2014 Şubat Anneleri

ben hala yüz üstü yatıyorum ya tamda değil aslında bi bacağımın arasına yastık koyuyom biri yukarda yatıyom tamda kapanmıyom yatağa

:1: bend eaynı öyleee
yakında yatamicaksınız ki öylee:27:
siz alıştırın kendinizi sağa sola:21: malum hamilesiniz
napcaaanız sırt üstümü yatcanız hep:1:

Göze büyük geliyor canım ama sağlıklı değil bu kadar kilo ama idare ediyorum işte.Seninde göbüş pörtler bir kaç haftaya inşallah :16:

yatıyorım yatmıyo değilim.ama içim rahat etmiyor ama çok zorlanırsam sağıma da sırt üstümede yatıcam artık kaçarım yok :50:

verirsin doğumdan sonra diyet miyetle şimdi dikkat et kendine bebeğin gelişsin

kızlar kocam gelio kaçıom been
iyi geceler hepinize öpüldünüzzz

yakında yatamicaksınız ki öylee:27:
siz alıştırın kendinizi sağa sola:21: malum hamilesiniz
napcaaanız sırt üstümü yatcanız hep:1:

verirsin doğumdan sonra diyet miyetle şimdi dikkat et kendine bebeğin gelişsin

kızlar kocam gelio kaçıom been
iyi geceler hepinize öpüldünüzzz
:54::54::54::54::54: görüşürüz kuzummm

Selam herkese bende aranızdayım bundan sonra.ilk gebeliğim kızım olacak nasipse.göbüş resimleri koymuşsunuz ne güzel.benim daha belli değil :26: kim nereden acaba samsun dan var mı :3:

senden de resim istiyoruzzz
adally sende göbüşünü göbek topiğine eklesene

Vaaay 40 yıllık hajı oldu şimdi adally he kırıldım çook kırıldım hem şimdi telefondan katılıyore aranıza izdenbula dönünce yenisini çeker eklerim HÜZÜNBAZ :19:

Adally karnın çok tatlı maşallah tam hamiş olmuşsun:) benimki de bu hafta epey farketti..

Sağol canım nerden baksan 6 aylık kadar oldum valla tehlike büyük :18:

Selam herkese bende aranızdayım bundan sonra.ilk gebeliğim kızım olacak nasipse.göbüş resimleri koymuşsunuz ne güzel.benim daha belli değil :26: kim nereden acaba samsun dan var mı :3:

Hoşgeldin canım bebeğini Allah bağışlasın kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Vaaay 40 yıllık hajı oldu şimdi adally he kırıldım çook kırıldım hem şimdi telefondan katılıyore aranıza izdenbula dönünce yenisini çeker eklerim HÜZÜNBAZ :19:

Sağol canım nerden baksan 6 aylık kadar oldum valla tehlike büyük :18:

oyyyy kuzummmm .yirim seniiii.limonportakalın mesajını alıntılayınca onun altında hajı desem kim dicekti haklı olarak.ben o yüzden yazdım amaaa :14:

kızlar idrar yolu enfeksiyonum hala geçmedi üstelik ilaç da verdi dr tedavi olması lazım dedi ve artı bugün yürüdüm biraz şimdi kızım hiç olmadığı kadar hareketli o yüzden acayip şaşkınım ve normal mi ki diyorum yoksa yürüdüğümden (ki dr tavsiyesi idi su iç yürü) rahatsız mı oldu ki diyorum aklımda deli sorular

Back
X