- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
olabılır ama yukarıda gobek daha guzel duruyor daha rahat ıdrar bakımı acısından bende asagıda tasıyorum bundada boyle olacak emınım sımdılık gobegım yok pek bende koyayımmı sıze :)
olabılır ama yukarıda gobek daha guzel duruyor daha rahat ıdrar bakımı acısından bende asagıda tasıyorum bundada boyle olacak emınım sımdılık gobegım yok pek bende koyayımmı sıze :)
Eki Görüntüle 800974
9 +1 10.haftadaki sabah aç ve tuvaletten sonraki halim
ne dersiniz iç karnım cok dar dimi?
işte alıntıladım sankı bana cok gelıyor ya gun ıcınde sısıyor bırde ne ıs anlamadımama buda asagıda
gaz sancısından dolayı şişiyordur canım
pek gaz sancım var gıbıde gelmıyor ama sabah rahatlıyorum
ilk aylar en çok gaz sanıcısından şikayet ediliyor ondan dedim.
belkıde ben farkında degılım :) buarada bebek arabasını cok guzel uyguna almıssınız cok begendım ben
kızlar bugün benim kız yine çok hareketsiz ya canım sıkılıyor bu duruma tembel tekerlek kızım
kızlar bugün benim kız yine çok hareketsiz ya canım sıkılıyor bu duruma tembel tekerlek kızım
ben böyle diye diye geçen hafta boyuna tatlı yedim sonuç 1 kilo olarak geri döndü banabugün bizimki de öyle neden acaba _çikolata mı alıp gelsem yesem:44:
seninki çok utangaç çıktıyine bizim nazlı bebik göstermediiiii
yani yine %80 ihtimal kız olarak bekleyeceğiz
yazık annemde yarın gidicek ya, ultrasondayım hadi kızım göster ananeyede rahat gideyim dedi ama
ııı ııııııııııı
bizimkisi tutar tutmaz yine arkasını döndü göremedik
hevesler yine bayramdan öcesine kaldı
bbilimimmm benimki 2 haftadır cok hareketsizzz...büyüdükçe hareketsizleşiyo sanki :44: yani günde bi kez tıklarsa tıklıyor sonra yok....bende merak ediyorum ama iyi dedi dr umuz.sakin olmaya calısıyorum:26:
[/QUOTE]kızlar bugün benim kız yine çok hareketsiz ya canım sıkılıyor bu duruma tembel tekerlek kızım
çikolata midemi yakıyoraslında yemek istemiyorum ama dayanamıcam gidip bakkaldan küçük 1 tane alayım
az ye o zamn canım....benimki ona bile ses vermiyor....essekk kdar bi şey yedim doktora giderken .tık yoktu.
25 krşa minik bir çikolata aldım ama tık yok
25 kuruşluk çikolatayı beğenmedi zahar
şöyle 3,5-4 tlye damak alsaydın bak nasıl hopluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?