki.İlk duyduğumda 6 haftalık idi.Ne zaman bu zamana geldik farkında değilim.Hatta karnımın günbegün büyüdüğünü bile farketmiyorum.
Hala bebeğimi hissedemedim, bunu dert etmiyorum ama oldukça da merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu.Aranızda eminim hissedenler vardır.Neye benziyor? :) Kimi kelebek kanat çırpar diyor , kimi bağırsak hareketi gibi diyor:)
Çocuk sahibi olmuş yakınlarım bana tavsiye veriyor.Bol bol uyu diyor, uykuyu çok özleyecekmişim.Sabah uyanıyorum erkenden sonra uyumaya zorluyorum kendimi:)
Mide bulantılarım geçti ya, şükürler olsun, ne zor günlerdi.Bu 3 aya hamileliğin balayı diyorlar hakikaten öyle bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Ama gece uyumadan önce bir depresyona girip çıkıyorum hemen:) Ve başım çok ağrıyor.
Ve bebeğim şu an 18 cm, 185 gr ağırlığında sevimli bir kız:)
Onu çok seviyorum.
bugün iyiyim
benim bu hafta göbüşüm büyüdü yani artık 5 aylık görünmesem de bi 3.5 aylık görüüom haha
hımm başka kim aldı göremedim ama herkesler her bir aldığını musmutlu günlerde kullansın
tırırım tırırım valla öğren topikçenek rahatlicaz
ne yicez yani:26:
nede demir var bilmiom ben hap alıom sadece
bugün iyiyim
çok güldüm ya eve sebepsiz sırıtma oluyo mutfakta su içiyorum birden gülmeye baaşlıyorum çok tuhaf adım deliye çıkcakk
uu nekadar uzamış öyle maşallah subanallah
doktor bana boyunu dememişti çok merak ediyorum oğlumun boyunu posunu
bebek hareketi ne gaz ne bağırsak hareketi tatlım olunca dicenki bu farklı bişi
yumuşak bişi ile içerden dürtülme gibi
pıt pıt aynı yere vuruo sonra dönüo başka taraftan vuruo
bazen gıdıklıo
salak salak sırıtmana neden oluo tek başına biyerlerdeyken
yakındır hissetmen Allah eksikliklerini göstermesin bu saatten sonra
oda bişeymi ben kusu fasulyeye aşerdiğimi biliyorumİnsan bamyaya aşerer mi yaaaaa:)
teşekürler canım
ayy aynı sorun bendede var ya öğrendiğim günden beri psikolojikmi bilmem tık yok eşim isyanlarda ama yapamıyorum
enneeee sıpaydii kız allah seni netmesin aynı dönemdemi kalmışz hamile :)
ne güzel
uyku demişken ben daha yeni kalktım çok uyumanın zararı olurmu :26:
Çay yasakmıben içiyorum ama
birde bazı arkadaşlar geç kalmış sanki cinsiyete kızmı acaba o göstermeyenler beim erkek 13.haftada öğrendim cinsiyetinii
bu arada lepiyide yakalamışım ben eski üyeyim aslında ama şifremi unutunca tekrar adres almak zorunda kaldım mail adresimde bloke olmuştu yenileyemedim
Topikçenek sizleri rahatlatmayı bende çok isterim emme elimde değil hala seviyorum elimde değil dayanamıyorum daraldı ruhum hayrkırmak istiyorum
Demir antin kuntin şeylerde var sıpidi yazar şimdi bir liste o zaman anlarsın beni
sen ağlama dayanamammmm...bu aralar hepimiz ağlak moddayız lepicanım, senin de ağlamana sebep herneyse aksın gitsin bitsin....
göbüşünü sevsinler senin...
çay-kave ben de ağzıma koymuyom, günde 2-3 açık çay içilebilirmiş ama ne biliim yediğim bütün faydalı besinlerin faydasını götürecekmiş gibi geliyor, canım da istemio öyle zaten...
ben de hastayım bgn azcık, ishal oldum gece gece ne dokandıysa artıkhaşlanmış pattis vs... öyleyiz bugün.
çok güldüm ya eve sebepsiz sırıtma oluyo mutfakta su içiyorum birden gülmeye baaşlıyorum çok tuhaf adım deliye çıkcakk
oda bişeymi ben kusu fasulyeye aşerdiğimi biliyorum
yumurta aslında iki günde bi yemek gerekiş de başlarda yiyodum bıraktımEn çok demir olanlar
Kırmızı et,
Yumurta,
Kuru meyveler(kuru kayısı, kuru üzüm, dut kurusu,.. vb)
Kuru baklagiller
Koyu yeşil yapraklı sebzeler (ıspanak, pazı,.. vb)
Fındık, fıstık ve susam
düşündüm de kırmızı eti hamilelikte zorla arada yiyorum yumurtadan tiksindim
biraz yeşil yapraklı sebzelere saldıralım bamyada da bol demir varmış
valla deniz anasıda olcaktım az kalsın deniz istiyordum adını eltim benden önce doğum yaptı koyuverdi inat olsun diye halada isim bulamadımsev034 evet canım denk gelmiş ne güzel şubat anası olacağız ikimzde deniz anası gibi
bu arada eski nickin aklıma gelmiyor ama resimden tanıdım
anam ben bunların bir tanesini bile yemedim daha ya çok zor geçiyor hamileliğim ben 5.haftadan itibaren zofran emme tablet kullanıyorum günde 10-15 kez istifar ettiğim oluyordu çok şükür 16.haftada fln bitti kusmalar 2 haftadır iyiydim şimdide gaz sancıları çok rahatsız ediyor miidemden bi başlıyo oğlumu döndürüyooo o kadar şiddetli sancı yahuuEn çok demir olanlar
Kırmızı et,
Yumurta,
Kuru meyveler(kuru kayısı, kuru üzüm, dut kurusu,.. vb)
Kuru baklagiller
Koyu yeşil yapraklı sebzeler (ıspanak, pazı,.. vb)
Fındık, fıstık ve susam
düşündüm de kırmızı eti hamilelikte zorla arada yiyorum yumurtadan tiksindim
biraz yeşil yapraklı sebzelere saldıralım bamyada da bol demir varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?