- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
laurana benim babamın bir arkadaşının kızları girdi katiplik sınavına tam bir torpil olayları dönüyor amcaları hakimdi özellikle amcalarının arkadaşlarının olduğu yerlerde sınava girdiler veee ikisi de direk alındı şimdi sınava girdikleri illerde çalışıyorlar bir de katip koca buldular ohhh gel keyfim gel torpili olmayanlar da sürünsün iş işşş diye
konu ile hiç alakası yok aklıma gelmişken yazayım dedim.
Bizim evde son 1 haftadır sürekli minik minik sinekler oluyor sinekliklerimizi söktüğümde girdi diye düşündüm ama sinek ilacı sıkıyoruz kısa süre sonra yeniden çıkıyor evde bişey mi bozuldu diye didik didik yaptım oda yok
yatak odasında 3 gündür 1 kelebek var mesela hadi ömrü kısa diye öldürmeyim dedim 3 gündür yaşıyor ya
aynen güzelim, ben de çok özlüyorum o kaygısız günlerimi.doya doya yaşadık.susam sokağı favorimdi, ediyle büdü,kurabiye canavarı, minik kuş,kırpık...taş devri, ağaçkakan woody,tazmania canavarı...
hatırlar mısın, biz kızlar her teneffüs ayaklarımıza ipler geçirir ipe değmeden atlayıp zıplardık,
sek sek oynardık,can oynardık, ip atlardık, saklambaç oynardık, güzellik mi çirkinlik mi oynardık, tavşan kaç tazı tut oynardık...
ya peki bizim minikler de oynayacak mı bu oyunları?
şimdiki sıpaların elinde ipad yumuluyorlar ekrana, zaten oyun oynamayı da bilmiyorlar bizim sitedeki çocukları görüyorum,bağrış çığrış gürültü hep.
ayyy o sineklerden bende de var artık yaa pislik mi var evde diye bakınıyorum ama nafile demek ki üreme zamanları
Nerden buldun bunu
Çok orjinal
çok sevdim bende .bir örgü sitesinde gördüm
kuzum sen nerelerdesin yahuuukızlar selam nasılsınız..
bebişler nasıllar kocaman oldular yaaa...:)
boy kilo durumu nedir kızlar bebişlerimizin...
benim ki kısa san ki
Yapabilirsen güzel görünüyor
kuzum sen nerelerdesin yahuuu
en azından denicimm :)
ayyy iştee torpille bir yere gelmek istemiyorum ama bu işler böyle tam buldum derken vefat etti artık bu sene hayırlısı...
ayyy o sineklerden bende de var artık yaa pislik mi var evde diye bakınıyorum ama nafile demek ki üreme zamanları
sorma yaa mala bağlamasalar iyidir,ben heralde zorla aşağı indirecem çocuğu:) yeterki aşağıdaki çocuklar küfür etmesinler ahlakı bozulmasın yavruşumun
prolett canım arkadaşım bunu 30 ağustosta öğrendim muayenede buraya hiç söylemedim bile içimden dua ettim hep ve 30 eylülde ayrıntılı randevum var tabi korkarak yatcam o masayaa,benim doktorum %100 geçecek dedi,bu down sendromlu çocuklarda çok sık rastlanır ama senin sonuçların çok güzeldi %20,%30 sağlıklı gebeliklerde rastlanır söylemezdim bile sana ama olurda acil bir durumun olur başka doktora gidersin söyler korkarsın birşey var zannedersin ben sana korkma diye söylüyorum dedi ama insanım anne adayıyım yine de bir an korktum hayırlısı artık.....umarım benim de bebeğimdeki kist yok olurr
12 yaş var canım ama inanın yalansız anlatıcam ,
ben çok yoklukta büyüdüm babam kapıcıydı 1 oda evde yıllarca sıkış tepiş yaşadık
eşim bana gelen ilk görücüydü 17 yaşındaydım ben liseden mezun oldum 2 ay sonra nişanlandım beğenmediler eşimi yaşlı dediler bunu çokmu aradın dediler abim konuşmadı benimle dayımda öyle çok zorluklar yaşadım
mesela bi gün hiç unutmuyom mahalleden bi kadın bana dediki masada yemek yerken sen dedi tabağında çok yemek bırakmışın dedigerisini getirmedi anladım ben nişanlın çirkin demeye getiriyordu çok utandım
sonra evlendim 5 yıldır hiçbir büyük problem yaşamadım eşimle ilgili (ufak tefek şeyler hariç) hiçbişeyimi eksik etmedi çok sevdi çok saygı duydu yaşım küçük ondan ama inanın hiçbişeyimi eksik etmez ne boğazımızı ne üstümü başımı arabamı evimi vs evet eşimin maddi durumu oldukça iyi kapıcı dairesinden çıktım 5 yıldır kendi evimde dubleks bi eevde oturuyorum arkadaşlarımla vakit geçirmeme karışmıyor ağzımdan çıkıcak bi lafa bakıyor alayacağın yeri gelir kendine harcamaz bana harcar
çocuğumuz olmadı uzun bi süre evlendiğimden beri 5 yıldır korunmuyorum oldu ama ya öldü yada dış gebelikti vs 6 tane kaybım var zor günler geçirdim eşim hep elimi tuttu destek oldu hatta ben bi ara çocuğum olmuyor diye boşanmayı bile düşündüm bırakmadı asla ne bileyim çok seviyorum onu tamam yakşıklı değil dışardan görenlere göre ama o allahın bana bebeğimden sonraki tek mucizesi onu çok seviorum allah onu benim ve oğlumun başından eksik etmesin :84:
herşey geçici yawrım ya para pulda öyle insanlık baki kalıcak olan(bu arada 23 yaşındayım ben eşim 35 )
konu ile hiç alakası yok aklıma gelmişken yazayım dedim.
Bizim evde son 1 haftadır sürekli minik minik sinekler oluyor sinekliklerimizi söktüğümde girdi diye düşündüm ama sinek ilacı sıkıyoruz kısa süre sonra yeniden çıkıyor evde bişey mi bozuldu diye didik didik yaptım oda yok
yatak odasında 3 gündür 1 kelebek var mesela hadi ömrü kısa diye öldürmeyim dedim 3 gündür yaşıyor ya
okullar açıldı ev temizlendi çocuklar ağlamakta koca acıkmaktaDDD
hayatım kaymış durumda kalan boşluklarda sadece uyumak geçiyo içimden
kızlar selam nasılsınız..
bebişler nasıllar kocaman oldular yaaa...:)
boy kilo durumu nedir kızlar bebişlerimizin...
benim ki kısa san ki
Kızlar ben hala sineklikleri çıkartmadım yağmurlar başlayana kadar çıkartmam da. Havalar soğuduğundan hayvancıkları içeri kaçıyorlar. Aman diyim gelmeyin bu oyuna yem olmayın..
selam hoş geldin,
niye kısa olsun ayol, o nerden çıktı?
canım herkes farklı zamanlarda doktora gidiyor, kimimiz 20 haftalık oldu kimimiz 16. haftada, bu yüzden kıyas yapma boşver
ama şunu okumuştum, usg sonrası bebeğin görüntülerinin olduğu kağıtlarda "FL" değeri var, onu 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun.ama haftasıyla uyumluysa kısa-uzun diye düşünme hiç şimdiden...
deli yaaa :))
bebeklerin boyuna takılma kuzum sen.bir hafta çok hızlı büyür diğer haftada yavaşlayabilir.
:Kızlar ya göbek deliğiniz ne durumda benim ki gerim gerim gerildi küçücük kaldı nolcek bunun sonu
küçücük mükaldı benim gerildikçe büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?