amin canım
kuru dirisi ne ?? :26::26::26:
kızlar benim alt kanrım ağrıyor bi kaç saattir böyle tam af edersinin oranın bitimiyle karnımın başladığı yer varya tam o kısım varmı orda ağrı yaşayan daha önceden falan ???????????
benim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ağrıyor..bazen gece o ağrıyla kalkıyorum..halada geçmedi..şuan bile canım acıyacak şekilde ağrıyor..eşime kalsa rahim büyüdüğü için diyor..ne bileyim ya bu gebelikten hiçbirşey anlamadım..oğlumda böyle değildi30 kg almıştım..bu gebelikte ne göbek var ne bebek..hiç kilo alamadım..kendime bluz alıyorum hamileyim diyorum satıcı kıza bir beden büyükmü alsam acaba diyorum,kız bana gerek yok bunu 4-5 aya kadar rahat giyersin diyor eee zaten 20 haftalığım
bu resmi sabah kahvaltıdan sonra çektim.. karnımı dışarı şişirdiğim halde böyle
Eki Görüntüle 805496
anladım cnaım afiyetle yeyinbbilimim, bizim oralarda kuru biber, kuru domates, kuru kayısı türü kurutulan şeylere kuru, normal meyve sebze ile birlikte bahsederken de hepsine birden "kuru-diri" derler. ben de bunları unutmamak için hep günlük konuşmamda kullanıyorum:)
anammmmm hakkattende hiç karnın yokbu bebik biraz nazılı sanırım kendini belli etmiyor aman kilo alma işte ne istiyorsun daha çokmu iyi sanki kilo almak birde evde sıpan var senin onun peşinde koşmaktan almıyorsundur
hepimizde aynı sıkıntılar ya bel ağrısı ve mide yanması
bendede var
benim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ağrıyor..bazen gece o ağrıyla kalkıyorum..halada geçmedi..şuan bile canım acıyacak şekilde ağrıyor..eşime kalsa rahim büyüdüğü için diyor..ne bileyim ya bu gebelikten hiçbirşey anlamadım..oğlumda böyle değildi30 kg almıştım..bu gebelikte ne göbek var ne bebek..hiç kilo alamadım..kendime bluz alıyorum hamileyim diyorum satıcı kıza bir beden büyükmü alsam acaba diyorum,kız bana gerek yok bunu 4-5 aya kadar rahat giyersin diyor eee zaten 20 haftalığım
bu resmi sabah kahvaltıdan sonra çektim.. karnımı dışarı şişirdiğim halde böyle
Eki Görüntüle 805496
bende az önce içtim maden suyumalesef ve bir tek sade soda iyi geliyor mide yanmama
evet sıpam çok yoruyor beni teyzesi..doğru söylüyorsun kilo almamak belkide en iyisiilk gebeliğimde 30 kg bana az çektirmedi..bel ağrısı şişlik çoktu..inşallah fazla almam..ne kadar dikkat etsemde bazen ipin ucu kaçıyor
bende az önce içtim maden suyu
ay acayip bir ağırlık çöktü üstüme uyumak istiyorum ya şuan :106::106::106:
günaydın kızlar
dün ne kadar güzeldisonra meyve yedik pasta yapmıştım onu yedik felan filan yedik içtik yattık... sonra eşim şaka yapmaya başladı güyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte doktor 62 lira bide kan ilacı verdi eski fakülte doktora gittim muane ücretleri çıktı 44lira verdik 3 kuruşluk ilaca bide ordan çıktık yemek yedik bunları söylücek herelde eşim asla para pul hesabı yapmaz eli çok açıktır ama bana gelince sanki keyfi kederim bunlar benim doktora gidiyoruz ilac alıyoruz yani sonra medikale gideriz şevket yılmazda dogurursun dedi(devlet hastanesi) bize 1 saat uzakta hemde çocuk olsun diye bi profösörle görüşmeye bile 250 lira verdik 4 kez aşılama için bin lira bin 500 liralar verdik