2014 Şubat Anneleri

kişiden kişye hamilelikten hamileliğe değişiyor sanırım canım benimde dokktorum yasak kkoymadı sadece çok sık olmasın dedi...ama kahverengi lekelenme olunca da biz önlemimizi alalım ne olur ne olmaz diye progestan verdi...

allah korusun allah a emanet cnm benim dr asla dedi biz daha bişey yapmadık :37:

ne bılım ben senı uyarmadıkca son aya kadr devam edebılırsınız dedı...zaten sık degıl haftada 1 :37::17:

yaa yapmayın valla iyce kardeş olduk zaten :19: aaa:36:

bugün evlilik yıldönümümüz eşim teraviye gitti bende namazımı teravimi kıldım:31:

süslendim püslendim:17::12:bekliyorum kocamı :23:

yete gali bu hasret bitmeli :29:

ne bılım ben senı uyarmadıkca son aya kadr devam edebılırsınız dedı...zaten sık degıl haftada 1 :37::17:

ofss haftada bir mi sık değilmi:1:

tızım biz kocamla sadıç olduk nerdeyse el ense yapıyoruz birbirimize:13: kanka dicez artık ögreneli 1 ay oldu 1kerecik yağtık oda çok komikti yaptık denemez sanki yeni evliyiz moduna girdik :17::26:

yaa yapmayın valla iyce kardeş olduk zaten :19: aaa:36:

bugün evlilik yıldönümümüz eşim teraviye gitti bende namazımı teravimi kıldım:31:

süslendim püslendim:17::12:bekliyorum kocamı :23:

yete gali bu hasret bitmeli :29:

heheh yürü beee :))) kim tutar seni bacım:)))

yaa yapmayın valla iyce kardeş olduk zaten :19: Aaa:36:

Bugün evlilik yıldönümümüz eşim teraviye gitti bende namazımı teravimi kıldım:31:

Süslendim püslendim:17::12:bekliyorum kocamı :23:

Yete gali bu hasret bitmeli :29:

vuvvvvvvvvvvvvvvvvvv allah bi ömür mutlu etsin canım :) ayyyyyyyyyy ne güzellll :)allah kabuletsin

tızım biz kocamla sadıç olduk nerdeyse el ense yapıyoruz birbirimize:13: kanka dicez artık ögreneli 1 ay oldu 1kerecik yağtık oda çok komikti yaptık denemez sanki yeni evliyiz moduna girdik :17::26:

guldrme benı karnım ağryooo:52:

hadi hepinize hayırlı geceler olsun inşallah kızlar...sahur için bi programımız vardı yarın bizimde evlilik yıldönümümüz ve de yarın doktor kontrolümüz var bebişimizi göreceğiz inş bende fotosunu kycam yarın teyzişleri...Allaha emanet olun hoşçaakalın

Tızım biz kocamla sadıç olduk nerdeyse el ense yapıyoruz birbirimize:13: Kanka dicez artık ögreneli 1 ay oldu 1kerecik yağtık oda çok komikti yaptık denemez sanki yeni evliyiz moduna girdik :17::26:

kuzum düsük tehditi acısından ilk 3 ay bıdıbıdı yapmayın en güzeli :)

heheh yürü beee :))) kim tutar seni bacım:)))

vuvvvvvvvvvvvvvvvvvv allah bi ömür mutlu etsin canım :) ayyyyyyyyyy ne güzellll :)allah kabuletsin

guldrme benı karnım ağryooo:52:

yeni gelin gb oldum zaten ben kendime gülüyorum töbe töbe çocuk dogana kadar kocalarımızı unutcaz :52::1::9:

zaten ben bitek şeyi anladım hani hamielyken kadınalr daha cok aldatılıyomuş ya uçkur meraklısı adamlar dayanamaz yani böyle duruma allah korusun:20:

kuzum düsük tehditi acısından ilk 3 ay bıdıbıdı yapmayın en güzeli :)

yapmıcaz bişi zaten yapmıcaz:23:

Eki Görüntüle 756236 $love6.gif$love5.gif

yeni gelin gb oldum zaten ben kendime gülüyorum töbe töbe çocuk dogana kadar kocalarımızı unutcaz :52::1::9:

Zaten ben bitek şeyi anladım hani hamielyken kadınalr daha cok aldatılıyomuş ya uçkur meraklısı adamlar dayanamaz yani böyle duruma allah korusun:20:

evet kuzum öyle ama kötü düsünme bebişin için :) o insandan insana degişiyor

Back
X