2014 Şubat Anneleri

belki de ben abartıyorum bilmiyorum çok hassasım herşeye sinir oluyorum

belki de ben abartıyorum bilmiyorum çok hassasım herşeye sinir oluyorum

çok fazla duyduysan batmıştır canım ama bırak sevsinler ..onlarında torunu sonuçta

biz nasıl annelik içgüdüsü ile seviyorsak onlar bizden farklı seviyorlar.

evlat 1 torun 2 kez sevilirmiş annem durup durup bana onu diyor artık laf mı çarpıyor bilmiyorum.

eşimde ailesinin tek erkek evladıdır sülalenin hatta yani öyle çok üstüne düşüyorlar ki anlatamam ama hiç tınlamıyorum bile

günaydın, burası da bu sabah güneşli ama hafiften serinledi tabi.ah bir de buraya yağsa o yağmur...ben de 2.5 aylık hamişken tatile gitmiştik, kurban bayramında eşim tatil için biraz niyetli gibiydi ama ben istemedim. hem maliyet hem yorgunluk olacak. valla bavul hazırlayacak halim bile yok inanır mısınız? bir de buradaki otellere gidiyorsun, hem kalabalık, gürültü, hem yemeklerinden kilo alıyorsun.zaten benim fazla kilo almam yasak:)
kv.ler gelecek bu bayramda bakalım hayırlısı...

evlat 1 torun 2 sevilmesinin nedeni ne diye düşünüyorum biliyormusun....genelde kimse kendi çocuğuyla kvsi yüzünden ilgilenemiyor,babanne ele alıyor...sonra büyütmek için torun bekleniyor bu seferdeben sevmek için büyütmek için torunumu bekleyemem ki....hem de birinin hakkını gaspetmiş olurum....herkes kendi çocuğuyla ilgilense bütün bunlar olmaz belki....eskiden büyüklerin yanında çocuk kucağa alınmazmıştı falan ya saçma sapanebesi dedesi ilgilenirdi besbelli...

Nasılsın jackim frostum.

Evet çok güzel ürünler ama nete güvenemiyorum ben açıkcası.Bende bir zıbın aldım ama kumaşı çok sert.Buna benzer ürünler havuzlu handa var zaten Cinsiyet belli olsun yine ordan alırsın

bence biraz abartıyorsun tatlım, ben çocuğumla çok ilgilenen bir anneyim ama yinede annem oğlumu benden daha çok sevdiğini hep söyler
bende fazla hassas bir dönemindesin

ha doğduktan sonra kendisine anne dedirten babanelerde var umarım seninki onlardan değildir onlara bende gıcık oluyorum ama bence bu üstteki tespitin doğru değil

dinlenerek geçirirsin sende tadını çıkar aslında gez sonra uzun süre eve hapis olacağız
kurban bayramında da inşallah iyi oluruz tadını çıkarabiliriz sonrasında kuzularımızla ilgilenicez çünkü

dediğin gibi eskidenmiş
şimdi öyle bişey yok ben bunu iki aileye de çok güzel hissettiriyorum 1 yıl ben bakıcam sonra annem diyorum mesela
şimdiden siz 40 gün bizde kalacaksınız ya yandınız burnunuzdan getirirm ben diyorum anneme de kayınvalideme de siz evin için de benim gözüme batarsınız şimdi falan diyorum
iki zavallım da napalım torun için dayancaz sana diyor başlarına gelecek olanı bilsinler de
bide şu var benim eşimde zırt pırt ailesinin gelmesini hayatımıza müdahele etmesini sevmez ben demesem o mutlaka der

öyle böyle dengeyi koruyoruz adım gibi eminim ilk 1 ay çok zorgeçecek ama sonra herkes evine bizde kızımla başbaşa hayatımıza başlıcaz

yok daha neler benim çocuğum neden anne desin öyle bişey istese naparım bilmem 2. dünya savaşı çıkar herhalde

ama bizim kayınvalide konuşurken hep efendim annecim , tamam annem falan gibi konuşur bu sade bana özel olmaz 2 torunu var onlara da öyle bazen eşine bile tamam annecim diyor ağız alışkanlığı sanırım

Son düzenleme:

kayınvalidem hep anlatıyor herşeylerine babanneleri ilgilenmiş dolayısıyla kendi çocuklarıyla ilgilenememiş....şimdi o da bana aynısını yapacak diye düşünüyorum....hem de benim çevremde hep aynı şey hemen hemen....büyükler çocuklara bakınca,kendileri babanne olduklarında torunu fazlaca sahiplenmiş çok fazla kimse var tespitim o yüzdenevet anne bile dedirtebilir çünkü komşularının torununu annem diye sevdiğine şahit oldum...o da var yani olası bir ihtimal

iyiyim kronikim cok şükürrrrsen nasılsın?

dün 3'lü test sonucumuz için aradılar....iyiymiş,bi sıkıntı yok çok şükür

bugün maltofer kan ilacına baslıcam....günde 2 tane.hiç sevmiyom ilaç içmeyi yadaha elevit de var içilecek offf

bir de benim midem yanıyo bi kaç gündür..ne iğrenç bişi yaaa

sen şimdiden araya setten duvarını ör bebek doğmadan ne istediğini ne beklediğini bilsin

sen bakacaksan sıkıntı yok hayatım. sen kendi düzenini oturtursun mutlaka. çünkü kendimizden biliyorum, babanne dedeyle aynı evde büyüyen çocuklar bana kalırsa çok zorluk çekiyor. her kafadan bir ses çıkıyor. çocuk ne anneyi biliyor ne babayı. dedeyle babanne devamlı çocuğu koruyup kollamaya çalışıyor akıllarınca. halbuki disiplin de verilmesi lazım.

