2014 Şubat Anneleri

utanma canım senin durumunda olanlar da var yani ben, daha hiçbirşey almadım erken diye cinsiyetini öğrenmeden de pek bişey bakmak istemiyorum,
ohh ii yanız değilim ama bi önlük alıcam kıs cinsiyeti beli olunca almayı düşünüyorum daha önce bir kaybım oldugu için biraz daha beklemek benim için daha ii olacak canım :):16:

ben de inanmıyorum canım tatlı hakkı ekşi ayşe muhabbetine, kayınvalidem iki hamileliğinde de limon tuzlayıp yermiş, sonuç iki erkek.. inş ben de senin gibi kız annesi olurum:)) sen ikinciyi erkek istiyorsundur, 1. kızmış ya;)

inşallah olursun canım :34: evet kızı olan erkek olsa der erkek çocuğu olan kız ister rabbim sağlıklı sıhatli nasip etsin cümlemize inşallah ilerleyen haftalarda belli olucak nasılsa hangisi olursa sonsuz şükürler olsun :69:

eee kızlar nerelerdesiniz kimsenin muhabbet etmeyi canı istemiyor mu?
yok anam bizim kızlar uyuyor bugun başka zaman ben giremem herkes kaynatır bugun 2 saattir oturuyorum kimse bişey yazmıyo bende ısrarcı olmadım artık çıkma vaktım geldi kac saattir buradayım canım yaa:1:

Son düzenleme:
yok anam bizim kızlar uyuyor bugun başka zaman ben giremem herkes kaynatır bugun 2 saattir oturuyorum kimse bişey yazmıyo bende ısrarcı olmadım artık çıkma vaktım geldi kac saattir buradayım canım yaa:1:

valla canım bende bu gün evdeydim ya uzanmayı tercih ettim, o yüzden yoktum ama gerçekten bu gün kimsenin konuşmaya hali yok gibi, sıcaktandır herhalde

bende anaokulu öğretmeniyim:)

ben de sınıf öğretmeniyim, açabiliriz :)))

evet egitimi bedavaya getiricez:1::12:

buna en cok babalar sevinir:52::32:

Eki Görüntüle 755332

çok şükür ekledim nub teorisi için

uyss çok şeker ya bikaç haftada bile farkediyo ben anlamıyorum ama abi yada abla olcaksınız topikte siz büyüksünüz bizimkilerden ay herşeyi daha belli rabbim kucamıza almayı nasip etsin çok güzeller :31: siyah beyaz belli belirsiz resimlere bakıp sanki tombik yanaklı çocuk sever gb oluyorum ya elimden düşmüyo bizimkininde fotorafı canım benim:49:

evet istediğim bir biberon vardı doğal akışlı yarı fiyatına görünce direk atladım :8: teyzeme ve kendime aldım

maşallah aldıkalrın çok güzel sankim erkek cicileri gb:1: kız gelirse erkek olanlara yollarsın artık:34::16:

bu arada senin niye bisürü kürkün vayyyy ya bizim bitanecikim bilem yok hem biz kışın o sogukta kocaman göbegimizle donarken sen ohh üst üste giyersin artık:17::1::1::9:

meyabaaaaaaaa:3:

bugün koşturmaca anca dinlenebildim sahurda öyle ymeişimki bugün kahvaltıyı atladım ilk defa ama mukabelede bayılıvercektim açlıktan geldim bi bisküvi yedim sonra koştur koştur hatime ordan geldim eşim kreşe götürdü yolda bi çukalata yedim:56: sonra ordan çıktım pazara gittik ordan cıktık saglık ocana gittik ilk kaydımızı yaptırdık biraz geç kalmışız kan verdik ama idrar testi için yarın gidicem :31: boyum kısaymış benim ve bunca yememe rağmen gene zayıflamışım 58 dim 2 hafta önce doktor 56,5 tartmıştı aa zayıflamışım dedim bugünde 56 çıktım :49: bende şiştim bişey olmuyo diyorum göbek şişiyo herelde eve geldim koca bi dişlim karpuzu kestim boğuluyodum yerken peynir ekmekle arkasından üzüm erik derken ohh dedim saglık ocanda tansiyonum 6-4 çıktı çok düşük geldi bana ama hamilelerin tansiyon düşer dedi açlıktanda herelde ama gayette iyiydim yani :32: daha namaz kılıp yemek yapıcam ne sıcak yarabbim bi oraya yatıyorum bi buraya:37: galba kocama klima aldırıcam yok bu menepozlu halime dayanamıyorum:35:

