canım geçmiş olsu öncelikle.arkadaşlar merhaba forumu hep takip ediyordum ama üye değildim
yaklaşık 7 haftalık hamileyim.dün kanamam oldu küçük bir pıhtı öncesinde koyu sarı akıntım vardı eşimi uyandırdım çldıracaktım doktora gittik.malesef küçük bir ilçede yaşıyoruz ailelerimizin yanında değiliz.doktor ameliyattaymış bir sürü sıra var herkes gergin tek doktor.o kadar ağladımki hemşireler acıyıp ilk sıraya koydu beni doktor geldi o yoğunlukta ne yapsın oda baktı ultrasyonda daha önce kese görülmüştü burda hiçbişey yok dedi o kadar hıçkırıyordumki ekrarn karardı sanırım sonra yakınlaştırdı evet burda dedi kalbi atıyor dedi.ama böle olunca çokta inanamıyorum.iğne yaptılar ve progesteron verdi günde 3 kere.5 gün sonra gel dedi.akşam gene bir pıhtı oldurabbim sen yardım et.yolada çıkma dediler yoksa kayseriye gidecektim.burda sıkıştım kadım.kahverengi akıntım var belim karnım çok ağrıyor.normalde göğüslerim çok şişmişti sabah boşaldı resmen kalktım ağladım.ama öğleden sonra yeniden sızlamaya başladı seviniyorum.kızlar ne zormuş bu haller lütfen dua edin çok zor durumdayım.burda sıkıştım kaldım iyi bir hastaneye bile gidemiyorum...
doktora güven derim
doktorlar bu gibi durumlarda çok fazla şey yapamıyorlar zaten
özel hastaneye gitsen de progesteron verecek istirahat d,yecek sana
bazen iğnede veriyorlar ilave olarak.
eğerki kanama artarsa parça gelirse ağrı olursa
hemen doktora gidin
bana doktorum öyle demişti
gelirsin serum bağlarız demişti
ama demişti
düşücek bebeüi tutamayız
bunlar sadece önlem
düşecekse kimse kurtaramaz dedi
çünkü bir bebek düşüyorsa genetik bir bozukluk vardır dedi
sizin kan gruplarınız nedir kan uyuşmazlığı durumunuz varsa ona da hemen ilaç başlaması gerekli
başkada gerçekten yapılacak birşey yok
Allaha dua et sağlıkla bir bebekse senle kalır inşşallah