2014 Şubat Anneleri

hım ok tatlım bu durumdan arkadaşlarla aynı seyı solemıs oluyoruz hayırlısı olsun guselım sen bı dogumunu yap rabbım kolay gecıtlerden gecırsın saglıkla kucagına al sonrasında bebısın 4 aylık olcak o parayı aldıgında

günaydın

aman dikkat ettt....tam mevsim dönümü...benim de burnum bir tıkanıyor bir açılıyor....boğazım acıyor....evet teyzesi azz kaldıııınasıl değişti çok merak ediyorumm

aynen ya dün döndük arkamızı yattık dedim sakın bana dönme bilie nefesten bulaşır bişey olur..
kocaman olmuştur şimdi paşaya

gunaydın cancanlar nasılsınız
ben dünden biraz yorgunum ama iyiyim çok şükür az sonra yogunluğumu atarım diye düşünüyorum
sizler nasılsınız

bu arada speedy senin tickerde kuzun büyümüş resim deişmiş solda olan benimkide cuma günü öyle olacak

İnşallah o günleri de görürüz canım..Çok sağol bilgilendirme için.

günaydın

aynen ya dün döndük arkamızı yattık dedim sakın bana dönme bilie nefesten bulaşır bişey olur..

Siz yine iyi. Benimki ilk aylarda hasta olmuştu 1 hafta salonda yattı

Günaydın arkadaşlar

Günaydın

herkese hayırlı haftalar

Günaydın kızlarrrrrr
Sanırım bana hala gün aymadı. Çokkkk zor kalktım bugün. Yataktan kazıdım resmen kendimi
Şimdi de bütün kemiklerim ağrıyor sanki..

Hepinize güzel sağlıklı mutlu haftalar diliyorum.

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
karnım arııııııyoo okula gitmicem

neden yorgunsun kuzum

evet tipi bile değişmiş bi bahane ile doktora mı gitsem ya adam bıktı zaten benim kusmamdan kum dökmemden
haftasonu nedense hep yorgunlukla geçiyor

bide yorgan çıkardık daha da nevresimler çıkacak adam bu yaz bitimleri insanı yoruyor

Siz yine iyi. Benimki ilk aylarda hasta olmuştu 1 hafta salonda yattı

dün bende dedim yürü salona ama sonra acıdım ya gel köşeye kıvrıl dedim

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
karnım arııııııyoo okula gitmicem

günaydın

sular eksik elektirkler kesik falan de

kocaman olmuştur şimdi paşaya [/QUOTE]

eşim hala soğuk su içiyordu,bir hasta ol bize de bulaştır görürüm dedim....iyi bakalım soğuk aramıyor gibi artık,zılgıt işe yaradı galibakocaman olmuştur değilmi 21e doğru gidiyoruz...

Son düzenleme:
[video=youtube;My2FRPA3Gf8]http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8[/video]

sabah haberlerde vermişler 5 günde 100milyon kişi tıklamış klibinde tamamen çıplak diye tepki çekmiş falan filan haberlerde tam göstermedi diye açtım bide you tube den izledim töbe töbe uyanamayanlara gelsin

hı bide neden soyundun diyenlere üzgün oldugunu belirtmek içinmiş klipte şarkı üzüntüsünü ifade ediyomuş muş

eşim hala soğuk su içiyordu,bir hasta ol bize de bulaştır görürüm dedim....iyi bakalım soğuk aramıyor gibi artık,zılgıt işe yaradı galibakocaman olmuştur değilmi 21e doğru gidiyoruz...[/QUOTE]

büyümüştür tabi her hafta bile inanılmaz değişiyorlar bizde 18. de gördük çatlayabilirim

neden yorgunsun kuzum
dün misafirim vardı tatlım o yüzxden biraz yoruldum
senin neden karnın ağrıyor ??
evet maşallah boylu poslu bir kız olmuş

günaydın yevrımmm
klibe takılıp sütçüyü kaçırma haa
amerikalı bu kadın

üzüntü insana neler yaptırıyor ya

erkek gözüyle bakamam ama bence beyaz çamaşırlar olan hali daha sexi
çıplakken hoş gözükmüyor ondan o kadar üzülmüştür o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…