bi çocugu doguramıcam mı yani dedim medikalde benimde para konusunda her laf çok gücüme gider güya şaka yapıyo gülüyo felan bende sinir oldum gücendim ama gülerek sinirli cevap veriyodum sonra baya üstüme geldi benim kalbim bi sıkıştı ama sandım bıcak saplanıyo içim daralmaya başladı bir ağlama krizi geldi ben ömrümde sanki böyle ağlamamıştım öksürük ögürme maf oldum yatamıyorum içim çok fena oldu tabi ödü koptu özür dileyip duruyo dokunma bana dedim gider kadın sıgınma evinde bedavaya yaparım bu çocugu sende rahat edersin dedim
öyle kötüydü ki çok özür diledi ama öyle işte nefret ediyorum maddiyattan herşeyin parayla olmasından bu dünyada
hıçkıra hıçkıra uyudum değermiydi en mutlu gğnğmüzdevalla şaka yaptım dedi durdu ama umrumda değil
ay ben böle renkli görsem duramam ağlarım ya maşallah off ağlıcam galiba
2 gündür pek kıpırdak benimki yahu kuş gibi hiperaktifmi acaba
artık göbemi tutarak gezmek zorunda kalıyom kıpırdamasından
Aaaaaaa. Akşam bizde yaptık aynı konuşmayı. Biri sordu doğumu nerde yapacaksın diye. Bende Egepol'de dedim. Karşımdaki de niye boşuna para verceksin git Ege Üniversitesine doğuruver dedi. Cebinize kalsın paranız dedi. Sonra eşim de diyor bana bikaç kişi söyledi aynı şeyi ben karışmıyorum eşimin tercihi dedim diyor ama acaba onu mu istiyor benden diye kafam karıştı
Oh maşallah bebişkona canım
Keyfe bak zillide
canım benimde içim el vermiyo çok pahalı 1*750 oraya verceğime çocuguma bişeyler alırım diyorum ama sonrada sanki 10 defa dogurcaz diyorum arada kaldım zaten gücüme gidiyo böyle olursa gider devlette yaaprım babsıda rahat eder hiç laf ettiremem kendime ama sanmıyorum o şeyi yapabilceğine ömür boyu beni dinlemeyi göze alamaz bence eşim
hepimiizn yavrularına maşallah
Ben son haftalarda duruma göre bakıcam valla canım. Herşey yolundaysa ve normal doğum olursa giderim belki üniversiteye.
Zaten doktorumla konuştum normal doğuma gece veya hafta sonu olursa olursa gelmiyormuş. İcap nöbeti tutan kimse o geliyormuş. E ne anladım ben o işten gider bedavaya doğururum nasılsa o da tanımıyor beni üniversitedeki de..
Sezeryan olursa başka tabi.. O günleri görelim hele bi.
özel hastanede değil mi bu durum....eee bizimki de öyleyse boşuna para vermeyelim madem yaa
Evet canım Özel. Ama doğum yapan bi arkadaşım normal doğumda ebe yaptırıyor zaten doğumu dedi. Kendi doktorun son anca gelip bakıyormuş.
eeeee iyi olsun diye gidiyoruz güya.....devlet hastanesinde yüzüne bile bakmıyorlar insanın....offf yaason anda gelip bakıyor onuda gece yada haftasonu olursa teşrif bile etmiyorlar demek....biz daha konuşmamıştık....
Her hastane aynı değil canım. Bi konuş sonraki kontrolünde. Belki senin hastanen farklı bir prosedür uyguluyordur.
Ben son haftalarda duruma göre bakıcam valla canım. Herşey yolundaysa ve normal doğum olursa giderim belki üniversiteye.
Zaten doktorumla konuştum normal doğuma gece veya hafta sonu olursa olursa gelmiyormuş. İcap nöbeti tutan kimse o geliyormuş. E ne anladım ben o işten gider bedavaya doğururum nasılsa o da tanımıyor beni üniversitedeki de..
Sezeryan olursa başka tabi.. O günleri görelim hele bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?