onun sebebini biliyorum bebek kalsiyumu anne tırnağından alıyor onun için sürülmemesi gerektiğini biliyorum
he sürenler için bebek kalsiyumsuz mu oluyr hayır bukez saçtan alıyormuş bana doktorum ojeyi sürüp günler sonra çıkartma asla tırnağını havasız bırakma demişti.
Aaaaa bilmiyordum bunu. İşyerinde aseton bulundurmayı akıl etmişim Allah'tan. Hemen siliyorum. Daha da sürmem:26::26::26:
benimde yanımda aseton var bazen üşeniyrum evde burada hallediyorum
Bende 2 senedir ofise aseton alıcam diyip duruyordum. Evde bi kere yatınca unutuyorum. Ofise gelip klavyeyle haşır neşir olunca batıyordu hep gözüme. İyi yapmışım
aynen ben 8 sene içinde evi işyerine taşıdım şimdi doğum iznine yakın yeniden işi eve taşımam lazım
ayakkabılar , badiler , ne ararsam var
Ehehehe Allah'tan ofisteki dolabım küçük. Yoksa benim sonum da aynı olurdu.
Bizim de arabanın bagajı bozuk, yaptıralım evi arabaya taşımayı planlıyorum.
Hafta sonu ceketsiz çıkmışım dondum resmen.
ben resmen odaya yayıldım ya dolabımın dışınaa taşdım
araba olsa benim de öyle olur muhtemelen işerinde 1 ceket 2 şalım va ama
cok guzel masallah 2 kılo aldıgını okumustum cok guzel kac kılosun pekı cok zayıf durmuyorsun?
buarada bende nısan bası gıbı dogurucam uzun kollu ıc badı almalımıyım oglumdan temız 7 tane kısa kollu varda ben uzun kollu olarakmı alsam ıc badı daha 10 tane alırım tamam :) cokmu varmı eksık listesi bir yazsam
merhaba kızlar
Üşengeçliğimden geçmişi bile okuyamadım haftasonu çok zevksizdi topik girdim ama yazmadım hiçbişi
bugün aşı günümdü aşımı oldum geldim sersem gibiyim iğneye karşı zaafım var temas edince günüm iyi geçmiyo felaket bi baş ağrım var oğlum dün çok hareketsizdi sağ tarafıma toplanmış duruyordu bugün düzeldi çok şükür umarım herkes iyidir
bu arada sıpaydi sanki daha zayıf biliyodum ben seni yahu :26:
ben de hala aşı olucam yawne güzel sallıyorum.
evlenmeden önce 50 kiloydumsonra 55 oldum 54 ile de hamile kaldım boyumda 167/168 falandır
sipaydı senın sıtenmı orası hemen bakıp not almam lazım o zaman benımde buarada kılon cok guzel gercekten gobegın cok ıyı masallahh nazar degmesın ben 3 tane uzun kollu alayım hastane cıkısındada uzun kollu oluyor sanırım
hastane cıkısını ben erkek olursa beyaz alayım dıyorum :) kendıme ne alıcam nısanda kısa kollumu uzun kollumu gecelık veya pıjemamı ılk oglumda cok acemı ve acıl dogumdu hazırlıklı degıldım
aceleye gerek yok ama ilk aşını biir an önce ol ki diğerini 1 ay sonra olcan doğuma 3 ay kala bitmesi lazım aşıların
spiaydı yazını okudumda canım evet karnın kucuk ama sankı asagıda dımı bazısının daha yukarıda oluyor benımde bus ekılde oluyor neden acaba vucut tıpıylemı alakalı?
evet canım ben aşağıda taşıyorum kızımı şimdi şimdi yukarı çıkıyor sanki ama hala şişkinlik alt kısımda
ırsi olacağını düşünüyorum benim annemde beni öyle taşımış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?