2014 Şubat Anneleri

ana senin bebek benimkine göre ters duruyor kafası diğer tarafta maşallah büyümüş ne güzel. :34:
1 hafta önde hızlı gelişiyordur erkek derler ( koca karı hurafesi )

hareketler için 14 hafta diyorlar.
karnımızın büyümeside belki o zamana denk gelir benim hafif büyümüş ama
kasığın üstünden yada asla hamile demezsin :D orda hafif çıkıntı var dar pantalonlarımı giyemiyorum çocuk sıkışacak diye
ona da karın denmez ama minik bişey işte
hamile kıyafeti almadım teyzem capri pantalon verdi o var bide coming soon yazan tshırt var
ancak 2 aya falan giyerim pantalonu böyle büyürse kocaman geliyor şimdi :D:49:

yaa benimde normalde az göbeğim var zaten oyüzden kolay kolay anlayamam sanırım . ama nedense biran önce büyüsün istiyorum dokunarak hissedeyim istiyorsum çok sabırsız oldum yaaa :(

yaa benimde normalde az göbeğim var zaten oyüzden kolay kolay anlayamam sanırım . ama nedense biran önce büyüsün istiyorum dokunarak hissedeyim istiyorsum çok sabırsız oldum yaaa :(

Evet canım bende de ne kadar zayıf olursam oluyum hafif göbek vardır şimdi hamile karnı gibi durmadığı için elbise giyiyorum belli olmasın diye

merhaba şubat anneleri
biz şu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissederiz ya sabırsızlanıyoruz.
bir karnımız ne zaman büyüyecek :)
hamile kıyafeti alan oldu mu aranızda?
ben ben beeen dün aldım coming soon yazıyo lcw de indirim vardı 10 tl idi ben de dayanamadım aldım :52:
canım cok teşekkür ederim....

su foto mu tatlım olmustur inşallah :1:olmamıssa yeniden cekeyim:31:

Eki Görüntüle 756451 Eki Görüntüle 756453
ay maşallah:nazar::nazar: nasıl da büyümüş:nazar: biz de bi dahaki gittiğimizde böyle görür müyüz ki? bizim sıpa 5 gün geriden geliyodu en son annesi gibi yavaş olucak demek ki :60::60:

günaydın kızlar aranızda kuru öksürük sorunu yaşayan varmı?grip yada nezle değilim ama 1 haftadır kuru öksürüğüm var ve mahvetti resmen beni..hatta bu yüzden sabah ölüyodum 30 sn falan nefessiz kaldım nefes alamadım morardım nerdeyse :43: resmen gittim geldim öteki tarafa..insanın en büyük şansı nefes alıp vermesi ve biz kıymetini bilmiyoruz..çok zor toparladım kendimi..ne yaptıysam geçmedi bu öksürük..allahtan bugün akşam doktor kontrolüm var sorucam doktora..inşallah bebeğim iyidir ben herşeyi yaşayım yeterki bebeğim iyi olsun..hayırlı haberlerle gelirim inşallah akşam dua edin bizim için..

ana senin bebek benimkine göre ters duruyor kafası diğer tarafta maşallah büyümüş ne güzel. :34:
1 hafta önde hızlı gelişiyordur erkek derler ( koca karı hurafesi )

hareketler için 14 hafta diyorlar.
karnımızın büyümeside belki o zamana denk gelir benim hafif büyümüş ama
kasığın üstünden yada asla hamile demezsin :D orda hafif çıkıntı var dar pantalonlarımı giyemiyorum çocuk sıkışacak diye
ona da karın denmez ama minik bişey işte
hamile kıyafeti almadım teyzem capri pantalon verdi o var bide coming soon yazan tshırt var
ancak 2 aya falan giyerim pantalonu böyle büyürse kocaman geliyor şimdi :D:49:

