canım oğlunun oğlu tabiki oğlum sevecektir
benim kvdem de benim güzel kızım nasıl der mesela ama hiç öyle düşünmedim.
annemde yine aynı şekilde prenses kızım falan diye seviyor yada bişey alsın bak kızıma ne aldım diyor
bence onlar canının canını sevdiği için öyle davranıyırlar olumsuz düşünme
belki de ben abartıyorum bilmiyorum çok hassasım herşeye sinir oluyorum
G Ü N A Y D I N
güzel bir gün olur inşallah hava kapalı yağdı yağacak yağsa da rahatlasak o ayrı
sağlıkla büyüsün inşsllah
2 aylık hamileyken tatile gittik bu hava da zaten pek bir yere gidesim de yok ya evdeyim kısmetse eşim çıkmayacak izne falan tek ben çıkacağım doktor işlerimi halleder güzelce dinlenirim
belki bayramda kaçamak bişeyler yapabiliriz ama
çok fazla duyduysan batmıştır canım ama bırak sevsinler ..onlarında torunu sonuçta
biz nasıl annelik içgüdüsü ile seviyorsak onlar bizden farklı seviyorlar.
evlat 1 torun 2 kez sevilirmişannem durup durup bana onu diyor artık laf mı çarpıyor bilmiyorum.
eşimde ailesinin tek erkek evladıdır sülalenin hattayani öyle çok üstüne düşüyorlar ki anlatamam ama hiç tınlamıyorum bile
Günaydınnnnn
kız ıcın olanlar cok guzel erkek ıcın olan battanıyelı cok acık renk ay bıttım bunlara ya cok guzel aslında ben her halukarda beyaz takım almayı dusunuyorum da kız olursa pembe olabılır ogluma emınonunden havuzlu handan almıstık 15 parca 5 sacmalık zaten :) atlet kulot olarak :) cok guzeldı malı hıc bısey olmadı hala duruyor bunların malınıda gormuyoz ama dısney kotu degıldır herhalde
evlat 1 torun 2 sevilmesinin nedeni ne diye düşünüyorum biliyormusun....genelde kimse kendi çocuğuyla kvsi yüzünden ilgilenemiyor,babanne ele alıyor...sonra büyütmek için torun bekleniyor bu seferdeben sevmek için büyütmek için torunumu bekleyemem ki....hem de birinin hakkını gaspetmiş olurum....herkes kendi çocuğuyla ilgilense bütün bunlar olmaz belki....eskiden büyüklerin yanında çocuk kucağa alınmazmıştı falan ya saçma sapan ebesi dedesi ilgilenirdi besbelli...
günaydın, burası da bu sabah güneşli ama hafiften serinledi tabi.ah bir de buraya yağsa o yağmur...ben de 2.5 aylık hamişken tatile gitmiştik, kurban bayramında eşim tatil için biraz niyetli gibiydi ama ben istemedim. hem maliyet hem yorgunluk olacak. valla bavul hazırlayacak halim bile yok inanır mısınız? bir de buradaki otellere gidiyorsun, hem kalabalık, gürültü, hem yemeklerinden kilo alıyorsun.zaten benim fazla kilo almam yasak:)
kv.ler gelecek bu bayramda bakalım hayırlısı...
evlat 1 torun 2 sevilmesinin nedeni ne diye düşünüyorum biliyormusun....genelde kimse kendi çocuğuyla kvsi yüzünden ilgilenemiyor,babanne ele alıyor...sonra büyütmek için torun bekleniyor bu seferdeben sevmek için büyütmek için torunumu bekleyemem ki....hem de birinin hakkını gaspetmiş olurum....herkes kendi çocuğuyla ilgilense bütün bunlar olmaz belki....eskiden büyüklerin yanında çocuk kucağa alınmazmıştı falan ya saçma sapan ebesi dedesi ilgilenirdi besbelli...
bence biraz abartıyorsun tatlım, ben çocuğumla çok ilgilenen bir anneyim ama yinede annem oğlumu benden daha çok sevdiğini hep söyler
bende fazla hassas bir dönemindesin
ha doğduktan sonra kendisine anne dedirten babanelerde var umarım seninki onlardan değildir onlara bende gıcık oluyorum ama bence bu üstteki tespitin doğru değil
bence biraz abartıyorsun tatlım, ben çocuğumla çok ilgilenen bir anneyim ama yinede annem oğlumu benden daha çok sevdiğini hep söyler
bende fazla hassas bir dönemindesin
ha doğduktan sonra kendisine anne dedirten babanelerde var umarım seninki onlardan değildir onlara bende gıcık oluyorum ama bence bu üstteki tespitin doğru değil
Nasılsın jackim frostum.
