- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
ev işleri artık beni de yoruyor yaklaşık 15 gündür ütü masası bebek odasında duruyor 1 gömlek ütülüyorum her gün hepsini aynı anda yapamıyorum.
mamas papas tan daha uygun ve daha fonksiyonlu olduğu için vazgeçtik ürün hemen hemen aynı ama mamastan sonra graco gördük sonra da weib e kesin karar verdik
Günaydın canım. Evet zorunlu. Hamile ve emzirenler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor yasa. Linki aşağıda gönderiyorum. Ancak yemek saatleri düşülüyor sanırım. Çünkü ben 8:30 17:00 çalışıyorum artık. 1saat yemek molamı düşüyorlar.
Çalışan hamilelere yönelik yeni uygulamalar - Milliyet
Müdürüm Diyarbakır'a düğüne gitti cennet gibi ofis. Kötü olur muyum hiç?Sen nasılsın canım?
ev işleri artık beni de yoruyor yaklaşık 15 gündür ütü masası bebek odasında duruyor 1 gömlek ütülüyorum her gün hepsini aynı anda yapamıyorum.
mamas papas tan daha uygun ve daha fonksiyonlu olduğu için vazgeçtik ürün hemen hemen aynı ama mamastan sonra graco gördük sonra da weib e kesin karar verdik
sgk değştirmezki artık nasılsa doğuma gideceksin diye sallar yani gibi geliyor bana ,
bide bu şekilde hem yoruluyorsun hemde kimse kıymet bilmiyor bırak en azından kendini yorma her gün iyi değilim de otur dinlen
son 3 ayının keyfini doya doya çıkart( çok mu kötüyüm ne )
öyle yada böyle onlar alınacak canım
kv dışında söyleyen olmadı oda kötü niyetle söylemedi ama çokta umrumda yani
maddi açıdan zor döneme giricez zaten bide bebeğime şunu da alsaydım demek istemiyorum
şimdi aldıklarımı ödüyoruz biledoğduğunda mobila , kıyafet borcu olmayacak
ama tabi herkesin kendi tercihi burada da son aya bırakn var
bizim müdür bazen bana x yere bilet alsana diyor banane be asistanın mıyım senin diyorum
kıza söylerim gidiş biletini alır uzun süre kal orada ama diyorum
sizin asistanda öyle yapsaydı giidiş alsın dönüş almasın kalsın orada
öyle yada böyle onlar alınacak canım
kv dışında söyleyen olmadı oda kötü niyetle söylemedi ama çokta umrumda yani
maddi açıdan zor döneme giricez zaten bide bebeğime şunu da alsaydım demek istemiyorum
şimdi aldıklarımı ödüyoruz biledoğduğunda mobila , kıyafet borcu olmayacak
ama tabi herkesin kendi tercihi burada da son aya bırakn var
bizim müdür bazen bana x yere bilet alsana diyor banane be asistanın mıyım senin diyorum
kıza söylerim gidiş biletini alır uzun süre kal orada ama diyorum
sizin asistanda öyle yapsaydı giidiş alsın dönüş almasın kalsın orada
yok cute topluca alabilirsin yada ikiye bölünme şeklinde oda şu şekilki doğum öncesini doğumu yaptıktan sonra doğum sonrasını ise işe başladıktan sonra şeklinde alabilrisin
heryerde var işte öyle soysuzlar dedikodu kazanı illa kaynayacak
ve şunu söylüyorum birde bi laf var bizim burda kadının o...sundan korkamayacaksın çünkü onu bilirsin önlem alırısn ama erkeğin o...su çok fena alıyor onu tanımak zor ayrıca çok daha tehlikeli
Bizimkide bekledi iki hafta en sonunda pes edip ütüledimDaha mı pahalı mamas :26::26::26: O zaman büyük ihtimal wei-b alırız bizde.
canım bende o yemek olayını merak ediyorum işte ben normalde mesai olarak 8,30-18,00 çalışıyorum ama genelde 8,45 gibi geliyorum iş yerine özellikle son 10 gündür çünkü sabahalrı otobüs bulmakta zorlanıyorum bir saatte öğlen aram var ben şimdi kaçta çıkmalıyım ozaman ???
yok canım ne kötüsü aslında olması gereken o ama bunlar benden fazlasını bekliyorlar eski patronumdan allah razı olsun dini bütün bir insan bile değildi inancı yoktu hatta ama bunlardan çok daha vicdanlıydı benim mervidende fazla inip çıkmamam için dosyaları bile başkasından isterdi allah ondan razı olsun
şimdikide inançlı güya ama vicdan sıfır işi yüklüyorda yüklüyor pislikkkkkkkkkkkkk onada hakkımı helal etmiyorum
canım bende o yemek olayını merak ediyorum işte ben normalde mesai olarak 8,30-18,00 çalışıyorum ama genelde 8,45 gibi geliyorum iş yerine özellikle son 10 gündür çünkü sabahalrı otobüs bulmakta zorlanıyorum bir saatte öğlen aram var ben şimdi kaçta çıkmalıyım ozaman ???
