2014 Şubat Anneleri

su perisi o hareketler normal benimde ikinci hamileliğim, ilkinde kızım aşırı hereketliydi hiç durmazdı...aynı hereketlilik doğduktan sonrada devam ediyor tabi:)

cevabın için sağol cnm hareketleri normaldi ama 2 gündür sürekli olunca merak ettim..tekme atsa bir dert atmasa ayrı dertoluyo demekki benimkide çok hareketli olcak yandım desene

dün kızım gece yatana kadar düzgün oynamadı.. dondurma yedim hiç tepki bile vermedi

resmen vijdan azabı çektim ya kına da çok oynadım ondan hareket etmior diye:2:

bblim senin oynadı mıu ?

yemekteydim canım pardon yeni geldim
dün benimkide pek bi az oynadı ayrıca sabahtan beridirde pek aktif değil fakat az önce 10 dakka kadar önce 3 adet daha sert darbe attı karnıma ozaman rahatladım

yemekteydim canım pardon yeni geldim
dün benimkide pek bi az oynadı ayrıca sabahtan beridirde pek aktif değil fakat az önce 10 dakka kadar önce 3 adet daha sert darbe attı karnıma ozaman rahatladım

bizim yemek yine gelmedi kuru fasulye gelecek zaten

iyi benimki de oynar inşallah yemekten sonra arada minik minik oynuyor ama sürekli olmuyor ya az geliyor

iyi benimki de oynar inşallah yemekten sonra arada minik minik oynuyor ama sürekli olmuyor ya az geliyor

belkide diyorum speedy hani eşleri büyüdü aynı büyüklüğü gelmişler plesenta ile vede sularıda çoktur artık eskisi gibi değil yani iki hafta önceki gibi değil hani çok suyun içinde hareket etse bile bizim bunu hissetme etkimiz azalır acaba ondanmı diyorum

bende şöyle düşündüm önceden tam göbek deliğimin altıda oluyordu şimdi göbek deliğimin hizasnda
acaba yukarı çıktı da alan daha geniş hareket ediyorda ben mi çok hissetmiyorum

bende şöyle düşündüm önceden tam göbek deliğimin altıda oluyordu şimdi göbek deliğimin hizasnda
acaba yukarı çıktı da alan daha geniş hareket ediyorda ben mi çok hissetmiyorum

evet canım bencede öyledir
şuanda total ağırlıkları ne kadar acaba speedy 300-350 gr kendisi o kadarda eşi oluyor sanırım bu dönemde 200 gr falanda suyu varmıdır acaba :26::26:

ahahaaa kurufasulye geçen ben de yaptım da evde bayram havası esti, meğer bizim adam hasretmiş. valla iki gün yanına soğan kırıp kırıp yedik. ilk haşlama suyunu dökünce,bir de yerken kimyon serpersen gaz da yapmıyor. yoksa ben mercimek çorbasını bile yiyemem fena gaz yapar. hele fasulyeyle nohut...ama bu tüyoyu öğrendiken sonra rahat etmeye başladım.

bizde de multinet veriyorlar, ben hep market alıverişi yapıom oraya yüklenen parayla. öğlen için de evden yapıp getiriom.önceden eve gidiodum ama malum benzin fiyatları fırladı, trafiği, sıcağı da cabası. bir de işe yetişme stresi. 5 dk. geciksen millet tip tip bakıp laf ediyor.1 saatlik arada zaten 20 dk. yol sürüyordu. neyse bir şekilde idare ediyorum işte. evlenmeden önce annem sağolsun koca kızının öğlen yemeğini hazırlar paketleyip verirdi bana. bizim ofistekiler de kıskançlıktan deliye dönerdi. "sen evlenince yemek getiremezsin" filan derlerdi.şimdi de çatlıyorlar yine yemek getiriyorum diye:)

benim sıpa da sırtını karnıma doğru döndü herhal, önceden pıt pıtlarını karnımda hissederdim, şimdi iç organlarıma doğru hissediyorum, bakalım doktora gidince görücez pozisyonunu

bizdede aynı mutlinet var bende evden getirmeye çalışıyorum tek fark bizim yemekleri halen annem yapıyor yemek çok olunca ordan alıp geliyorum burayada

