- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
Ne guzel cinsiyetler kesinlesmis hayirli olsun hepinize darisi da ogrenemeyenlerin basina.
Kizlar cin takvimine uyuyor mu cinsiyetler?cin takvimine bakmayi bilmeyenler icin aciklayayim
Çin Takvimine Göre Yaş Hesaplama, Çin takvimine göre kaç yaşındayım
Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken tek şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.
Mart ve Sonraki Aylarda Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.
Ocak ve Şubat Aylarında Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Çin takvimine göre yaş hesaplarken, yaşı farklı çıkabilecek olan tek grup, ocak ve şubat ayında doğanlar. Ocak ve şubat ayında doğanlar, aşağıdaki yıllara göre çin takvimi başlangıç tarihlerine göz atsınlar. Doğduğunuz sene, o yılın çin takvimi başlangıç gününden önce doğmuş iseniz, miladi yaşınıza +2 ekleyeceksiniz. Çin takvimi başlangıç gününden sonra doğmuş iseniz, mart ve sonraki aylarda doğanlar gibi +1 ekleyeceksiniz.
Tabloyu internetten cin takvimi diye aradiginizda bulabiliyorsunuz
adally canım tebrik ederim oğlun olacakmış hayırlı olsun sen ve diğer arkadaşların bebişleri de...
tşkrler canım sevinirim
allışveriş yapmışmıydın hiç
bana doktor kız derse tüm aldıklarımı atıcam doktorumun kafasına
Ne guzel cinsiyetler kesinlesmis hayirli olsun hepinize darisi da ogrenemeyenlerin basina.
Kizlar cin takvimine uyuyor mu cinsiyetler?cin takvimine bakmayi bilmeyenler icin aciklayayim
Çin Takvimine Göre Yaş Hesaplama, Çin takvimine göre kaç yaşındayım
Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken tek şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.
Mart ve Sonraki Aylarda Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.
Ocak ve Şubat Aylarında Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Çin takvimine göre yaş hesaplarken, yaşı farklı çıkabilecek olan tek grup, ocak ve şubat ayında doğanlar. Ocak ve şubat ayında doğanlar, aşağıdaki yıllara göre çin takvimi başlangıç tarihlerine göz atsınlar. Doğduğunuz sene, o yılın çin takvimi başlangıç gününden önce doğmuş iseniz, miladi yaşınıza +2 ekleyeceksiniz. Çin takvimi başlangıç gününden sonra doğmuş iseniz, mart ve sonraki aylarda doğanlar gibi +1 ekleyeceksiniz.
Tabloyu internetten cin takvimi diye aradiginizda bulabiliyorsunuz
Arkadaşlarım 16-20 haftalar arası bebeğinizin ultrason görüntüsünde burun boyu var mı? Varsa ne kadar paylaşırsanız çok sevinirim..
Benimki tutmuyor canım çin takvimi rus takvimi hepsi kız diyor bebek erkek
Canım 2'li taramada burun kemiği oluşmuş mu diye bakılıyor oluşmuşsa normal kabul ediliyor. Sonra büyüklüğüne bakıyolar galiba ama bu işin normali ne kadardır bilemicem. Ama 1o gün önce 4 boyutlu ultrasona girmiştim doktor önce burun kemiği küçük zannetti sonra baktı baya büyük burnu varmış dedi :) babasına çekmiş diyemedimyani belli bir standardı ölçüsü var mı varsa kaçtır bilmiyorum ama dikkat ediyorlar.
Allak bullak oldum cnm ne yapacağımı bilemiyorum
sana boşuna sevgi beslemiyorumm
kızlar kızım olucakmısss gelsın tüllu coraplar
Hiç canını sıkma bence istediyse 4'lüyü yaptır ama bence bişey çıkmayacak. Bazı insanların da burnu küçük de olabilir yani yapı olarak. Benim çok yakın bir arkadaşımın bebek gibi minik burnu var hiç bir sıkıntısı da yok maşallah :) üzülme canım bir şey çıkacağını zannetmiyorum bazen çok yanlış şeyler görüyorlar.
Allak bullak oldum cnm ne yapacağımı bilemiyorum
Yaptırdım cnm 4lüyü 1 milyonda 1 ihtimal çıktı bişiy çıkmadı yani ama yine de çok tedirginim dayımın kızı down sendromlu benim ailede olunca aklımdan çıkmıyorYoktur bişiy di mi ((
kuuzummm dur bakalım diğer sonuçların ne zaman belli olacak
hepinize,ayrı ayrı tesekkur ederım canlarım darısı cınsıyetı ogrenecek olanlarakeyfım yerıne gldı ins. ılerıkı haftada erkek demez gercı hazırlıık ypmadım daha deson saglıklı olsunlarda
2li 4lü belli oldu cnm risk görünmüyo amniyosentez yaptırıp yaptırmamakta kararsızım onun da kendine göre riskleri varmış.. Nezor bi durum..
kızlar minik kızım bu hafta baya baya ben burdayım demeye başladı bol giyince kimse anlamıyo ama tayt ve badiyle yandan çok şirin ya
işte en büyük aşkımcanım kızım
Eki Görüntüle 799737 Eki Görüntüle 799738
nasılsınız kızlar ben çok yorgunum ayaklarım ağrıyo :111: dünden beri okul için gerekli şeyleri almak için alışverişe çıkıyorum sabahtan öğlene kadar okulda bekliyorum alıştırma haftası olduğundan sizler iyisiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?