meyabaaaaaaaa:3:

bugün koşturmaca anca dinlenebildim sahurda öyle ymeişimki bugün kahvaltıyı atladım ilk defa ama mukabelede bayılıvercektim açlıktan geldim bi bisküvi yedim sonra koştur koştur hatime ordan geldim eşim kreşe götürdü yolda bi çukalata yedim:56: sonra ordan çıktım pazara gittik ordan cıktık saglık ocana gittik ilk kaydımızı yaptırdık biraz geç kalmışız kan verdik ama idrar testi için yarın gidicem :31: boyum kısaymış benim ve bunca yememe rağmen gene zayıflamışım 58 dim 2 hafta önce doktor 56,5 tartmıştı aa zayıflamışım dedim bugünde 56 çıktım :49: bende şiştim bişey olmuyo diyorum göbek şişiyo herelde eve geldim koca bi dişlim karpuzu kestim boğuluyodum yerken peynir ekmekle arkasından üzüm erik derken ohh dedim saglık ocanda tansiyonum 6-4 çıktı çok düşük geldi bana ama hamilelerin tansiyon düşer dedi açlıktanda herelde ama gayette iyiydim yani :32: daha namaz kılıp yemek yapıcam ne sıcak yarabbim bi oraya yatıyorum bi buraya:37: galba kocama klima aldırıcam yok bu menepozlu halime dayanamıyorum:35:

oyyy masallh sana baya hareketlısın ben kolumu kaldramıyom...dun kociişe yemek yapamadım surat astıı gıcık:(( bende saglık ocagına gtmedım daa bende yemıyom hc ama kılo alıyom gbıme gelıyo senle aynıymıs kılomuz.

ohh ii yanız değilim ama bi önlük alıcam kıs cinsiyeti beli olunca almayı düşünüyorum daha önce bir kaybım oldugu için biraz daha beklemek benim için daha ii olacak canım :):16:

ya ben de ilk bebeğimi düşürdüğüm için ne kadar heveslensemde almıyorum....gerçi hiçbirşeyin garantisi yok hani 8 aylık hamileyken alsam bile risk yok muuu neler oluyor rabbim korusun,maksatım karamsar olmak değil ama ben de bazen şimdi alsam ne olur modunda oluyorum da ondan:)))) kılıf arıyorum:9:

oyyy masallh sana baya hareketlısın ben kolumu kaldramıyom...dun kociişe yemek yapamadım surat astıı gıcık:(( bende saglık ocagına gtmedım daa bende yemıyom hc ama kılo alıyom gbıme gelıyo senle aynıymıs kılomuz.

yok alsam ben alırım inan burda yazılarnları okuyorumda eşm oruç tutuyo evde haftaya başlıcak çalışmaya garibim mutfa giriyorum sürekli çatal bıcak sesi geliyo herelde diyo bizimkiler savaşa başladı gene az ye az ye diyo:1::56: maşallah yani:nazar: ekmekle işim yok bitek çok yiyemiyorum tıkıyo beni ama yemek olsun meyve cevizimi bademimi yemişimi hep yemeye çalışıyorum zaten agzım boş kalınca bi tuhaf oluyorum bugün tansiyonumunda öyle dsüşük çıkması şaşırttı beni:44:

Back
X