evet canım bencede öyledir
şuanda total ağırlıkları ne kadar acaba speedy 300-350 gr kendisi o kadarda eşi oluyor sanırım bu dönemde 200 gr falanda suyu varmıdır acaba :26::26:

kendi kilosu kadar eşi olsa suyu da vardır yarısı kadar ya vay be 2 gr ken şimdi 350*400 gramlar

bizim işyerine geliyor mecbur yiyorum dışardan fast food yada hamur işi yemektense
bide nohut fasulye çok yararlymış hamilelikte az bile olsa yemeğe çalışıyorum

eşime veriyorlardı sodexo aylık alışveriş yapıyorduk ama şimdi oda yemek götüremiyor mecburen dışardan yiyor

kıyamam sanaaa....sen bilirsin eşini en iyi...şaka yaptım demiş işte...hassassın tabi alındın değilmi

ah canım ya şaka kakaya dönmüş bu dönemde bizlere şaka yapılmamalı kesinlikle

evet şaka yaptı ama biliyo gücendiğimi para konulşarında asla bi ekre söylerim bişey desin bida önüme serse almam öyle pis bi gururum var paralı konularda

işin kötüsü başta sinir oluyodum ama gülerek sinirli cevap veriyodum onunda beni sinir etmek hoşuna giderarkamı döndüm kızıp sonra anlamamış cidden kızdığımı ben uyumadım oda uyuyamadı ay dilim kopaydı valla şaka yaptım kaka oldu dedi durdu zaten oda üzüldü ama içimden geldi patladı yani dedi kızında senin gb gurulu olcak velete bak nasıl ağlatıyo diyo bide

sabah bin kere öptü ben öpene kadarda gitmedi

kızlar benim alt kanrım ağrıyor bi kaç saattir böyle tam af edersinin oranın bitimiyle karnımın başladığı yer varya tam o kısım varmı orda ağrı yaşayan daha önceden falan ???????????

kızlar benim alt kanrım ağrıyor bi kaç saattir böyle tam af edersinin oranın bitimiyle karnımın başladığı yer varya tam o kısım varmı orda ağrı yaşayan daha önceden falan ???????????

bazen bana da giriyor sancı oturup kalkarken bile zorlanıyorum

2 gündür mide yanması ve bel ağrısı oluyor ya yatsam geçmiyor otursam geçmiyor

neyse canım sıkma canını sen bunlar içinde karnındaki veleti üzme daha çok hassas dönemdesin ve paranın şaka olsa konuşulması hoş olmamış neyseki eşin anlamış eşşekliğini

bizdede aynı mutlinet var bende evden getirmeye çalışıyorum tek fark bizim yemekleri halen annem yapıyor yemek çok olunca ordan alıp geliyorum burayada

maşallah şanslıyız bbilim, benim annemler yayladaydı o yüzden pek yapamadı bir kaç aydır ama 1 haftaya dönerler o zaman o da gönderir sağolsun. yine de her hafta yumurtamızı,yoğurdumuzu,domates, biberimizi gönderir. salça,tarhana,pekmez,kurusu dirisi ne yaptıysa bana da yollar, Allahım uzun ve sağlıklı ömürler versin hepsine

amin canım
kuru dirisi ne ?? :26::26::26:

doktor bana özellikle üstüne basa basa sordu süreklid evam eden agrıların kasıkalrında batma varmı diye yok dedim çok şükür ama arada sanki bi tarafa toplanıyo sertleşiyo dedim bebek büyürken yer değiştirirken olabilir ama uzun sürmemeli agrılar saatlerce sürerse günlerce mutlaka hemen gel dedi rahim agzın kapalı suyuda gayet iyi sorun yok gözüküyo ama öyle uzun süreli agrılar hissedersen mutlaka gel dedi benim karnım öyle sertleşince uzanıp ovalıyorum elimin sıcaklıgıyla gevşiyo sende uzanıp bi dene ovala agrıyan yerini olmazsa doktora git uzun sürerse

geçmiş olsun canım,
1 hafta önce benim de o bölgedeki kemikler ağrımıştı , sızı gibiydi, korktum ama çatı genişlemesidir diye düşünerek kimseye de sormadım. karnımın alt kısımlarına da ağrı-sızı girdiği oldu. ertesi gün geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…