Evet çok güzel ürünler ama nete güvenemiyorum ben açıkcası.Bende bir zıbın aldım ama kumaşı çok sert.Buna benzer ürünler havuzlu handa var zatenCinsiyet belli olsun yine ordan alırsın
kayınvalidem hep anlatıyor herşeylerine babanneleri ilgilenmiş dolayısıyla kendi çocuklarıyla ilgilenememiş....şimdi o da bana aynısını yapacak diye düşünüyorum....hem de benim çevremde hep aynı şey hemen hemen....büyükler çocuklara bakınca,kendileri babanne olduklarında torunu fazlaca sahiplenmiş çok fazla kimse var tespitim o yüzdenevet anne bile dedirtebilir çünkü komşularının torununu annem diye sevdiğine şahit oldum...o da var yani olası bir ihtimal
yok ben bakacağım canım...onlar da çok ister ben çalışayım onlar baksın...ama sadece kv gelip bakamaz...görümcem kayınpedere bakmaz..dolaysıyla sizin gibi olur hepsi doluşur ben delirirmmmmumarım bulurum çok canım sıkılıyor çünkü....
yok daha neler benim çocuğum neden anne desin öyle bişey istese naparım bilmem2. dünya savaşı çıkar herhalde
ama bizim kayınvalide konuşurken hep efendim annecim , tamam annem falan gibi konuşur bu sade bana özel olmaz 2 torunu var onlara da öyle bazen eşine bile tamam annecim diyorağız alışkanlığı sanırım
dinlenerek geçirirsin sende tadını çıkar aslında gez sonra uzun süre eve hapis olacağız
kurban bayramında da inşallah iyi oluruz tadını çıkarabiliriz sonrasında kuzularımızla ilgilenicez çünkü
dediğin gibi eskidenmiş
şimdi öyle bişey yok ben bunu iki aileye de çok güzel hissettiriyorum 1 yıl ben bakıcam sonra annem diyorum mesela
şimdiden siz 40 gün bizde kalacaksınız ya yandınız burnunuzdan getirirm ben diyorum anneme de kayınvalideme de siz evin için de benim gözüme batarsınız şimdi falan diyorum
iki zavallım da napalım torun için dayancaz sana diyorbaşlarına gelecek olanı bilsinler de
bide şu var benim eşimde zırt pırt ailesinin gelmesini hayatımıza müdahele etmesini sevmez ben demesem o mutlaka der
öyle böyle dengeyi koruyoruz adım gibi eminim ilk 1 ay çok zorgeçecek ama sonra herkes evine bizde kızımla başbaşa hayatımıza başlıcaz
iyiyim kronikim cok şükürrrrsen nasılsın?
dün 3'lü test sonucumuz için aradılar....iyiymiş,bi sıkıntı yok çok şükür
bugün maltofer kan ilacına baslıcam....günde 2 tane.hiç sevmiyom ilaç içmeyi yadaha elevit de var içilecek offf
bir de benim midem yanıyo bi kaç gündür..ne iğrenç bişi yaaa
iyiyim kronikim cok şükürrrrsen nasılsın?
dün 3'lü test sonucumuz için aradılar....iyiymiş,bi sıkıntı yok çok şükür
bugün maltofer kan ilacına baslıcam....günde 2 tane.hiç sevmiyom ilaç içmeyi yadaha elevit de var içilecek offf
bir de benim midem yanıyo bi kaç gündür..ne iğrenç bişi yaaa
kayınvalidem hep anlatıyor herşeylerine babanneleri ilgilenmiş dolayısıyla kendi çocuklarıyla ilgilenememiş....şimdi o da bana aynısını yapacak diye düşünüyorum....hem de benim çevremde hep aynı şey hemen hemen....büyükler çocuklara bakınca,kendileri babanne olduklarında torunu fazlaca sahiplenmiş çok fazla kimse var tespitim o yüzdenevet anne bile dedirtebilir çünkü komşularının torununu annem diye sevdiğine şahit oldum...o da var yani olası bir ihtimal
sen şimdiden araya setten duvarını ör bebek doğmadan ne istediğini ne beklediğini bilsin
Bende iyiyim sağolasın.Testin iyi çıkmasına sevindim. Kan ilacı hiç içmedim eminim iğrençtirEleviti bile zor içiyorum.Senin bulantıların devam ediyor mu? Ben hala sabahları çıkarıyorum her gün olmasada 2 günde bir mutlaka çıkarıyorum Beyaz leblebi ve maden suyu iyi gelirmiş.Beyaz leblebiyi sağlık ocağındaki hemşire söylemişti maden suyuda bana iyi geliyor dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?