Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende meyve bol tuketiyorum özellikle kiraz ve karpuz
çok şanslıyız yaa.her meyve var nerdeyse
Kizlarrr doktordan geldikk bebegimin kalbini gördük :) daha minicik olduğu için sesi duymadik ama gördük ekranda yanıp sönüyordu:) eşimin yüzündeki ifadeyi anlatamam:)
çok şanslıyız yaa.her meyve var nerdeyse
evet yaa her meyve var çok şükür:) benim canım hep ekşi meyveleri çekiyor elma gibi şeftali gibi:) kızım mı olacak neeee:) ama bugün canım acaip dolmaaa çekiyor böylee yaprak,biber,kabak offf offff:)
bende aynen sana katılıyorum şeftali favormevet yaa her meyve var çok şükür:) benim canım hep ekşi meyveleri çekiyor elma gibi şeftali gibi:) kızım mı olacak neeee:) ama bugün canım acaip dolmaaa çekiyor böylee yaprak,biber,kabak offf offff:)
evet bencede ya
bende sarma istiyorummmbiri dolma yapsııııınnnnnnnnnnnnnn ama yaaaaaa
genelde tersi oluyo diyolar ya ablamda ekşi tüketti ama oglu oldu ama ilk önce saglıklı olsun inşalla bu arada afiyet olsun şimdiden
haftaya eşimin doğum günü var ve şehirde olmadığımız için ve kalkamadığım için hiçbişi yapamıcam çok üzgünüm ya halbuki çok planlarım vardı çok önemsiyorum böle şeyleride
ya bence aş ermiyorum ama dışarıdan yiye yiye ev yemeğini özledim galiba ve nedense canım acaip dolma çekiyor....ama zeytinyağlı değil etli dolmaaaa:))) ben adanalıyım böyle salçalı bol baharatlı bol pirinçli ama az kıymalı bir dolma istiyorummmmm:)))
bende sarma istiyorummm
kuzum merak ediyorum bende kızmı erkekmi diye
adana merkezdemisin kuzum ben 2 yıl adanada oturdum.yeni barajda
Hanımlar merhaba dün lekelenmem oldugunu yazmıstım hemen gittim doktora. merak edip özelden ve burdan yazan arkadaslara cok tesekkür ediorum. 2. doktor kontrolümede aglayarak gittim. bebisimi gördüm hareket etmeye baslamıs kalbi pıt pıt atıo cok şükür. bebek görüntüsü almıs baya büyümüs maasallah. doktorum cok ii bi sorun yok ded, ama leke gelmesi konusunda bisey demedi normal falan da demedi sorun yok dedi sadece.
yok güzelim adanada oturmuyorum aslen adanalıyım:) 12 yaşındayken geldim istanbula ve hala burdayım ama her yaz giderim adanaya inşallah darısı bu yaza:))) buharlaşırım heralde:)) cemal paşadaydı bizim evimizde ne özledim çocukluğumu o masum günlerimi canım adanam benim ve mutlu çocukluğum....
kızlar bugün doktora gidicem yine saat 7 de geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duymuştuk dua edin bize herşey yolunda olsun![]()
Hanımlar merhaba dün lekelenmem oldugunu yazmıstım hemen gittim doktora. merak edip özelden ve burdan yazan arkadaslara cok tesekkür ediorum. 2. doktor kontrolümede aglayarak gittim. bebisimi gördüm hareket etmeye baslamıs kalbi pıt pıt atıo cok şükür. bebek görüntüsü almıs baya büyümüs maasallah. doktorum cok ii bi sorun yok ded, ama leke gelmesi konusunda bisey demedi normal falan da demedi sorun yok dedi sadece.