erkek miii....amanın herkes öyle diyo yaaa:1:tahminler hep erkek :1: bi ben kız diyorum belki gonlum daha cok ona yatkın diye :1: Allahım saglıklısını hayırlısını versın hepimize....:16:

ben ben beeen dün aldım coming soon yazıyo lcw de indirim vardı 10 tl idi ben de dayanamadım aldım :52:

ay maşallah:nazar::nazar: nasıl da büyümüş:nazar: biz de bi dahaki gittiğimizde böyle görür müyüz ki? bizim sıpa 5 gün geriden geliyodu en son annesi gibi yavaş olucak demek ki :60::60:

valla eşim de ben gibi olacak bu hareketli diyo.....halbuki yan gelip yatar genelde.....:1:

erkek miii....amanın herkes öyle diyo yaaa:1:tahminler hep erkek :1: bi ben kız diyorum belki gonlum daha cok ona yatkın diye :1: Allahım saglıklısını hayırlısını versın hepimize....:16:

bildiğimden değil koca karı lafları işte :1: hahaha nub teorisi için ekle sende belki bişeyler söylerler

olabilir ama bu haftada belli olur mu kı?yanı o fotoda bi cıkıntı var mı ole ben mı goremedim :1::1:

belli olanlar olmuş ama yine de insan tereddüt ediyor
ben şimdi 3 hafta sonra gidicem ay sonuna belki o zamana söyler diyorum :3: 14 haftalık olacak yine içimde şüphe olur herhalde
dr ancak kesin diyecek öyle içim rahatlar :54:

benimde eşim ısrar ediyor çıkıp alalım bişiler diye ama şimdi kilo almadan almayayım diyorum bedenimi kestiremiyorum ki ama çok ta istiyorum almak :)

benimde eşim ısrar ediyor çıkıp alalım bişiler diye ama şimdi kilo almadan almayayım diyorum bedenimi kestiremiyorum ki ama çok ta istiyorum almak :)

benim de alma niyetim yoktu aslında ama görünce dayanamadım.. bedenini L aldık aslında M giyiyorum .. L biraz büyük geldi gibi ama biraz daha göbeğim çıksa tam olucak sankki bi de yıkanınca çeker dedi çok bilmiş kocam :60::60:
hamilelik ajandası aldık çooook güzel gün gün düşüncelerini yazıyosun içinde bebeğin gelişimi falan yazıyo ultrason fotolarını falan yapıştırıyosun çok eğlenceli :52:

benim de alma niyetim yoktu aslında ama görünce dayanamadım.. bedenini L aldık aslında M giyiyorum .. L biraz büyük geldi gibi ama biraz daha göbeğim çıksa tam olucak sankki bi de yıkanınca çeker dedi çok bilmiş kocam :60::60:
hamilelik ajandası aldık çooook güzel gün gün düşüncelerini yazıyosun içinde bebeğin gelişimi falan yazıyo ultrason fotolarını falan yapıştırıyosun çok eğlenceli :52:

evet ondan bende aldım çok zevkli gerçekten yazarken ağlayacaktım çok duygulandım. yazımda çirkin inşallah okuyabilir çocukcağızım :)))

gebeliğin 16/20 haftaları arasında ikili testten 2 hafta sonra yani ben bu gittiğimde 14 haftalık olacak sanırım testi verir yada belki bir daha çağırır onu görücez

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. ben çok heyecan yapıyorum çok stres yapıyorum sende de var mı stres. Hani Allah korusun önemli sorun çıkar, düşük olur, kalbi durur vb gibi

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. ben çok heyecan yapıyorum çok stres yapıyorum sende de var mı stres. Hani Allah korusun önemli sorun çıkar, düşük olur, kalbi durur vb gibi

canım ikili testte Allah korusun özürlü olup olmadığına bakacak kalbi durması düşük falan bunlarla alakası yk bunu normal ultrasonda görüyr.
ama içini rahat tut Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz :54: sapa sağlam kuzular

Back
X