canım cok teşekkür ederim....
su foto mu tatlım olmustur inşallaholmamıssa yeniden cekeyim
Eki Görüntüle 756451 Eki Görüntüle 756453
cnm maşallah bebeğine ne güzel fotosuda varmış

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok teşekkür ederim....
ana senin bebek benimkine göre ters duruyor kafası diğer tarafta maşallah büyümüş ne güzel.
1 hafta önde hızlı gelişiyordur erkek derler ( koca karı hurafesi )
hareketler için 14 hafta diyorlar.
karnımızın büyümeside belki o zamana denk gelir benim hafif büyümüş ama
kasığın üstünden yada asla hamile demezsinorda hafif çıkıntı var dar pantalonlarımı giyemiyorum çocuk sıkışacak diye
ona da karın denmez ama minik bişey işte
hamile kıyafeti almadım teyzem capri pantalon verdi o var bide coming soon yazan tshırt var
ancak 2 aya falan giyerim pantalonu böyle büyürse kocaman geliyor şimdi![]()
yaa benimde normalde az göbeğim var zaten oyüzden kolay kolay anlayamam sanırım . ama nedense biran önce büyüsün istiyorum dokunarak hissedeyim istiyorsum çok sabırsız oldum yaaa![]()
ben ben beeen dün aldım coming soon yazıyo lcw de indirim vardı 10 tl idi ben de dayanamadım aldımmerhaba şubat anneleri
biz şu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissederiz ya sabırsızlanıyoruz.
bir karnımız ne zaman büyüyecek :)
hamile kıyafeti alan oldu mu aranızda?
ay maşallahcanım cok teşekkür ederim....
ana senin bebek benimkine göre ters duruyor kafası diğer tarafta maşallah büyümüş ne güzel.
1 hafta önde hızlı gelişiyordur erkek derler ( koca karı hurafesi )
hareketler için 14 hafta diyorlar.
karnımızın büyümeside belki o zamana denk gelir benim hafif büyümüş ama
kasığın üstünden yada asla hamile demezsinorda hafif çıkıntı var dar pantalonlarımı giyemiyorum çocuk sıkışacak diye
ona da karın denmez ama minik bişey işte
hamile kıyafeti almadım teyzem capri pantalon verdi o var bide coming soon yazan tshırt var
ancak 2 aya falan giyerim pantalonu böyle büyürse kocaman geliyor şimdi![]()
ben ben beeen dün aldım coming soon yazıyo lcw de indirim vardı 10 tl idi ben de dayanamadım aldım
ay maşallahnasıl da büyümüş
biz de bi dahaki gittiğimizde böyle görür müyüz ki? bizim sıpa 5 gün geriden geliyodu en son annesi gibi yavaş olucak demek ki
![]()
erkek miii....amanın herkes öyle diyo yaaatahminler hep erkek
bi ben kız diyorum belki gonlum daha cok ona yatkın diye
Allahım saglıklısını hayırlısını versın hepimize....
![]()
bildiğimden değil koca karı lafları iştehahaha nub teorisi için ekle sende belki bişeyler söylerler
olabilir ama bu haftada belli olur mu kı?yanı o fotoda bi cıkıntı var mı ole ben mı goremedim![]()
ben ben beeen dün aldım coming soon yazıyo lcw de indirim vardı 10 tl idi ben de dayanamadım aldım
ay maşallahnasıl da büyümüş
biz de bi dahaki gittiğimizde böyle görür müyüz ki? bizim sıpa 5 gün geriden geliyodu en son annesi gibi yavaş olucak demek ki
![]()
belli olanlar olmuş ama yine de insan tereddüt ediyor
ben şimdi 3 hafta sonra gidicem ay sonuna belki o zamana söyler diyorum14 haftalık olacak yine içimde şüphe olur herhalde
dr ancak kesin diyecek öyle içim rahatlar![]()
siz ikili tarama testlerine girdiniz mi? çok korkuyorum yaaa![]()
benden Dr istemedi 2 li test 4 lü test ile aynı gerek yok dedi onun için yaptırmadım![]()
benimde eşim ısrar ediyor çıkıp alalım bişiler diye ama şimdi kilo almadan almayayım diyorum bedenimi kestiremiyorum ki ama çok ta istiyorum almak :)
ee 4 lü test ne zaman yapılacakmış peki?
benim de alma niyetim yoktu aslında ama görünce dayanamadım.. bedenini L aldık aslında M giyiyorum .. L biraz büyük geldi gibi ama biraz daha göbeğim çıksa tam olucak sankki bi de yıkanınca çeker dedi çok bilmiş kocam![]()
hamilelik ajandası aldık çooook güzel gün gün düşüncelerini yazıyosun içinde bebeğin gelişimi falan yazıyo ultrason fotolarını falan yapıştırıyosun çok eğlenceli![]()
gebeliğin 16/20 haftaları arasında ikili testten 2 hafta sonra yani ben bu gittiğimde 14 haftalık olacak sanırım testi verir yada belki bir daha çağırır onu görücez
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. ben çok heyecan yapıyorum çok stres yapıyorum sende de var mı stres. Hani Allah korusun önemli sorun çıkar, düşük olur, kalbi durur vb gibi