2014 Şubat Anneleri

Herkese hayırlı iftarlar gebişler:) kimsecikler yok.. midem az ferahlamışken bi bakim dedim maşallah hızınıza yetişilmiyor.. bugün akıntım normal renkteydi şükür inşallah tekrar renk değiştirmez. eşim çok huzursuz sanki hemen düşük olacakmış gibi panikte. sabah kalkmış çamaşırları falan katlamş işleri halledip gitmiş hiç duymadım. Allah başımdan eksik etmesin aşkımı:nazar:

dahada büyürde iyice görürüz inşallah canım.

şuan normal sata göre 8 hafta olmak üzere ama ultrasonda 6+1 çıktı dün. yumurtam inatçıdır çatlatma iğnesine rağmen geç çatlardı. bu kezde öyle olmuş. 10 gün geriden gidiyoruz. ama kalbini duyduk herşey yolunda şükür. satı 28 mayıs kabul edip ona göre devam etcekmişiz.
maşallah tatlım

selam kizlar, nasilsiniz? bi sey sorucam, bazen ben boyle aniden ayaga kalkinca filan karnimin ustunde bi yer boyle 1 2 saiye aciyip geciyor size de oluyor mu boyle bi sey, sanirim artik daha yavas hareket etmeliyim.

kizlar benim karnim her zamankinden siskin ve sert. kilo almadim ama kocaman oldum sizde durumlar nasil? kilom 62 boyum 1,57 yas 26

damar atmasi oluyo o canim

aynn bendede oluyo 8 haftann içindeyim hatta göbişim çıktı biraz yatıyorum eşimde göbişime bakıyo atışları görüyo çok seviniyo arada açta bakim diyo :6:çok mutlu oluyo insann daha çok erken ama biz eğleniyoruz çok hoşumuza gidiyo bide ilk olunca heyecanlanıyo insannn

kizlar benim karnim her zamankinden siskin ve sert. kilo almadim ama kocaman oldum sizde durumlar nasil? kilom 62 boyum 1,57 yas 26

Bemim de çoktı canım hiçbişeyim olmuyor.. Lcw den hamile eteğiyle capri aldım rahatladım;) zaten evde hep elbise..

benimki hızlı kalkınca bi ağrı saplanıyo bi kaç saniye sonra da geçiyo yavaş hareket etmemiz gerekiyo galiba

Aynen kızlar bende de oluyor.. Yavaş hareket edicez artık mecburr;)

Bi gece kuşu ben miyimm:) bu kadar oturdum sahura kadar oturup eşime sahur hazırlayıp yatıyım bari;) Allah rahatlık versin kızlar..

Geçmişi okudum da buraya kafa dağıtıp dertleşmeye giriyoruz.. Herkes istediğini düşünür istediğini yazar.. Katılır ve katılmazsın..Ama ben yargılamaya karşıyım..zaten çevremizde yeterince yargılayan damgalayan başkalaştıran insan varken..kimse kimin ne yaşadığını nasıl bir hayatı olduğunu bilemez, hele burdaki birkaç cümleyle birini tanımak yargılamak çok zor..zaten hepimiz aynı olsak aynı düşünsek tek renk zevkimi çıkar bu dünyanın..

Zaten hormonlarımız uçmuş, bırakın kafamızı dağıtalım yahu:)

Kızlar günaydın. Ben 11. Haftaya girdim ama bütün hamilelik belirtilerin 2 gündür kayboldu. Ne mide bulantısı, ne göğüs ağrısı, ne karında şişlik. Çok korkuyorum ya :18:

Kızlar günaydın. Ben 11. Haftaya girdim ama bütün hamilelik belirtilerin 2 gündür kayboldu. Ne mide bulantısı, ne göğüs ağrısı, ne karında şişlik. Çok korkuyorum ya :18:

Gönlün rahat etmeyecekse bir doktora görün istersen ama bu tür şikayetler genelde 3. aya doğru geçiyor diye biliyorum ben :34::34::34:

Gönlün rahat etmeyecekse bir doktora görün istersen ama bu tür şikayetler genelde 3. aya doğru geçiyor diye biliyorum ben :34::34::34:

Yani normal mi diyosun? İnşallah öyledir ya. Hep okuyoruz orda burda o yüzden çok tedirgin oldum. Bugün çalışıyorum akşama nöbetçi bir doktor varsa gidip kontrol olayım bari.

Back
X