yok canım ne kötüsü aslında olması gereken o ama bunlar benden fazlasını bekliyorlar eski patronumdan allah razı olsun dini bütün bir insan bile değildi inancı yoktu hatta ama bunlardan çok daha vicdanlıydı benim mervidende fazla inip çıkmamam için dosyaları bile başkasından isterdi allah ondan razı olsun
şimdikide inançlı güya ama vicdan sıfır işi yüklüyorda yüklüyor pislikkkkkkkkkkkkk onada hakkımı helal etmiyorum
Günaydın canım. Evet zorunlu. Hamile ve emzirenler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor yasa. Linki aşağıda gönderiyorum. Ancak yemek saatleri düşülüyor sanırım. Çünkü ben 8:30 17:00 çalışıyorum artık. 1saat yemek molamı düşüyorlar.
Çalışan hamilelere yönelik yeni uygulamalar - Milliyet
Müdürüm Diyarbakır'a düğüne gitti cennet gibi ofis. Kötü olur muyum hiç?Sen nasılsın canım?
Ben araştırayım bu durumu da.
Al işte bizim densizlikler sizdede var.
yok cute topluca alabilirsin yada ikiye bölünme şeklinde oda şu şekilki doğum öncesini doğumu yaptıktan sonra doğum sonrasını ise işe başladıktan sonra şeklinde alabilrisin
heryerde var işte öyle soysuzlar dedikodu kazanı illa kaynayacak
ve şunu söylüyorum birde bi laf var bizim burda kadının o...sundan korkamayacaksın çünkü onu bilirsin önlem alırısn ama erkeğin o...su çok fena alıyor onu tanımak zor ayrıca çok daha tehlikeli
canım şuanda sgkdan prosedür nasıl işliyor para eline kaç günde geçer bilemiyorum açıkcası sgknın yoğunluğuna bağlı birazcık sanırımher ay alsak cok guzel olmazmı ya mesela bız cok sıkıcagız
ben egenın bebeklıklerını cıkardım ya bı cok seyı yepyenı kalmıs sıfır aylıkken bıle kot almısım cocugabu sefer tulum gıydırırım sonradan zaten buyuyor dıye dusunuyorum erkek olursa cok masraf olmaz 7 taen kısa kıollu cıtcıtlı badısı var
benım mart sonu nısan bası olur dogum uzun kolluya ıhtıyac olurmu=
acıkcası speedy bende heveslendım sızı gorunce alasım geldı hemen ben cınsıyetı bıle bılmıyorum bırde benım bebegım 5 gun onde gozukuyor oglumda 15 gun ondeydı ve erken dogdu acaba onde gıttıgı ıcınmı ona gore kendımı 5 gun ondemı gormelıyım?
bılım mesela dogum yaptım 5 gun sonra dogumdan oncesını alabılıyorum dogum sonrasınıda ucretlı ıznım bıtınce dımı 1.5-2 ay kadar ucretsız ızın almam lazımda
para durumu sıkıyor benıde
Ahahahah kız asistanı benim zatenAslında onun şahsi asistanı değilim resepsiyonist olarak işe alındım hatta deniz departmanı müdürüyle defalarca kavga ettiler Bahar senin şahsi asistanın mı diye ondan uyuzum ya zaten. Adam egosu tavan yapacak diye bana her türlü ayak işini yaptırmaya çalışıyor. Aciz yani. Neyse ki düğün için ailecek gittiler beni karıştırmadı hiç
17:00'de canım. Bende senin gibiydim 1 saat erken çıkıyorum artık. Bana özelden mail adresini yaz. Sana yönetmeliğin tamamını mail atayım. İnsan Kaynakları atmıştı bana Resmi gazeteyi. Öyle birşey yok derlerse gözlerine sokarsın..
e bebekte beğenmiştik biz onu 780 civarıydı indirimdeki hali bide
sonra internetten araştıralım dedik 650*700 e falan ancak oluyor
yalnış hatırlamıyorsam bebek arabasının üstüne ayakları üşümesin diye örtü varya onu da extra almak gerekti oda 30*40 olsa
gereksiz para olacaktı vazgeçtik
Ahahahah kız asistanı benim zatenAslında onun şahsi asistanı değilim resepsiyonist olarak işe alındım hatta deniz departmanı müdürüyle defalarca kavga ettiler Bahar senin şahsi asistanın mı diye ondan uyuzum ya zaten. Adam egosu tavan yapacak diye bana her türlü ayak işini yaptırmaya çalışıyor. Aciz yani. Neyse ki düğün için ailecek gittiler beni karıştırmadı hiç
Benim bi çalıştığım yerde patron hiç söylemezdi bile bir yere giderken.Gelirken arardı ben havaalanındayım beni alın diye
her ay alsak cok guzel olmazmı ya mesela bız cok sıkıcagız
ben egenın bebeklıklerını cıkardım ya bı cok seyı yepyenı kalmıs sıfır aylıkken bıle kot almısım cocugabu sefer tulum gıydırırım sonradan zaten buyuyor dıye dusunuyorum erkek olursa cok masraf olmaz 7 taen kısa kıollu cıtcıtlı badısı var
benım mart sonu nısan bası olur dogum uzun kolluya ıhtıyac olurmu=
acıkcası speedy bende heveslendım sızı gorunce alasım geldı hemen ben cınsıyetı bıle bılmıyorum bırde benım bebegım 5 gun onde gozukuyor oglumda 15 gun ondeydı ve erken dogdu acaba onde gıttıgı ıcınmı ona gore kendımı 5 gun ondemı gormelıyım?
