2014 Şubat Anneleri

benimde saçlarım olduka beyaz ama benim yaşım 34 kızlar.çıktı beyazlarım bayağı

evet yaa her meyve var çok şükür:) benim canım hep ekşi meyveleri çekiyor elma gibi şeftali gibi:) kızım mı olacak neeee:) ama bugün canım acaip dolmaaa çekiyor böylee yaprak,biber,kabak offf offff:)

genelde tersi oluyo diyolar ya ablamda ekşi tüketti ama oglu oldu ama ilk önce saglıklı olsun inşalla bu arada afiyet olsun şimdiden

haftaya eşimin doğum günü var ve şehirde olmadığımız için ve kalkamadığım için hiçbişi yapamıcam çok üzgünüm ya halbuki çok planlarım vardı çok önemsiyorum böle şeyleride

canıın sagolsun bence hamile olman ona buyuk bi hediye olur

ya bence aş ermiyorum ama dışarıdan yiye yiye ev yemeğini özledim galiba ve nedense canım acaip dolma çekiyor....ama zeytinyağlı değil etli dolmaaaa:))) ben adanalıyım böyle salçalı bol baharatlı bol pirinçli ama az kıymalı bir dolma istiyorummmmm:)))

ya bence aş ermiyorum ama dışarıdan yiye yiye ev yemeğini özledim galiba ve nedense canım acaip dolma çekiyor....ama zeytinyağlı değil etli dolmaaaa:))) ben adanalıyım böyle salçalı bol baharatlı bol pirinçli ama az kıymalı bir dolma istiyorummmmm:)))

adana merkezdemisin kuzum ben 2 yıl adanada oturdum.yeni barajda

adana merkezdemisin kuzum ben 2 yıl adanada oturdum.yeni barajda

yok güzelim adanada oturmuyorum aslen adanalıyım:) 12 yaşındayken geldim istanbula ve hala burdayım ama her yaz giderim adanaya inşallah darısı bu yaza:))) buharlaşırım heralde:)) cemal paşadaydı bizim evimizde ne özledim çocukluğumu o masum günlerimi canım adanam benim ve mutlu çocukluğum....

Hanımlar merhaba dün lekelenmem oldugunu yazmıstım hemen gittim doktora. merak edip özelden ve burdan yazan arkadaslara cok tesekkür ediorum. 2. doktor kontrolümede aglayarak gittim. bebisimi gördüm hareket etmeye baslamıs kalbi pıt pıt atıo cok şükür. bebek görüntüsü almıs baya büyümüs maasallah. doktorum cok ii bi sorun yok ded, ama leke gelmesi konusunda bisey demedi normal falan da demedi sorun yok dedi sadece.

Hanımlar merhaba dün lekelenmem oldugunu yazmıstım hemen gittim doktora. merak edip özelden ve burdan yazan arkadaslara cok tesekkür ediorum. 2. doktor kontrolümede aglayarak gittim. bebisimi gördüm hareket etmeye baslamıs kalbi pıt pıt atıo cok şükür. bebek görüntüsü almıs baya büyümüs maasallah. doktorum cok ii bi sorun yok ded, ama leke gelmesi konusunda bisey demedi normal falan da demedi sorun yok dedi sadece.

oh çok şükür güzelim yaa bence bir sorun olsa mutlaka mudahale ederdi ve söylerdi neden saklasın kii.....ama için rahat değilse başka doktora da git derim....galiba bebeklerimiz bizi doğana kadar kendilerini düşünmeye zorlayacaklar:)

yok güzelim adanada oturmuyorum aslen adanalıyım:) 12 yaşındayken geldim istanbula ve hala burdayım ama her yaz giderim adanaya inşallah darısı bu yaza:))) buharlaşırım heralde:)) cemal paşadaydı bizim evimizde ne özledim çocukluğumu o masum günlerimi canım adanam benim ve mutlu çocukluğum....

adanayı bende özlüyorum.bıcı bıcıyı :) lokantaya gittiğimizde önümüze konan envayi çeşit salatayı,ucuz pazarlarını.adanayı özlüyorum

güzelim lekelenme normal dedi buradaki arkadaşlarda.ohhh şükür güzel şeyler yazdın bize

Back
X