2014 Şubat Anneleri

kız SGK dan alman için diyorum ben eğer işyerin işledide sgkya bildirdiyse ozaman 2 günlük paranı yatırmaları gerek sgknın
ama hiç işlemediyse onu bilemem tabi

işte onu diyorum ya işyerinden aldım ben paramı herhalde işlemediler ki bana paramı yatırdı.
maaşımdan kesilme eksik falan olmadı yani

işte onu diyorum ya işyerinden aldım ben paramı herhalde işlemediler ki bana paramı yatırdı.
maaşımdan kesilme eksik falan olmadı yani

işleyip işlemediklerini anlamak için SGK hizmet dökümüne bakabilirsin netten eğer işlemişlerse 4 günlük eksik yatmıştır SSK 30 yerine 26 günlük yatmıştır
30 günlük yattıysa zaten işlememişlerdir

kızlar ben kaçar
bugün bebeitom pek nazlı çıktı barnağını havalndırıo anladığım kadarıyla sadece
evime gideyim yemek yapayım dinleneyim falan filan
öpüldünüzz

oda tam şimdi yine baktım bizimkiler bana gider ayak kıyak geçtiler sanırım uğraşmasın diye

kızlar ben kaçar
bugün bebeitom pek nazlı çıktı barnağını havalndırıo anladığım kadarıyla sadece
evime gideyim yemek yapayım dinleneyim falan filan
öpüldünüzz

görüşürüz tatlım iyi akşamlar sana bugün şubat bebelerinin tembellik günü galiba

iyi akşamlar

bende eve gidip uzanıp bebeğimi dinlemek istiyorum

bende öyle ama eve gidince uzanmam pek mümkün olmuyor beni deli gibi bekleyen bir sıpam daha var

bu arada speedy mayıs annelerine baktım şimdi maşallah yeni almışlar gebelik haberini çoğu 245 gün kaldı falan yazıyor
bide bizimkine baktım 143 gün kaldı yazıyor sanırım baya zaman geçirdik ya

dimi ya eve gidip ilgi bekleyen birisi daha var birlikte yatıp uyuyun nede uyur ya

ooo 245 gün nerede 140 nerede yaw bizim epey azalmış
eylülü yazmazsak 4 ay kalmış oluyor

dimi ya eve gidip ilgi bekleyen birisi daha var birlikte yatıp uyuyun nede uyur ya

ooo 245 gün nerede 140 nerede yaw bizim epey azalmış
eylülü yazmazsak 4 ay kalmış oluyor

eylülü bu ay diye saymayalım kuzum ekimde bayramdı 29 ekimdi derken çok çabuk geçer sanırım
geldikmi kasıma

eylülü bu ay diye saymayalım kuzum ekimde bayramdı 29 ekimdi derken çok çabuk geçer sanırım
geldikmi kasıma

annem geldiaklıma

düğüne son 6 ay ama anneme göre son 1 ay falan

haziran yok
mayıs koşturma ile geçer
nisan zaten çeyiz falan derken gider diye diye 1 aya indiriyordu

gelsin hemen bebeklerimiz sevelim koklayalım

slm kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inş her yerim ağrıyo
hoşgeldin tatlım bizim mesai bitiyor birazdan evimize gidicez inş.
benimde zaman zaman ağrılarım oluyor sana bir iki öneri vereyim bilmem faydası olurmu ama
bol sıvı tüketmeye çalış, bol oksijen almaya çalış ve mesela bacağım ağrıyorsa onu biraz çalıştırmaya bak kan dolaşımı olması açısından ayrıca günde bir tane maden suyu içmeye çalış

bende bir anneyim ya kafam aynı çalışıyor

ben hazırlanayım babamız işten çıkmış bizi alıp doktora götürcek yupiii sayılı saatlerde geçti az kaldı kızçemi görmeye inşallah iyidir tocaman olmuştur yavrum canım kanım

slm güzel şubat anneleri, uzan zamandır yoktum yine girmeye fırsatım olmuyor bir türlü işlerden yorgunluktan umarım hepiniz iyisinizdir, biz de yavrumuzla iyiyiz ve teyzeleri sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik,,,, paşamız olacak teyzeleri

suyu çok tüketemiyorum bol bol içmeli aslında önerilerini dikkate alıcam canım

suyun faydası çok oluyor şişkinliğe , idrar yanmasına , enfeksiyona falan iyi geliyor bol bol iç vucudun daha dinç oluyr

hayırlı olsun oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…