- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
Canım ben ilk gebeliğimde farklı isimlerde vitamin ve demir ilacı alıyordum hiç bişey olmamıştı. her gece yatarken yutuyordum. bundada öyle yapayım dedim ama ne mümkünBen geç bile kaldım vitamin işine anlaşılan, ama bana dr. bulantıyı arttırabiir dedi, işin tuhafı elevit'in içinde bulantıyı azaltır diyordu sanki yanlış mı hatıylıyorum :26:
Bana da sabah tok karna al dedi dr.
Gece yarısı tuvalete kalkınca da tiroit ilacımı içiyorum ben
Bende daha 2. kez yemek yaptım bugün. kayınvalidem yapıyodu. yavaş yavaş atlatıyorum şükür.. kociş bıkmış her hafta dönüşümlü patates,patlıcan fasulye yemeği yemektenama karnım taş gibi oldu ayakta bu kadar uzun kalmamıştım hiç..
Günaydın
herkese hayırlı haftalar
kuzummm ne kadar çok iş yaptı bu hafta sen yahuuuuu
evin resmini ekle bir ara
öpüyorum senide kızçenide
maşallah
ben yerimden kalkamıyorum ya ne iş ne yemek bir gün iyi hissedersem 3 gün yatıyorum allah sonumuzu hayreylesin
kızımla ilgilensem yeter bana diyorum fazlasında gözüm yok ama zaman zaman o bile çok zor
bodronda yazan net ucret*4
Kızlar,
Aklıma takıldı. eşimle borç hesabı yapıyoruz da. İkiniz farklı şeyler söylemişsiniz. 4 aylık maaşı normal mi yatırıyorlar 3'te ikisini mi?
sana da günaydın speedyyynasılsın
henüz açılamadım sanırım haftasonu kına vardı çok oynadım daha vucudum bile kendine gelmedi
ayrıca kızımı çok özledim ya daha 10 gün var görüşmemize
sen nasılsın
bodronda yazan net ucret*4
elden aldıgın ucretın 2/3 oluyo zaten guselım ıkımızde aynı seyı demısız aslında
ssk sıgorta bıldırımındekı rakama bakar hayatım gayri resmide aldıgın parayı bılemez bılsede resmıdekı rakam onu ılgılendırır bodrondakı net rakam ne ıse *4 1600 ise 6400 cıvarı bı para alıcaksın guselım gerısını kurcalamaAynı şeyden bahsetmemişsiniz o zaman. Çünkü benim bordromda 1600 TL yazıyor ama elime 1200 civarı birşey geçiyor.
Senin dediğine göre 6400 TL almam gerek. Arkadaşların dediğine göre 3200 alıcam. Tam 2 katı
Pöfff 2/3 ünü alırsak yandık. Nerden sömüreceklerini şaşırmışlar yaa..
hımm kurtları döktün yaniiiyiyim işte aynı devam......biz çarşamba günü görüşeceğiz oğlumla zaman geçmek bilmiyor sanki....
ssk sıgorta bıldırımındekı rakama bakar hayatım gayri resmide aldıgın parayı bılemez bılsede resmıdekı rakam onu ılgılendırır bodrondakı net rakam ne ıse *4 1600 ise 6400 cıvarı bı para alıcaksın guselım gerısını kurcalamagunde en az 2 tane hesaplıyorum mukelleflerden bıldıgımı soyluyorum ısım bu
evet kurtlar döküldü ama halim de kalmadı
hasta olmaktan korkuyorum ya üstüne bide eşim hasta olduc vitamininden patlıcaz yakında
az kalmış sizin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?