2014 Şubat Anneleri

bbilim senin kızın mı olacak yaa allahım yarabbimmmben de sandım ki öbür topikte erkek bebek kıyafetlerini görünce oğlun olacak....sen onları fikir olarak koydunnnn aahahahah ben iyi değilim bugün yaaa

evet tatlım hep kız kıyafetleri yükleniyor dedi arkadaşlar erkeklerinki çok tatlı dediler bende yüklicem size diye söz vermiştim

ee hangi rengi güzel ya fikir verin hadin alcam sizi bekliyom kızlar

Günaydın iyi haftalar güzel anneler..
günaydın kuzummmmmm
Eki Görüntüle 804448 Eki Görüntüle 804449

kızlar hangi rengi daha güzel sizce ???
pembe hoşuma gitti ama her bişiyi pembe alıyorum sanırım :26::26::26:
aga pembesi süper amaaaaa
Artık 16.haftayı sabırsızlıkla bekliyorum baksanıza kızlar erkek erkeklerde kız oluvermiş:) üstelik benimki 12. hafta tahmini riskli bir hafta belkide benimkide kızdır sanki hala bir umudum var:)
eheheh inşallah kız olur
kiminki olmuş ki ???

spse nin artık oğlu var

günaydın kuzummmmmm

eheheh inşallah kız olur

spse nin artık oğlu var

anaaaaaaaaaaaa pipi kesinmiymiş

ay gözüm korkuyor kızlar ya
fakat benimkini 3 kontroldede üst üste kız dediydi pipi çıkmaz demi sonradan yaaaaaaaaa :18::18::18::18::18:

günaydın kuzummmmmm

eheheh inşallah kız olur

spse nin artık oğlu var

dua edin belki benimde kızım olur onca kıyafet boşa gitmez bende olan ve biokadar da gelecek olan bir baza dolusu cicilerde boşa gitmez hemide hiç masrafım olmaz tabi bunlar işin bahanesi yeter ki kız olsun sıfırdan almaya razıyım ben herşeyi:)

prolettttttttttttttttttttt kız vallahi beddua ettin bana

prolet yazmışım beeeee

raht olun kız anneleri biliminki erkege dönerse hiç alışveriş yapmamaıza gerek kalmaz o topiğin bütün kızlarına yetcek kadar alışveriş yapıyo zaten bide kocasına kızıyo çok açılıyo diye enişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bilim gene bişiler alıyo

fakat benimkini 3 kontroldede üst üste kız dediydi pipi çıkmaz demi sonradan yaaaaaaaaa :18::18::18::18::18:

benimde 4 kontrol de kız dedi ve 4 ayrı doktor kız dedi

şimdi bide erkek derse yakarım diplomalarını

ehehehe şokk tan

bu korku ona yeter yawrum

bende geçen as merkeze gitcektim orası bütün markaların outletleri olan bi alışveriş magzası çilekmobilyanın bile var bu hafta sonu eşime hiç çıkalım demedim dışarı bugün akşam doktora gidicez ordan götürürüm artık bidaha kız desin benimde gözüm korktu

çıkmaz kuzummm
çok erken haftalarda yapılan bir kaç tahmin yanıldı sadece
kıyamam sana bennn.yüreğinden geçeni versin allahımmm
şok şok şok valla he bir anda erkeğe dönmüş demek hayırlısı olsun

spse de şoktaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…