2014 Şubat Anneleri

Sorma, ev bile yetiyo:( bulantı ara ara hep oluyodu ama arka arkaya ilk kez bu kadar çıkardım:( bugünlük alsam mı yoksa kafamı kaldıramcamm

bence biraz dayan,ben dünden beri ne yediysem çıkardım ve üstüne üstük bugün de sabah yediklerimi çıkardım inan midemde hiçbirşey yok ama uzan şöyleee....ben başımı kaldıramadığımı bilirim ama dayan hemen ilaç alma güzelim....

maşallah yaa 2,5 litre çok çok iyi bence:nazar:

valla işte ayarlıyorum kendimi öğlene kadar 1 litre içiyorum öğleden sonra de 1 litre her zaman olmuyor ama yinede içiyorum akşama da yarım litrem kalıyor onuda hallediyorum işte ama sizde içmeye çalışın hamilelikte bebeğin suya çok ihtiyacı oluyor

Kızlarr midem çok kötü:((( dün akşamdan beri ayıptır söylemesi 4 kere çıkardım, sabah bi lokma ekmek yiyim dedim büyüdü ağzımda.. Bütün gece uyumadım.. İlaç alanınız varmı emadur alsam zararı olurmu, evde de yalnızım kolumu kaldıracak halim yok, klimalı oda dışına çıkınca kötüleşiyorum çok sıcak burası:((

ben de bir kaç kere öyle çok kötü olmuştum dr aradım metpamit diye bi ilaç ismi söyledi. gerçekten işe yaradı ve bebege zararı yok dedi dr

selam canlar...ben bugün izin aldım evdeyim...2 gundur bulantı ve kusma...yemek yiyemiyorum yesem de cıkıyo....artık burnumdan geliyo:5::5: basım donuyo....doktorumu aradım gidecem birazdannnn minnakımı gorcem o biraz guclu tutuyo beni.inşallah bi sıkıntı yoktur.dua edin:16:

bayılıyorum canım senin şu dizilerine... :)))

hehehe napim yaaa yattığım yerden yapcak birşey yook....bu aşk-ı memnu da ne zenginlik var yahuuu,ama ilk bölümden başlamadı anlamadım ortadan başladı şimdi behlüle bihterin aşkının başladığı zaman mı değilmi anlamaya çalışıyorum:)))

ya sizler yine iyisiniz ben 3 bardak suyu anca içiyorum...çok içmeye başladığımda ise kusuyorum bu yüzden içemiyorum....ayyyy aşk-ı memnu başladııııııı:))))))))))

evde olmak güzelmiş geçen sene evdeykende bu dizi vardı şimdi o zamanları hatırladım bütün gün yatıyordum ya ne güzeldi

selam canlar...ben bugün izin aldım evdeyim...2 gundur bulantı ve kusma...yemek yiyemiyorum yesem de cıkıyo....artık burnumdan geliyo:5::5: basım donuyo....doktorumu aradım gidecem birazdannnn minnakımı gorcem o biraz guclu tutuyo beni.inşallah bi sıkıntı yoktur.dua edin:16:

ayyy inşallah bir sıkıntı yoktur yaaa rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin....demek ki bu hafta kusma haftası....gelince minnakının fotosunu koysanaaaa:))))

geçmiş olsun canım ,aynı durumdayız yani canım bende bu gün izinliyim işe gidecek halim yoktu ama sadece bel ağrım var o kadar , inşallah senin kide geçer canım

evde olmak güzelmiş geçen sene evdeykende bu dizi vardı şimdi o zamanları hatırladım bütün gün yatıyordum ya ne güzeldi

ahh ahh benim tv bozulmuştu bekarken komşuya gitmiştim izlemek için:)))) bulamadık şöyle bir ednan beyyy:)))))))))))) valla sümüğümü bile dolarla silerdim:))))

bulantı kusma kasılmalardan bebek hiç zarar görmezmiş canım sıkma canını inşallah sağlıklıdır

kızlarrr mrb. hamileliğinzi son adetinizden kendinizmi hesaplıyosunuz ben devlet has. göre 8 şubat doğum,özel has. göre 23 şubat ,sağlık ocağıda 14 şubat dedi neden hepsi farklı ben hangini baz alıcam

ilk hamileliğimde bayan dr.a 8.aya kadar gidiyordum.hamileliliğm riskli olunca ben yapamam araştırmaya gitmelisin dedi.bu yüzden bayan dr. düşünmedim.özlem hanım için bilgim yok.aslında zor anlarda dr.belli oluyor.

evet bende erkek doktordan yanayım denizhan denizi düşündüm bi ara oda çok yoğun 13 ağustosa randevu verebiliriz dediler yani iyice karıştı kafam tarık bey nasıl iyimi

kızlarrr mrb. hamileliğinzi son adetinizden kendinizmi hesaplıyosunuz ben devlet has. göre 8 şubat doğum,özel has. göre 23 şubat ,sağlık ocağıda 14 şubat dedi neden hepsi farklı ben hangini baz alıcam

canım son adet tarihin belli değil mi nasıl hepsinde farklı çıkıyor, en iyisi sürekli gideceğin doktor hangisi ise onun dediğini baz al bence

hamilelik takviminden hesapla güzelim...son adet tarihini baz alacaksın....bir de gittiğin hastanede ultrasonda yazar kaçıncı haftada olduğun....boyuna bak bebişin bir de hangi haftayla uyumlu acaba çünkü geç döllenme de olabiliyor bazen....

hamilelik takviminden hesapla güzelim...son adet tarihini baz alacaksın....bir de gittiğin hastanede ultrasonda yazar kaçıncı haftada olduğun....boyuna bak bebişin bir de hangi haftayla uyumlu acaba çünkü geç döllenme de olabiliyor bazen....

33.4 mm boyu 10+2 yazıyo bugünkü ultrason kağıdımda cnm

canım son adet tarihin belli değil mi nasıl hepsinde farklı çıkıyor, en iyisi sürekli gideceğin doktor hangisi ise onun dediğini baz al bence

son adet tar. 4 mayıs cnm bu gün gittiiğim dr.ultrason kağıdında 10+2 doğum 8 şubat bebeğin botu 33.4mm yazıyo adete göre bu tutuyo ama ne bilim özelde dr.geriden hesapladı burdaki hesaplayıcada ocakta doğum dedi :1:

Back
X