bılım mesela dogum yaptım 5 gun sonra dogumdan oncesını alabılıyorum dogum sonrasınıda ucretlı ıznım bıtınce dımı 1.5-2 ay kadar ucretsız ızın almam lazımda
para durumu sıkıyor benıde
LEPİ SEN DEVLET MEMUSURUNYA CANIM SENİNKİ BİZİM GİBİ DEĞİL İŞLEYİŞ SEN DEVELTTEN NORMAL AYLIĞINI ALACAKSIN ÖYLE BİLİYORUM BEN BİZİM İŞÇİLERİN DURUMU FARKLI AMA BİZE İŞ YERİ DEĞİL DEVLET RAPOR PARASI ÖDÜYOR
ben bunu dedim ama bilmiom dedi adam iyi biri aslında am elimde kağıtla gitmem gerkeir böyle bişi de
peki bu doğum parası aylıkdan ayrı bi paramı
ben anlamadım onu
aylığımı her ay alıp bir de doğum parasımı alcam ben
valla densiz dicem ben artık buna
yani kötü niyeti olmayabilir ama bi düşünür insan
demişimki kimseyi görmedim x e söyledim
senin ne üstüne vazife herkese demek
sevdiğim insan var sevmediğim var
kıskanan var sevinen var
illa tembihlicen herkese yayma gerekli kişiye söyle sadece diye
devlet böyle arkadaş boş olunca ya birbirlerini yiyolar ya da çok düşünemediklerinden densizlik yapıolar
17:00'de canım. Bende senin gibiydim 1 saat erken çıkıyorum artık. Bana özelden mail adresini yaz. Sana yönetmeliğin tamamını mail atayım. İnsan Kaynakları atmıştı bana Resmi gazeteyi. Öyle birşey yok derlerse gözlerine sokarsın..
ben bunu dedim ama bilmiom dedi adam iyi biri aslında am elimde kağıtla gitmem gerkeir böyle bişi de
peki bu doğum parası aylıkdan ayrı bi paramı
ben anlamadım onu
aylığımı her ay alıp bir de doğum parasımı alcam ben
banada atabılırmısın
canım şuanda sgkdan prosedür nasıl işliyor para eline kaç günde geçer bilemiyorum açıkcası sgknın yoğunluğuna bağlı birazcık sanırım
evet normalde doğumdan önceki paranı doğum yaptığının ertesi günü eşin doğum raporunu iş yerine götürerek bildirir eşim doğum yaptı diye ama orda işyeliş nasıl olur iş yerin kaç günde bunu sgkya bildirir onu bilmiyorum açıkcası birde tabi SGKnın ödemesi kaç günde gelir onuda bilmiyorum canım
bizimki olsa onuda bana aldırırdı iş yeri dışında şahsi işlerinide yaptıyorlaray sinirlendim yine ya
anladım bilim işler sarpa sarmaz ınsallah ama ben ısyerıme bıldıgırım maddı olarak sıkısıgız bıraz hızlandırın ıslerı dıyecanım şuanda sgkdan prosedür nasıl işliyor para eline kaç günde geçer bilemiyorum açıkcası sgknın yoğunluğuna bağlı birazcık sanırım
evet normalde doğumdan önceki paranı doğum yaptığının ertesi günü eşin doğum raporunu iş yerine götürerek bildirir eşim doğum yaptı diye ama orda işyeliş nasıl olur iş yerin kaç günde bunu sgkya bildirir onu bilmiyorum açıkcası birde tabi SGKnın ödemesi kaç günde gelir onuda bilmiyorum canım
bizimki olsa onuda bana aldırırdı iş yeri dışında şahsi işlerinide yaptıyorlaray sinirlendim yine ya
masallah gobuse bende suanda 10.haftadayım ayva gobek var sankı hıc buyumucek gıbı gelıyor sızın ne zaman buyudu gobek dısarıdan tamamen bellı olduGünaydın canlarım
Göbüşümü beğenen herkese tişikkirlir gün gün büyüyoruz işye ben sanki biraz daha fazla büyüyorum gibi o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?