marka konusunda nuk iyi sanırım canımen mantıklısı öyle sanırım. peki marka konusunda ne düşünüyosun?
maşallah sizinkileregörümcen eşinden büyük ise ağzını açamıyordur belki benim eşim den ikisi de küçük ondan istediğini söylüyorç.
ya onu konuda laf etmeyim 1,5 yıl oldu birlikte yaşıyorlar ilk zamanlar biz dikkat ettik kızın psikolojisi çok bozuktu kp
herşey eskisi gibi olacak o bizim hayatımıza ayak uydurmalı dedi
sonra geçen okullar açıldığında söylenmez ama ufak bişeyler aldık yine kızdılar kendi borcunuzu ödeyin diye
bu konuda pek beklentileri yok. görümcemin de yok bu sene okullar açıldı ağzını aradım eksiği var mı diye..
anladı herhalde neyi varsa onunla başlayacak boşver dedi. ve ilk 6 ay çalışmamasına rağmen maddi hiç beklentisi olmadı
ne güzel valla böyle olsunlar işte insan sıkıntı yaşamaz ki maşallah
1 yaş büyük de başka konularda pek herşeyi söyler eşim...iş bana gelince nutku tutuluyor...artık görmüyorum görümcemi gerçi....o yönden rahatım bari en azındangörümcen eşinden büyük ise ağzını açamıyordur belki benim eşim den ikisi de küçük ondan istediğini söylüyorç.
ya onu konuda laf etmeyim 1,5 yıl oldu birlikte yaşıyorlar ilk zamanlar biz dikkat ettik kızın psikolojisi çok bozuktu kp
herşey eskisi gibi olacak o bizim hayatımıza ayak uydurmalı dedi
sonra geçen okullar açıldığında söylenmez ama ufak bişeyler aldık yine kızdılar kendi borcunuzu ödeyin diye
bu konuda pek beklentileri yok. görümcemin de yok bu sene okullar açıldı ağzını aradım eksiği var mı diye..
anladı herhalde neyi varsa onunla başlayacak boşver dedi. ve ilk 6 ay çalışmamasına rağmen maddi hiç beklentisi olmadı
ne güzel valla böyle olsunlar işte insan sıkıntı yaşamaz ki maşallah
ortodontik ve ayına göre olması gerekli canım
bende kullanmayı düşünüyorum ama çocuğu emzik bağımlısı da yapmak istemiyorum bu nedenle uykuya geçişte emziği vermeyi düüşnüyorum.
yani ağladı sussun diye değil inşallah istediğim gibi de yapabilirim
marka konusunda nuk iyi sanırım canım
maşallah sizinkilere
görümcem ev alacakmış güya (parası yok aslında ama 5bintlsi varmış onla ev almaya kalkıyor) gerisini nerden bulacaklar deyip duruyor iş ciddiye binse bizden isticek birazda biliyorum, ben şahsen 2000 tl verye razıyım daha çok ismetezlerse benden
1 yaş büyük de başka konularda pek herşeyi söyler eşim...iş bana gelince nutku tutuluyor...artık görmüyorum görümcemi gerçi....o yönden rahatım bari en azından
işte emse bitürlü emmese.sonrası için bıraktırmak çok zor ve ağız ve diş yapısınıda etkilediği için insan ister istemez düşünüyor. anne olmak böyle bişeymiş işte her ayrıntıyı en ince ayrıntısına kadar düşünüyosun
aboooooooo bide boşanıyorsa işin hepten kötü allah onlara yardım eylesin ama bu duurmda katı olacağım malesef o çocuklar sürekli size yük artık senin gözünü korkutmak gibi olmasında
aman hassas dönemdeler şöyle olmasın böyle olmasın aman onların babası annesi ayrı şu kıyafetlerini biz alalım
ay daraldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizimkiler boşanmış değil bişi değil durumlarında yok diye sürekli bişiler hayır ben isteyerek alırdım önceden eşim söylemden aaa sonra bi baktım kaynanam her aldığıma bir kulp takıyor 1 senedir bir çöp almıyorum artık
dün kızım gece yatana kadar düzgün oynamadı.. dondurma yedim hiç tepki bile vermedi
resmen vijdan azabı çektim ya kına da çok oynadım ondan hareket etmior diye:2:
bblim senin oynadı mıu ?
Bizimki de ilk arabada müzik sesiyle tepinmişti cuma günü. Bir daha öyle kuvvetli tekmeler hissetmedim hiç. Hatta dün gece hoparlör dayadım karnıma hiç tepki vermediDondurmayı bende denedim yok yok yok. Sabahları çok hafif dokunuyor çok şükür. Onunla avutuyorum kendimi..
2 gündür bişeyler oldu bizimkine normalde yattığım anda başlıyor oynamaya
acaba yukarı çıktı alan geniş ondan mı hissetmiyorum diyorum kendi kendime oynuyor ama eskisikadar sert değil
Birşeycikleri yoktur canım. Kafaya takmamak lazım. O minik kıpırtılarla yetinicez ara sıra.
