2014 Şubat Anneleri

o halıyı kaldır sende yerine büyük kilimler var renkli renkli çok güzel ben yaz gelince kilimimi seriyorum canım sıkılınca makinaya sokup yıkıyorum mis gibi :16: kışın da halımı koyuyorum öyle yapabilirsin canım :34:

oda bir fikir kocamda dio oraya renkli halı alcam die:) ama ben takıntılıyım galiba o halıya bakalım bu hamarat halimle kaç gün inat edicem:)

kendimizi dinleyip oturana kadar günde yarım cüz bir cüz okuyalımmı napalım kızlar beraberce girişirsek bu işe daha iii olur ya ben düşünüyorum var mısınız yapalım elimizden geldiğince hatim

ayyy başlasak mı ama ben yasini ki ezbere bilirim 7 dk da okurum onu bilem okuyamıyorum...ben okuduğum zaman önce türkçesini sonra arapçasını okuyorum çünkü ne dediğimi bilmek istiyorum ayrıca insan okuduğunun manasını bilince daha bir hissediyor ama arapçanın insana veridği huzur apayrı bence özellikle güzel okuyan bir hatipten dinlemek harika....

ben başladım bile canım yarım kalmış bi hatmim vardı onu bitirip tekrar başlıcam inş şuan 20. cüzdeim.

maşalalh canım niyetlenmiştim bende ama kanama olunca hayattan koptum ben inşalalh okuyum bende ama şöle beraber birileride olsa ödev gibi olurdu artık okuycam inşalah

kıslaaar kanal d yi açmayıın paso deniz,kum ve güneş ahhh ahhhh özledim yaaaaaaaa.....işte ben böyleyim önce Allah sonra yallah töbeeeee:)))))

ayyy başlasak mı ama ben yasini ki ezbere bilirim 7 dk da okurum onu bilem okuyamıyorum...ben okuduğum zaman önce türkçesini sonra arapçasını okuyorum çünkü ne dediğimi bilmek istiyorum ayrıca insan okuduğunun manasını bilince daha bir hissediyor ama arapçanın insana veridği huzur apayrı bence özellikle güzel okuyan bir hatipten dinlemek harika....

okuyalım canım bak bugün mesela okumaya başlayabiliriz kız öle sarıp düşünüp oturuyoruz oruç tutamıyoruz zaten bari okyalım yavrularımıza sağlık olsun hayırlı evlat olsunlar dün mustafa karataş anlatmış bişiler annem telde anlattıda çok anlamadım melekler geliomuş yavrularımızın yanına 40 günde bir ruhunu falan üflüyorlarmış.burda bizim davranışarımız çok önemli.ah hep abdestli olabilsem ama o kadar çok idrar çıkıyorumki ve malum gaz:( bilmiorum

kıslaaar kanal d yi açmayıın paso deniz,kum ve güneş ahhh ahhhh özledim yaaaaaaaa.....işte ben böyleyim önce Allah sonra yallah töbeeeee:)))))

işte aynıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz balayına gidemedik geçen sene kocam hastaydı:( bu sene kesin dedik kesin ama bak şimdi gene gidemiyoruz:) yavrum sağlıklı olsunda olsun tatil olmasın ama oda olsa iyiydi ya neyse çok şükür:)

okuyalım canım bak bugün mesela okumaya başlayabiliriz kız öle sarıp düşünüp oturuyoruz oruç tutamıyoruz zaten bari okyalım yavrularımıza sağlık olsun hayırlı evlat olsunlar dün mustafa karataş anlatmış bişiler annem telde anlattıda çok anlamadım melekler geliomuş yavrularımızın yanına 40 günde bir ruhunu falan üflüyorlarmış.burda bizim davranışarımız çok önemli.ah hep abdestli olabilsem ama o kadar çok idrar çıkıyorumki ve malum gaz:( bilmiorum

ayy afedersin ben idrara o kadar çıkmıyorum da gazım oluyor felaket:)) ama nasıl birşeyse buu abdest aldığın an geliyor gaz:))) yaa benim eşim namaz kılmaz öyle cumadan cumayaaa bu sabah bir kalktım namaza eşim de kılıyor aaaa dedim sen hem de sabah namazı???? içimden geldi dedi ama nasıl sevindim yaaa...

ben bugün başlıyorum inşalalh hatim yapmaya gelen var mııııı günde yarım cüz yada bir cüz aslında bir cüzde okunur rahat

ayy afedersin ben idrara o kadar çıkmıyorum da gazım oluyor felaket:)) ama nasıl birşeyse buu abdest aldığın an geliyor gaz:))) yaa benim eşim namaz kılmaz öyle cumadan cumayaaa bu sabah bir kalktım namaza eşim de kılıyor aaaa dedim sen hem de sabah namazı???? içimden geldi dedi ama nasıl sevindim yaaa...

ayyyy maşalalh ne güzel yaaaaaaaaaaaa benimkide cumadan cumaya:( keşke ama desem kavga ederiz hiç gelemio bu konuda baskıya

işte aynıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz balayına gidemedik geçen sene kocam hastaydı:( bu sene kesin dedik kesin ama bak şimdi gene gidemiyoruz:) yavrum sağlıklı olsunda olsun tatil olmasın ama oda olsa iyiydi ya neyse çok şükür:)

bende gidemedim canim balagina nasip olmadı bebek olunca aman olmasın allah bebek nasip etti ya gezmek her zaman olur

bende gidemedim canim balagina nasip olmadı bebek olunca aman olmasın allah bebek nasip etti ya gezmek her zaman olur

evet kesinlikle canım düşünsene bebğimiz olunca zaten hiç sıkılmayızki dünyanın en güzel hediyesi rabbim nasip etsin inşallah

günaydın arkadaşlar ya benim öyle aşırı mide bulantılarım felan yok sadece mide yanması gibi bişiler oluyo arada bu normal mi sizce doktora sormayı da unuttum bi dahaki randevum bi ay sonraya benim gibi olan var mı aranızda
bende burdaki şikayetleri okuyunca çok tedirgin oluyorum
aynen hiçbir bulantı baş dönmesi hiçbişeyim yok
randevumada 15 gün var pinpiriklenmek istemiyorum ama çok tedirginim
inşallah iyidir bebişlerimiz

biz balayına gittik ondan sonra ortak izinlerimiz denk gelmedi gidemedik:((( bu sene tam otel ayarlıyorduk ki hamile olduğumu öğrendim ve yattı:(((( ağustosta bir daha izni var eşimin ve eğer doktor izin verirse mutlaka gidelim tatile diyor,ama ben istemem heralde çünkü selülitlerim azdııı ve spor yapamıyorummmm:((((((((

çok hoşsun sen ya güzelim laurana

ehueh o senin hoşluğun güzelim yaa nasıl bakarsan öyle görürsün demişler demekki güzel bakıyorsun:)

Back
X