Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala yüz üstü yatıyorum ya tamda değil aslında bi bacağımın arasına yastık koyuyom biri yukarda yatıyom tamda kapanmıyom yatağa
bend eaynı öyleee
Selam herkese bende aranızdayım bundan sonra.ilk gebeliğim kızım olacak nasipse.göbüş resimleri koymuşsunuz ne güzel.benim daha belli değil :26: kim nereden acaba samsun dan var mı![]()
o kadaR ÇOK LİMON VE EKŞİ ŞEY YİYORUM Kİ KORKUYORUM ARTIK aslında bol c vitamini ama zararı varmıdır diye sorucam doktora ÇOK ACI VE EKŞİ YİYORUM HAFTADA 2 FİLE LİMON GİDİYO DÜŞÜNÜN Kİ EŞİM HİÇ YEMEZ bak anlatırken bile agzım sulanıyo limonu ince dilimleyip tuz sepip yiyorum aynı yeşil erik gb oluyo![]()
bide pazara balık almaya gittim salı günü yeşil mandalinalar çıkmış ay güzel değildir dedim pazardan balık alıp cıktım sonra geri döndüm dedim ekşi ekşi ne güzeldir diye aldım bide yeşil lma gördüm onu aldım sürekli ekşi yiyorum ve doymuyorum canım istiyo![]()
slm arkadaşlar bebek arabası araştırdınızmı hıçççç ben 3model arasında kaldımda.
Şubat anneleriiiii herkese iyi akşamlarr bende aranıza yeni katıldım maşallah siz herşeyleri almışssınız ben daha hiçbişey almadım bebişimin cinsiyeti daha pazartesi günü belli oldu bakalım hakkımızda hayırlısı![]()
Hoşbulduk canım allah nasip ederse 24 şubat
lip adındaki arkadaşımız antalyadan :) ben samsundayım kuzumAlanyadan katılıyorum adım başak siz nerdensiniz
maşallah canımnerdeyse bitmiş alışveriş şimdiden ne çok şey almışsın ben kendimi zor tutuyorum vallahi almamak için
![]()
maşallah canımnerdeyse bitmiş alışveriş şimdiden ne çok şey almışsın ben kendimi zor tutuyorum vallahi almamak için
![]()
Hüzünbaz canım güle güle giydir yavruna inşalllah...
Kızlar evim boyanıyor okullar açılmadan kıvıralım dedik yarın 3.gün temizlik hat safhada her bişeyin yeri değişti ilaveler atılacaklar oldu yardıma gelenler olsa da inanın dinlenmek için vaktim olmadı ev mis oldu ama...
kızlar sabah zilim çaldı allahallah diyorum eşim zil çalmaz başka gelen gidende olmayınca acaba komşumu dedim.delikten bi baktım annem :) anne die bir bağırmışım canım annem kaç kere söledi geleyim işini yapayım diye ama ben ona kıyammaki nasıl gelde işimi yap derim kadın gelcekti ahftasonu gene habersiz gelmiş kurban olurum ona rabbim eksik etmesin inşalalh çok mutluyum
Ben az uyku moduna geçiyorum canlar öptüm hepinizi![]()