- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
ama doktorum bı sıkıntı yok devam dedııı:18:
anladım cnm drun dediyse doğrudur ama genelde önermezler hayret ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama doktorum bı sıkıntı yok devam dedııı:18:
kızlar ilk ve son 3 ay ilişki çok tehlikeli![]()
kişiden kişye hamilelikten hamileliğe değişiyor sanırım canım benimde dokktorum yasak kkoymadı sadece çok sık olmasın dedi...ama kahverengi lekelenme olunca da biz önlemimizi alalım ne olur ne olmaz diye progestan verdi...
bende de ilşkı sonrası hafıf khve lekenmem oldu gecn gun amadoktoru aramadım onemsemedım eskıden de olurdu dye hatrladım siz:2: sımdı ılac verdı dyon ???
allah korusun allah a emanet cnm benim dr asla dedi biz daha bişey yapmadık![]()
valla canım burda herkes yasak deyince şaşırdım insan korkmuyor da değil yani...bebeklerimiz ii olsun da olmasa da olur canım yaaa
ne bılım ben senı uyarmadıkca son aya kadr devam edebılırsınız dedı...zaten sık degıl haftada 1![]()
yaa yapmayın valla iyce kardeş olduk zatenaaa
bugün evlilik yıldönümümüz eşim teraviye gitti bende namazımı teravimi kıldım
süslendim püslendimbekliyorum kocamı
yete gali bu hasret bitmeli![]()
valla canım burda herkes yasak deyince şaşırdım insan korkmuyor da değil yani...bebeklerimiz ii olsun da olmasa da olur canım yaaa
yaa yapmayın valla iyce kardeş olduk zatenAaa
Bugün evlilik yıldönümümüz eşim teraviye gitti bende namazımı teravimi kıldım
Süslendim püslendimbekliyorum kocamı
Yete gali bu hasret bitmeli![]()
ofss haftada bir mi sık değilmi
tızım biz kocamla sadıç olduk nerdeyse el ense yapıyoruz birbirimize:13: kanka dicez artık ögreneli 1 ay oldu 1kerecik yağtık oda çok komikti yaptık denemez sanki yeni evliyiz moduna girdik:26:
ofss haftada bir mi sık değilmi
Tızım biz kocamla sadıç olduk nerdeyse el ense yapıyoruz birbirimize:13: Kanka dicez artık ögreneli 1 ay oldu 1kerecik yağtık oda çok komikti yaptık denemez sanki yeni evliyiz moduna girdik:26:
heheh yürü beee :))) kim tutar seni bacım:)))
vuvvvvvvvvvvvvvvvvvv allah bi ömür mutlu etsin canım :) ayyyyyyyyyy ne güzellll :)allah kabuletsin
guldrme benı karnım ağryooo![]()
kuzum düsük tehditi acısından ilk 3 ay bıdıbıdı yapmayın en güzeli :)
yeni gelin gb oldum zaten ben kendime gülüyorum töbe töbe çocuk dogana kadar kocalarımızı unutcaz
Zaten ben bitek şeyi anladım hani hamielyken kadınalr daha cok aldatılıyomuş ya uçkur meraklısı adamlar dayanamaz yani böyle duruma allah korusun![]()