2014 Şubat Anneleri

sağlıkla gelsin yavruşlarınız...
babbo da bugün öğrenecekti ???.yazmasamda takipteyim.üstelik küçük oğlan sulardan bağırsak enfeksiyonu olmuş,yediğini çıkarıyor,ben 4-5 saattlik uykuyla işe gidip geliyorum,bitik bir haldeyim sizleri okuyunca biraz iyi geliyor.

zeytin geçmiş olsun bu Dr.lar çıldırmış olmalı bir topikte de bebeğe midesini göremiyorum demiş araştırma hastanesinde başka bir dr. midesi boş olduğu için görünmemiştir demiş:.ben de hft ya ayrıntılıya gideceğim hergün düşünüp duruyorum.bir olsa da kurtulsam bu stresten de.bu konuda uzman Dr.lar var.çok beklemeden git görün.zaman geçmez bir anne için ya.şöyle rahat hamilelik geçirsek ,hiçbirşeyi kafaya takmadan bebeklerimiz gelse keşke.inan hiçbir şey yoktur.

Benimki tutmadı canım malesef..

adally canım tebrik ederim oğlun olacakmış hayırlı olsun sen ve diğer arkadaşların bebişleri de...

Sağol canım :)

Benimki tutmuyor canım çin takvimi rus takvimi hepsi kız diyor bebek erkek

Arkadaşlarım 16-20 haftalar arası bebeğinizin ultrason görüntüsünde burun boyu var mı? Varsa ne kadar paylaşırsanız çok sevinirim..

Canım 2'li taramada burun kemiği oluşmuş mu diye bakılıyor oluşmuşsa normal kabul ediliyor. Sonra büyüklüğüne bakıyolar galiba ama bu işin normali ne kadardır bilemicem. Ama 1o gün önce 4 boyutlu ultrasona girmiştim doktor önce burun kemiği küçük zannetti sonra baktı baya büyük burnu varmış dedi :) babasına çekmiş diyemedim yani belli bir standardı ölçüsü var mı varsa kaçtır bilmiyorum ama dikkat ediyorlar.

Allak bullak oldum cnm ne yapacağımı bilemiyorum

Allak bullak oldum cnm ne yapacağımı bilemiyorum

Hiç canını sıkma bence istediyse 4'lüyü yaptır ama bence bişey çıkmayacak. Bazı insanların da burnu küçük de olabilir yani yapı olarak. Benim çok yakın bir arkadaşımın bebek gibi minik burnu var hiç bir sıkıntısı da yok maşallah :) üzülme canım bir şey çıkacağını zannetmiyorum bazen çok yanlış şeyler görüyorlar.

sana boşuna sevgi beslemiyorumm

bende senii sevgilimmmmmmm yok burda sevgilim denmicekti dimi
anladın mı canum çok pahalı o ilaçalr ondan özen gösterdim adam dedi ne ilacı dedim bak tüp ebebk ilacı tanesi 00-400tl dedim valla abla ben mesuliyet alamam sen merkeze git dedi bişey olursa bunlardan alıyolarmış parasını adamcaz tırsttı

kızlar kızım olucakmısss gelsın tüllu coraplar

gelsin çokça al topiğin kızlarınason öğrenenler bişiler ısmarlasın çok bekledik canım

Yaptırdım cnm 4lüyü 1 milyonda 1 ihtimal çıktı bişiy çıkmadı yani ama yine de çok tedirginim dayımın kızı down sendromlu benim ailede olunca aklımdan çıkmıyor Yoktur bişiy di mi ((

hepinize,ayrı ayrı tesekkur ederım canlarım darısı cınsıyetı ogrenecek olanlara keyfım yerıne gldı ins. ılerıkı haftada erkek demez gercı hazırlıık ypmadım daha deson saglıklı olsunlarda

Yaptırdım cnm 4lüyü 1 milyonda 1 ihtimal çıktı bişiy çıkmadı yani ama yine de çok tedirginim dayımın kızı down sendromlu benim ailede olunca aklımdan çıkmıyor Yoktur bişiy di mi ((

milyonda bir çok iyi bir rakam kuzum.içini rahat tut.bak bu hamilelik günleri hayatımızın en anlamlı günleri.üzülerek geçirme.allahın izniyle bebeğin gayet sağlıklı doğacak.eğer riskli bir durum olsa amniyosentez isterdi doktorun.ki o da çok zor bir test değil kuzum.hadi gülümse azcık uşağını bunaltma :)

2li 4lü belli oldu cnm risk görünmüyo amniyosentez yaptırıp yaptırmamakta kararsızım onun da kendine göre riskleri varmış.. Nezor bi durum..

kuzum burun kemiği ikili tarama daha önemli.burunun küçük olması değil burun kemiğinin olup olmaması önemli.doktorun çok risk olsa seni hemen amyosenteze yönlendirir.amnyosentezi ben yaşım çok diye araştırmıştım %3 düşük riski var.ama bence amnysenteze gerek yok.

kızlar minik kızım bu hafta baya baya ben burdayım demeye başladı bol giyince kimse anlamıyo ama tayt ve badiyle yandan çok şirin ya

işte en büyük aşkımcanım kızım

nasılsınız kızlar ben çok yorgunum ayaklarım ağrıyo :111: dünden beri okul için gerekli şeyleri almak için alışverişe çıkıyorum sabahtan öğlene kadar okulda bekliyorum alıştırma haftası olduğundan sizler iyisiniz inşallah

ne güzelsinizzzzz maşallahhh

bizler iyiyiz kuzummm.jack frost adally ve sevilayemre cinsiyet öğrendiler sevndirik olduk

bunlarda kızımın son cicileri çilekli zıbını gemliğe gittiğim gün almıştım mama önlüklerini ikeadan aldım elbiseleride bugün aldım

güya bişey alamadım diye üzülüyorum ama baya baya bişiler oldu cancazımın güzel günlerde gamzeli gamzeli gülerken giyer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…