22 Temmuz'da inşallah.
iyi gecer onsallah canim bende 16 temmuzda gitcem doktora canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 Temmuz'da inşallah.
o halıyı kaldır sende yerine büyük kilimler var renkli renkli çok güzel ben yaz gelince kilimimi seriyorum canım sıkılınca makinaya sokup yıkıyorum mis gibikışın da halımı koyuyorum öyle yapabilirsin canım
![]()
kendimizi dinleyip oturana kadar günde yarım cüz bir cüz okuyalımmı napalım kızlar beraberce girişirsek bu işe daha iii olur ya ben düşünüyorum var mısınız yapalım elimizden geldiğince hatim
ben başladım bile canım yarım kalmış bi hatmim vardı onu bitirip tekrar başlıcam inş şuan 20. cüzdeim.
ayyy başlasak mı ama ben yasini ki ezbere bilirim 7 dk da okurum onu bilem okuyamıyorum...ben okuduğum zaman önce türkçesini sonra arapçasını okuyorum çünkü ne dediğimi bilmek istiyorum ayrıca insan okuduğunun manasını bilince daha bir hissediyor ama arapçanın insana veridği huzur apayrı bence özellikle güzel okuyan bir hatipten dinlemek harika....
kıslaaar kanal d yi açmayıın paso deniz,kum ve güneş ahhh ahhhh özledim yaaaaaaaa.....işte ben böyleyim önce Allah sonra yallah töbeeeee:)))))
kıslaaar kanal d yi açmayıın paso deniz,kum ve güneş ahhh ahhhh özledim yaaaaaaaa.....işte ben böyleyim önce Allah sonra yallah töbeeeee:)))))
okuyalım canım bak bugün mesela okumaya başlayabiliriz kız öle sarıp düşünüp oturuyoruz oruç tutamıyoruz zaten bari okyalım yavrularımıza sağlık olsun hayırlı evlat olsunlar dün mustafa karataş anlatmış bişiler annem telde anlattıda çok anlamadım melekler geliomuş yavrularımızın yanına 40 günde bir ruhunu falan üflüyorlarmış.burda bizim davranışarımız çok önemli.ah hep abdestli olabilsem ama o kadar çok idrar çıkıyorumki ve malum gazbilmiorum
ayy afedersin ben idrara o kadar çıkmıyorum da gazım oluyor felaket:)) ama nasıl birşeyse buu abdest aldığın an geliyor gaz:))) yaa benim eşim namaz kılmaz öyle cumadan cumayaaa bu sabah bir kalktım namaza eşim de kılıyor aaaa dedim sen hem de sabah namazı???? içimden geldi dedi ama nasıl sevindim yaaa...
işte aynıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz balayına gidemedik geçen sene kocam hastaydıbu sene kesin dedik kesin ama bak şimdi gene gidemiyoruz:) yavrum sağlıklı olsunda olsun tatil olmasın ama oda olsa iyiydi ya neyse çok şükür:)
bende gidemedim canim balagina nasip olmadı bebek olunca aman olmasın allah bebek nasip etti ya gezmek her zaman olur
günaydın tatlım hoşgeldin kötü haber yok çok şükürKızlar günaydın hepinize bayağı uzak kaldım muhabbetten inşallah iyisinizdir hepiniiz......
günaydın dünyanın en güzel anneleri ve yavruları , nasılsınız
bende burdaki şikayetleri okuyunca çok tedirgin oluyorumgünaydın arkadaşlar ya benim öyle aşırı mide bulantılarım felan yok sadece mide yanması gibi bişiler oluyo arada bu normal mi sizce doktora sormayı da unuttum bi dahaki randevum bi ay sonraya benim gibi olan var mı aranızda
işte aynıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz balayına gidemedik geçen sene kocam hastaydıbu sene kesin dedik kesin ama bak şimdi gene gidemiyoruz:) yavrum sağlıklı olsunda olsun tatil olmasın ama oda olsa iyiydi ya neyse çok şükür:)
çok hoşsun sen ya güzelim laurana