- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
kızlar bu topiğe bakın cinsiyetle ilgili
kızlar bu topiğe bakın cinsiyetle ilgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spse sevindim seninle ilgilenmelerine hadi gözün aydın...idrar enfeksiyonu için tek kullanımlık bi ilaç veriyorlar onu tavsiye ederim eğer geçmeze...
maşallah tatlımHerkese hayırlı iftarlar gebişler:) kimsecikler yok.. midem az ferahlamışken bi bakim dedim maşallah hızınıza yetişilmiyor.. bugün akıntım normal renkteydi şükür inşallah tekrar renk değiştirmez. eşim çok huzursuz sanki hemen düşük olacakmış gibi panikte. sabah kalkmış çamaşırları falan katlamş işleri halledip gitmiş hiç duymadım. Allah başımdan eksik etmesin aşkımı
dahada büyürde iyice görürüz inşallah canım.
şuan normal sata göre 8 hafta olmak üzere ama ultrasonda 6+1 çıktı dün. yumurtam inatçıdır çatlatma iğnesine rağmen geç çatlardı. bu kezde öyle olmuş. 10 gün geriden gidiyoruz. ama kalbini duyduk herşey yolunda şükür. satı 28 mayıs kabul edip ona göre devam etcekmişiz.
selam kizlar, nasilsiniz? bi sey sorucam, bazen ben boyle aniden ayaga kalkinca filan karnimin ustunde bi yer boyle 1 2 saiye aciyip geciyor size de oluyor mu boyle bi sey, sanirim artik daha yavas hareket etmeliyim.
aynı şey bendede oluyo bende 8 haftalık hamileyim
bende de ayni surekli bi segirme oluyo karnimda. 9+0 dayim
bende de ayni surekli bi segirme oluyo karnimda. 9+0 dayim
damar atmasi oluyo o canim
kizlar benim karnim her zamankinden siskin ve sert. kilo almadim ama kocaman oldum sizde durumlar nasil? kilom 62 boyum 1,57 yas 26
benimki hızlı kalkınca bi ağrı saplanıyo bi kaç saniye sonra da geçiyo yavaş hareket etmemiz gerekiyo galiba
herkese günaydınnn... ve bu güzel cumartesi günü işte olmak ne kadar mutluluk verici (!) bir bilseniz...![]()
Kızlar günaydın. Ben 11. Haftaya girdim ama bütün hamilelik belirtilerin 2 gündür kayboldu. Ne mide bulantısı, ne göğüs ağrısı, ne karında şişlik. Çok korkuyorum ya :18:
Gönlün rahat etmeyecekse bir doktora görün istersen ama bu tür şikayetler genelde 3. aya doğru geçiyor diye biliyorum ben![]()