şu aşamada size çok karışamazlar gibi geliyor bana. hayırlısı olsun canım, sevginin aşırısı da azı da zarar, ortasını bulmak lazım.

yok benim tanıdıklarımda var bu tatlım biri torununa bakıyor kendine anne diyor oğlan ama gelinden bu durumdan rahatsız değl biliyormusun zaten gelin atmış kayınvaldenin üzerine herşeyini kayınvalde yapıyor ben şaşırıyorum onlara altını bile değişmez gelin kolay kolay hep kayınvalde ama bunun suçlusu daha çok gelin o ailede çünkü gelinde annelik içgüdüsü az sanırım
bi kez sordum dedimki sen kıskanmıyormusun oğlun ağladığında seni değilde kaynananı isteyince ona anne deyince diye oda yoo dedi zaten o bakıyor hep neden kıskanayım dedi
dedim benim annem bakıyor ama anneme bile böyle yapsa ben çok fena olurum dedim güldü bana

ne güzel bak eşin farkında..benim eşim sağolsun hiç varamadı ayrım noktasına...daha yeni yeni...işin kötü yanı biz aynı şehirdeyiz....siz gene 1 ay sonra başbaşa kalacaksınız ama bizizm için öyle olurmu bilmemyeni evlendiğimiz zaman okadar buldumcuk oldular ki sürekli bizdelerdi...bir düzen oturtamamıştık birtürlü....tam düzene girdi derken yeniden başa saracak sanırım

çağlacım saçlarımı çıkıyor acaba bebişin:44: saçlar çıkarken mide yanması mide bulantısı falan oluyor diye duymuştum

bu arada benim bu topikle alakam yok ama sizlerin yazdıklarınızı okumayı çok seviyorum

Bende iyiyim sağolasın.Testin iyi çıkmasına sevindim. Kan ilacı hiç içmedim eminim iğrençtir Eleviti bile zor içiyorum.Senin bulantıların devam ediyor mu? Ben hala sabahları çıkarıyorum her gün olmasada 2 günde bir mutlaka çıkarıyorum Beyaz leblebi ve maden suyu iyi gelirmiş.Beyaz leblebiyi sağlık ocağındaki hemşire söylemişti maden suyuda bana iyi geliyor dene istersen

kızlarrr çocuk bakıcılarına sigorta sartı geldi yaaaaa,gelinler kaynanalarının dizinin dibinden ayrılmıyolarmıs....daha önce yüzlerine bakmayanalar anne anne diyomusss

tatlım benden sana bir tavsiye daha doğduğu andan itibren bebeğinle hep kendin ilgilen ozaman
mesela altımı değiltirilecek ben değirim anne de kayınvaldene mamasımı verielcek ben veririm de al kendin ver buna canı sıkılması durumunda ise aa koskoca kadına bunları yaptıramam de hemde ben öğrenmeliyim anne bu benim çocuğum de altını çizzzzzzzzzzzzzzzz

minikken bazı işleri kendileri yaparlarsa sahiplenmeleri daha kolay oluyor

bak benim annem baktı oğluma ama görümcem falan pek bi hevesliydi altını değişmeye uyutmaya falan hep red ettim her şeyiyle kendim ilgilendim o yüzden üzerinde hak idda edemediler fazla

sen şimdiden araya setten duvarını ör bebek doğmadan ne istediğini ne beklediğini bilsin

biz çok yüzgöz olduk sayesinde...daha doğrusu ben pek muhatap olmadım ama onlar benmle çok yüzgöz oldu....her akıllarından geçeni söylemeler falan hiç kırılırmı kırılmazmı düşünmeden....eşim orta yol bulamadı....evliliğimiz yıprandı...tam toparlamışken tekrar başlar diye düşünüyorum...hiç çekinmezler öyle...hani ayıp olur falan gibi dertleri pek yoktu...şu son 7 aydır falan daha iyi nispeten...ama doğumla birlikte bozulacak yine çok bilmişlik yapmaya devam ederse

maden suyu her gün olmasa da içiyorum ama her gün içicem artık yaa...iyi geliyor hakkaten.bulantılarım geçti kuzum cok şükür.bi aydır yok bende....ama midem yanmaya başlayınca korkuyorum bulantı da baslar mı gibisinden:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…