Canım benim bahsettiğim kist bebeğin beynindeydi. Laurana da öyle yazmıştı sanırım. Onun için de doktorlar birşey yapmıyor. Kendiliğinden geçiyormuş zaten..
Ben gözümden uyku aksa da uyuyamıyorum. Benim kocam senin gibi otobüste ayakta tutunurken uyuduğunu bilirim.
Ben de eve gidince ne yapsam diye düşünüyorum..Bu akşam da dışarıda yiyiversek
tatlım ;bir an önce doğ oğlumdan kastteiğim şey zamanın bir an önce geçmesi.oğlumun doğması.zaman geçmiyo kuzum yaaaahuzunbazım senin nickinin altında yazan yazıya gözüm takıldı kuzum, ben de artık zaman geçsin bir an evvel yavrumu kucağıma alayım istiyorum ama, Allah korusun hepsini, bebişlerimiz zamanında doğsun değil mi?
Face'de ekledim buraya da ekleyeyim dedim
Bakın teyzeleri oğluşumun nesi varmış burda
Eki Görüntüle 801171
KIZLAR LOĞUSA PİJAMASINDA ANNE İÇİN PEMBE YADA MAVİNİN BİR ÖNEMİ VARMI? BEN ERKEK DOĞURURSAM PEMBE GİYEMEZMİYİM?
ASLINDA BİR ÜRÜN BEĞENDİM VEDE ÇOK ÇOK İNDİRİMDE ALMAK İSTİYORUM SİZİNDE FİKİRLERİNİZİ SORMAK İSTEDİM ÖNCELİKLE GÜZELMİ BAKIN BAKALIMResmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: 98cda1c782e06bc0195ecbd32e187586.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 34.3 KB (Kilobyte)
https://www.hamile.co/baha-2346-hami...ama-3-lu-takim BU MAĞZADA FİYATI 135.000 TL AMA İNDİRİMLİ OLAN MAĞAZADA YANİ BURDA ÜÇLÜ LOĞUSA UZUN KOL PİJAMA TK., Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA 50 TL SİZDE ÇOK UYGUN DEĞİL Mİ?
KIZLAR LOĞUSA PİJAMASINDA ANNE İÇİN PEMBE YADA MAVİNİN BİR ÖNEMİ VARMI? BEN ERKEK DOĞURURSAM PEMBE GİYEMEZMİYİM?
ASLINDA BİR ÜRÜN BEĞENDİM VEDE ÇOK ÇOK İNDİRİMDE ALMAK İSTİYORUM SİZİNDE FİKİRLERİNİZİ SORMAK İSTEDİM ÖNCELİKLE GÜZELMİ BAKIN BAKALIMResmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: 98cda1c782e06bc0195ecbd32e187586.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 34.3 KB (Kilobyte)
https://www.hamile.co/baha-2346-hami...ama-3-lu-takim BU MAĞZADA FİYATI 135.000 TL AMA İNDİRİMLİ OLAN MAĞAZADA YANİ BURDA ÜÇLÜ LOĞUSA UZUN KOL PİJAMA TK., Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA 50 TL SİZDE ÇOK UYGUN DEĞİL Mİ?
Merhaba arkadaşlar,
Bugün arkadaşlarla sitede piknik yaptık ve elma ağaacından elma topladım, herşey çok güzeldi ama bazı arkadaşlar beni çok korkuttu ağaca uzandım diye.5 aylık hamileyim bu zamandan sonra bebek düşer mi?Onlar öyle söyleyince bende sanki belimin ağrıdığını hissettim.Ne dersiniz Allah korusun birşey olur mu?
:Kızlar ya göbek deliğiniz ne durumda benim ki gerim gerim gerildi küçücük kaldı nolcek bunun sonu
bende eşimle tanıştıgımda 17ydim eşim 26ydı aramızda 9 yaş var ama erkekler geç olgunlaşıyo hiçte bi fark hissetmedim yani hıppırı zıppırı deli dolu bi kız değilsen gayette iyi anlaşılabilir 10 yaş büyük bi eşle hatta benim eşim daha deli doluydu benden hep ben firenlerdim onu sonunda yumuş yumuş bi çift olduk çok şükür eşim ve ailesi benimde en büyük şansımhiç pişman olmadım daha bile büyük olsa yaşı farketmez sizin resimlere bakıyorumda eşin hiçte senden çok yaşlı durmuyo benimkinin acık saçlarıda dökük yani banada neler diyen oldu ama eşime hayrandım ben diyodu ne diyolar hakkımda begenmedi dimi arkadaşların diyodu yoo hiçbişi demediler diyodum:))üzülmesin diye adamda özgüven tavan yaptı bazen ben kendimi daha çirkin hissederim ama bazende çok komik diyologlar geçiyo aramızda bana boyumla ilgili espiri yaparsa bende yaşa saça başa getiriyorum konuyu ben diyorum sizin zmanınızda siyah önlük vardı,kumanda yoktu,tv istiklal marşıyla açılıyo falan filan sus çirkefleşme diyo bana :)) bide bizim ikimizinde dedeleri öldü ananeler babanneler yaşıyo bizim ailede minyon bayanlar ananem bide kambur oldu yaşlanınca küçümencik boyu var bana diyo sende ananen gb olcaksın bak iyce küçülcen diyo bende diyorum ben küçülcem ama sen göremiycen o vakitleri diyorum ay böle çok gülüyoruz bazen
Face'de ekledim buraya da ekleyeyim dedim
Bakın teyzeleri oğluşumun nesi varmış burda
Eki Görüntüle 801171
Açılın ben geldim offf o ne trafikti o amannnn
bugün perşembe milleti anca boşadım geldim töbe ya
nasıl yorulmuşum yahu az öncede 2 porsiyon kıymalı pideyi mideye indirdim oğluşuma göndermek üzeree
İviiitt iviiittt
Açılın ben geldim offf o ne trafikti o amannnn
bugün perşembe milleti anca boşadım geldim töbe ya
nasıl yorulmuşum yahu az öncede 2 porsiyon kıymalı pideyi mideye indirdim oğluşuma göndermek üzeree
adını duyunca heyecanlanacağım son şeydi yahuu başıma geldii
haftada 2 gün balık yiyorum bırraksalar hergün yerim balık rokaeh o kadar olsun
ne demişler g,it adamın kartına otur gönül tahtına
seviyorum ulennnnnnnnnnnnn kocacımı rabbim dünyada ahirettede cennetinde ayırmasınnnnnnn yavrularımzla tabi aminnnnnnnn
benim eşimin ananenesi çok şey sever hatta erkek bebek alt değiştir yanında 85 yaşında hiç üşemez kalkar sever şeyini çükü çükü oğlan diyehiç sevmemm bende öyle şeyleri kayınvaldemde yapar görümcemin oğullarına tutar sever altını alırken ayıp bence iyki kızım var ellemezler şeyine durup durup
bugün lepi ve jacko yoktu özledim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?