2014 Şubat Anneleri

hepimizin öyle demek ki
bizimki de hala tık yok sabah minikminik vurdu ama normalde şuanda fink atıyor olması lazım

kabızlık sıkıntısından nefret ediyorum dün demir ilacını içtim bugün yine kabızım

ben de bir haftadır demir içiyorum kaç gündür perişanım
çatlicam gene
bugün bizimkiler böyle
o minik hareketler olmasa korkucam zaten
ne garip ya hareketi hissettikkten sonra orda olduğunu böyle anlamaya çalışıyoruz
Allah hareketlerini de kendilerini de eksik etmesin ne içimizde ne kucağımızda

mahvediyor demir ilacı bugün de içerim diyordum ama akşama kadar çatlayabilirim
aynen şimdi sürekli elim karnımda masada kendimden geçtim bi yatıyorum bi oturuyorum düğmelerimi açtım ama yok
hafif hafif oynuyor o kadar işte
amin canım rabbim kötü bişey göstermesin

Son düzenleme:

aynen ben de öyleyim
bi eğiliom rahatsız olouopp hareket etsin diye bi düzeliom bakıom hareket varmı

ben de geöen hafta temizlik yapmıştım işteyken
cuma kasılma oldu
cumarttesi doktor çok yormuşun kendini dedi
bugün sevgili hocama dedim aynen
seninki de amma nazlanıo dio beni kendiyle karşılaştırıo
sanki herkes bir yaşıo hamileliği
bilsin ona göre bişiler beklesin benden diye dedim
hamilelik öncesi herşeyi yapıosum şimdi yapamam valla artık bu temizlik sondu evde yapmıom burda yaptım

doğumda neden ojeler siliniyor bilgisi olan var mı ? aklıma takıldı merak ettim

Cnm benim bildiğim kadarıyla şu işaret parmağına takılan nabız ölçme aletiyle ilgili bir durum. Çünkü bir arkadaşım süslüydü baya ve o parmağı hariç diğer parmaklarına oje sürüp girdi doğuma sorun olmadı.

yapma tabi canım ya önce bebeğini düşün sonra sancısını ağrısını sen çekiyorsun
ben evde bile yavaş yavaş yapıyorum kendimi yormamaya özen gösteriyorum

bugün belim çok ağrıyor ve geçmekte bilmedi ve gidip uzanmak istiyorum kendime gelirim biraz

Artık kendimi aştım ve mandalina kabuğunu ısırdım yedim yada bigün limon yada mandalinayı toptan yicem diye korkuyorum

ya işte bilemedim dedim bişi olmaz ama oluomuş
madem öyle ozaman dedim ben de nasılsın diyince:))
evet evde temizlik yapmıoz burda yapmam ayrı saçmalık:S
neyse bidaha olmaz inşallah

bugünde dar giyindim yer verdiler bana pek bi sevindirik oldum
metroya gitceğim vakit artık body giycem

bak cumartesi geldi aklıma otobüse bindik yer var boş müsade edin oturcam dedim kadına
doluymuş ora inmiş otobüsten geşcekmiş
hamileyim ben dedim dolu dedi vermedi yeri
tutukluk yaşadım yoksa kadına iyi girerdim orda

neyse bana başka bi kadın yer verdi hamile olduğumu duyunca
sonra o şırpıntı gitti 40 yaşında kadınlara merhamet gösterip yer verdi
şaka gibi ya Allah seni bildiği gibi yapsın dedim
merhametsiz merhametli
ne insanlar var ya

ayy o bndede vr ya mandalına dıe dolandım durdum dun yedım turp fln yıyesım vr lımon sıkıp:)

eşime salata yapıyorum 2 limon sıkıyorum içine o yiyemiyor bana kalıyor

aynen evimizi temizleyemiyoruz bebeğe bşiey olacak diye bide işyerini temizlemek saçmalık olur
tutsunlar birisini gelsin arada yapsın ekonomiye can versinler
ben eve bile düşünüyorum 15 te bir gelsin bi temizlik yapsın ütülerimi yapsın falan diye
hatta bir kadın varbizim apartmanı silen 9 ile 4 arasında 50 TL geliyormuş onunla konuşmayı düşündüm
bana yeter de artar bile
sonra da düşünüyorum yavaş yavaş kendim yapıp daha ağırlaşınca mı alsam diye böyle kararsızım işte