Bi yakınım anlattı geçen gün. Kızına 9 aylık hamileyken. Sabahtan akşama kadar kıpırdamamış. Çok endişelenmişler. Akşam üstü bişey düşürmüş elinden çaydanlık mı ne. Onun sesiyle bir zıplamış karnında kaburgamı kırcaktı nerdeyse dedi
Bizim sıpalar da uyukluyor herhalde
bu ara pek bi uykucu oldular zaten
size de sorayım haftaya eşimin doğum günü önerebileceğiniz güzel bir hediye süpriz falan var mıdır ? bu akşam alayım diyorum
şimdiden kutlu olsun bir ömür birlikte olmanız dileğiyle...bizim de evlilik yıldönümü yaklaşıyor ben de düşünüyorum..puzzlelar çok hoşuma gidiyor resimli hani...bir de isimli saatler var çok hoşşşaslında biz sadece nikah yıldönümü yapacaktık 09.09.2009daydı nikahımız ama ne eşim hediye alabilmiş ne de ben karar evrip alabildim...şimdi yaklaşık bir haftam var...değişik birşey bulursan banada haber verirmsin
günaydın kızlar
dün ne kadar güzeldisonra meyve yedik pasta yapmıştım onu yedik felan filan yedik içtik yattık... sonra eşim şaka yapmaya başladı güyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte doktor 62 lira bide kan ilacı verdi eski fakülte doktora gittim muane ücretleri çıktı 44lira verdik 3 kuruşluk ilaca bide ordan çıktık yemek yedik bunları söylücek herelde eşim asla para pul hesabı yapmaz eli çok açıktır ama bana gelince sanki keyfi kederim bunlar benim doktora gidiyoruz ilac alıyoruz yani sonra medikale gideriz şevket yılmazda dogurursun dedi(devlet hastanesi) bize 1 saat uzakta hemde çocuk olsun diye bi profösörle görüşmeye bile 250 lira verdik 4 kez aşılama için bin lira bin 500 liralar verdik bi çocugu doguramıcam mı yani dedim medikalde benimde para konusunda her laf çok gücüme gider güya şaka yapıyo gülüyo felan bende sinir oldum gücendim ama gülerek sinirli cevap veriyodum sonra baya üstüme geldi benim kalbim bi sıkıştı ama sandım bıcak saplanıyo içim daralmaya başladı bir ağlama krizi geldi ben ömrümde sanki böyle ağlamamıştım öksürük ögürme maf oldum yatamıyorum içim çok fena oldu tabi ödü koptu özür dileyip duruyo dokunma bana dedim gider kadın sıgınma evinde bedavaya yaparım bu çocugu sende rahat edersin dedim
öyle kötüydü ki çok özür diledi ama öyle işte nefret ediyorum maddiyattan herşeyin parayla olmasından bu dünyada
hıçkıra hıçkıra uyudum değermiydi en mutlu gğnğmüzdevalla şaka yaptım dedi durdu ama umrumda değil
günaydın kızlar
dün ne kadar güzeldisonra meyve yedik pasta yapmıştım onu yedik felan filan yedik içtik yattık... sonra eşim şaka yapmaya başladı güyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte doktor 62 lira bide kan ilacı verdi eski fakülte doktora gittim muane ücretleri çıktı 44lira verdik 3 kuruşluk ilaca bide ordan çıktık yemek yedik bunları söylücek herelde eşim asla para pul hesabı yapmaz eli çok açıktır ama bana gelince sanki keyfi kederim bunlar benim doktora gidiyoruz ilac alıyoruz yani sonra medikale gideriz şevket yılmazda dogurursun dedi(devlet hastanesi) bize 1 saat uzakta hemde çocuk olsun diye bi profösörle görüşmeye bile 250 lira verdik 4 kez aşılama için bin lira bin 500 liralar verdik bi çocugu doguramıcam mı yani dedim medikalde benimde para konusunda her laf çok gücüme gider güya şaka yapıyo gülüyo felan bende sinir oldum gücendim ama gülerek sinirli cevap veriyodum sonra baya üstüme geldi benim kalbim bi sıkıştı ama sandım bıcak saplanıyo içim daralmaya başladı bir ağlama krizi geldi ben ömrümde sanki böyle ağlamamıştım öksürük ögürme maf oldum yatamıyorum içim çok fena oldu tabi ödü koptu özür dileyip duruyo dokunma bana dedim gider kadın sıgınma evinde bedavaya yaparım bu çocugu sende rahat edersin dedim
öyle kötüydü ki çok özür diledi ama öyle işte nefret ediyorum maddiyattan herşeyin parayla olmasından bu dünyada
hıçkıra hıçkıra uyudum değermiydi en mutlu gğnğmüzdevalla şaka yaptım dedi durdu ama umrumda değil
selam kızlar bişey sorucam biraz komik olucak ama dün geceden beri bebeğim deli gibi hareketli sürekli tekmeler vurmalar falan durmuyo hiç normal mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?