2014 Şubat Anneleri

Lepicanın doktoru indiriyoruz hajı yer zaman bildirilecek ama bu göbekle ben biraz geride kalırsam arkanı kollarım en köt birimiz sağ kalsın bari

ahahah mekan bildirilince ben öngürülen saatte orada olurum reyiz cCc (üç hilall )

anaa bacılar göbeğimi koyim size göbek dedinizde
bugün iki kişi hamişmisin dedi
artık belli demekki
gazın mı var kabızmısın demiolar artık
yirim ben bebemi pipisini her bişini belli ettirio artık kendini

one münüt sonra foto profilde haberiniz olaa

Allah biliyor ya can isinden hiç hazzetmiyorum yumuşayacaksa da öyle yumuşamasın valla

Tamam işte sen müsait bi zaman bildir bize iki göbek bi sağdan bi soldan hallederiz biz sevgili doktorcuğunu

İsim konusunda anayasanın ilk üç maddesi geçerli canikom işlem uygulayamıyorum.En başındn beri kız ise ben erkek ise o isim bulacaktı ellerim bağlı
la poyrazı neden değişesinki on numara beş yıldız isim

tamam şef.senden haber bekliciz

ahahah mekan bildirilince ben öngürülen saatte orada olurum reyiz cCc (üç hilall )

Reyiz deyince aklıma bi tek sabri reyiz geliyo be hajı bütün karizma yerle bir oluyor aha dur bende koca popomu kalın bacaklarımı ve poyrazlı göbeemi eklicem

bekliyoruz şef resmi:)
tabi belli olcak aga 4,5 ay oldu

Allah biliyor ya can isinden hiç hazzetmiyorum yumuşayacaksa da öyle yumuşamasın valla

Tamam işte sen müsait bi zaman bildir bize iki göbek bi sağdan bi soldan hallederiz biz sevgili doktorcuğunu

laa benim memelerle bile adam dövülür aazını burnunu kırabilecek düzeydeler

ben de can ismini pek sevmem hatta hiç

la poyrazı neden değişesinki on numara beş yıldız isim

tamam şef.senden haber bekliciz
tamam çitlembik ben haber veririm(olmadı galba)

Reyiz deyince aklıma bi tek sabri reyiz geliyo be hajı bütün karizma yerle bir oluyor aha dur bende koca popomu kalın bacaklarımı ve poyrazlı göbeemi eklicem

ben de büyüdü diye göbeğimi eklediydim off off hep 10 adım arkadayım bacım
kocaman olmuş kız eğilip kalkaıomusun bu göbüşle
bana bu bile zor gelio

bekliyoruz şef resmi:)
tabi belli olcak aga 4,5 ay oldu

laa benim memelerle bile adam dövülür aazını burnunu kırabilecek düzeydeler

aha aha mememle adam döverim dedin ya
bi gün gazetede haber ardı
sevişirken adamı memeleriyle boğmuş kadın
Allahım sen koru yarebbim

minnak göbüş huzurunuzda albümde
adally kadar olmasada o da bi göbüş

len çitlenbik oldumu
nerde snein resminnnnn
Tişikkirlir sipirminim şişmek mecburi istikametim kaçamıyorum

Valla canımcım hiç bir sorunum yok çok şükür eğiliyorum da kalkıyorum da deli gibi geziyorum da tek sorunum artık sürekli soluma yatmaktan bıktım

len sen ne çıtırsınnnnn

ya ne güzel büyümüş yahu ben sölemesem benim hamile olduğumu anlamıyolar

len çitlenbik oldumu
nerde snein resminnnnn

olmsdı da ne denir bilemedim aklıma ilk bu geldi reizin çitlembiği
albüme koş foto orda:)
Valla canımcım hiç bir sorunum yok çok şükür eğiliyorum da kalkıyorum da deli gibi geziyorum da tek sorunum artık sürekli soluma yatmaktan bıktım
ya aslında sağına da atabilirsin ama senin solunumuna sıkıntı yaratır diye önermiolr
ben yatıom valla bazen ağrıo bacağım mecbur sırt üstü de duruom falan çok olmasada
maşallah valla eğilebiliosan ne güzel

ben hala yüz üstü yatıyorum ya tamda değil aslında bi bacağımın arasına yastık koyuyom biri yukarda yatıyom tamda kapanmıyom yatağa

len sen ne çıtırsınnnnn

çıtırlık mı kaldı bacım yaş 28 oluo.
bugün bi arkadaş var boyu benden 1 cm falan kısa 55 imiş bi kio fazlası varmış 54 olcakmış
kemiklerim ince bacım ondan öyle geliodur ama teşekkürler merci hem de pk merci

ya ne güzel büyümüş yahu ben sölemesem benim hamile olduğumu anlamıyolar

Göze büyük geliyor canım ama sağlıklı değil bu kadar kilo ama idare ediyorum işte.Seninde göbüş pörtler bir kaç haftaya inşallah

yatıyorım yatmıyo değilim.ama içim rahat etmiyor ama çok zorlanırsam sağıma da sırt üstümede yatıcam artık kaçarım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…