bana da bazen veriyorlar bazen görseler de vermiyorlar
toplu taşıma araçlarında insanlık ölmüş canım kesinlikle 8 aylık teyzeme yer vermeyen insanları gördükten sonra
kendim için fazla bişey beklememeye karar verdim
karnı milletin gözüne giriyor yinede yer vermedi kimse

salataya ben de limonu bi tane sıkıyorum eskiden yarım sıkardım
c vitamini iyiymş boşver bol bol al
kışında yicez mis gibi mandalina portakal zaten
valla ben de beklemiyorum kimseden yer de istemiyorum ama gidip de böyle hamileyim dememe rağmen
bana yer vermeyip
kocakarı görünümlü 40 yaşındaki hatunlara verince tepem attı
yoksa otobüse binince yer aranmıyorum boş olunca ben geçeyim diye rica ediyorum
amaan insalık gerçekten ölmüş otobüsler berbat gidio bugün bi fren yaptı adam oturduğum yerde fırlıcaktım hamile kadın napsın ayakta
yoksa okadar aciz değiliz duruoz ayakta 8 aylık kadına vermeyenlere de yuh yani

Arkadaşlar,

Üç günlük raporum vardı, şimdi internetten baktım sadece 1 günü yatmış. Personel işleri ile görüştüm "SGK rapor kaç günlük olursa olsun ilk iki günü kesip, diğer günleri ödüyor" diye açıkladı. Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı?

akşam da yine bol limonlu salata yapacağım belki de benim tansiyonum bundan dolayı iyice düşüyor
doktora ne zaman gitse 8 6 falan oluyor hatta doktor baş dönmesi olunca tuzlu ayran iç falan dedi çok fazla yiyorum sanırım .

benim sabah bindiğim otobüste iğne atsan yere düşmez berbat bir kalabalık var oturmazsam sıkışıyorum
ama yine de kimseden yer isteyemem beni görüp uyku moduna giren insanları gördükten sonra hiç istemem
durum ayakta sıkı sıkı vermemlerine fazla kızmıyorum ama bile bile verilmemesi ayıp ya ..

bi sinirlendiğimde en önde oturanlara yerimden kalkar mısınız orası bana ait demeyi düşünüyorum
toplum olarak ciddi eğitim almamız gerekir bu konu ile ilgili.
8 aylık bir kadını görmemek mümkün değil

arka sayfalardfa konuşulmuştu sanırım kesilio deniodu ama net bilgim yok canım

onu ben de diyim diyorum sonra utanıyorum:)
geçen bizim arkadaşlar yurtdışına gitmişlerdi
bunlar gidip yaşlıların hamileleerin yerine oturmuşlar
bi amca gelmiş bastonuyla iişaretleri gösterip bura benim yerim yerimden kalk demiş
bizimkiler şaşırmış
valla diyen diyo öyle olmak lazım işte adam hakkını savunmuş bizde üstte yazıo söylüosun hamileyim diye bizi takmıolar
eğitim şart

sabahları zaten çekilmez nemrut bişey oluyorum böyle bir sabah dellendiğimde söyleyebilirim bende
ama genç birisine söylerim yaşlı olanlara orta yaş bile olsa kıyamıyorum

en güzelini yapmış onun yeri onun hakkı

Bende Özlük İşlerinde çalışmıştım, evet kanun öyle.Bu durumlarda şirketler 2 günlük raporu bazen işlemez bile.O zaman maaşınızı tam alırsınız.Yani 3 günlük rapor yerine 2 günlük veya 1 günlük almakta fayda var.Aksi halde raporun 2 günü verilmez.Bazı şirketlerde 1 günü bile işler.

bende sabah aynı şeyi söyledim kaç olursa olsun 2 günü kesilir canım normal bir durum yani prosedür böyle diyelimki 20 günlük raporun var 18 günü yatar 2 si kesilir

SPEEDYY bak halen öyleymiş canım 2 günmüş 3,5 değil bence 2 günlüğünün peşine düş sende

benim paramı kimse kesmedi ki kimin peşine düşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…