2014 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız? spora başlayan var mı ya eşim akşamları zorla yürüyüşe çıkarıyor 1 saate yakın yürüyorum eve geldiğimde üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum:1: daha erken diyorum ama dinlemiyor.acaba çocuğa bir zararı olur mu ya çok yoruluyorum...bide çatlaklar için başladınız mı bişeyler sürmeye yada daha erken mi bilemedim:37:

sorunsuz bir hamilelik yaşıyorsan iyi olur hatta bebeğin ve senin için ama ben çok yürümüştüm kasığıma bir ağrı saplandı kanama alanım olmuş ama şimdi artık serbest dedi....çatlak için doktor badem yağı ve bir de bir krem markası önerdi ben de bir eczaneye gittim bana çatlak kremi önerirmisiniz dedim doktorunkiyle aynı şeyi önerdi ama 90tl çok pahalı geldi bana yaaaa...battım ben battım:(

ne kadar yalnış yazmışım ya :1:

şey demek istedim kıyafet mobilya eşya arabaa falan filan öyle aldıklarımız :54:

:9::9::9::9:
evet haklısın onlar içinde bir topik açılabilir ama henüz ben bişi almadım çoğu kişide almamıştır bence
yinede açabilirsin ilk sen bişiler aldın sanırım ilk sen eklersin bizde beğeniriz :16::16::16::16: sonra bizde alırız :1:

:9::9::9::9:
evet haklısın onlar içinde bir topik açılabilir ama henüz ben bişi almadım çoğu kişide almamıştır bence
yinede açabilirsin ilk sen bişiler aldın sanırım ilk sen eklersin bizde beğeniriz :16::16::16::16: sonra bizde alırız :1:

aldıklarımı toparlayım açarım eklerim o zaman :54:

canım dümdüz ayakkabı giyiyorsan ondan olabilir toopuk kısmı 3 cm yükseklikte bir ayakkabı giymeyi dene birde sırt üstü yatmamanı tavsiye ederim

Eveeet dümdüz ayakkabı giyiyorum desenize ne kadar yanlış şey varsa hepsini yapıyorum :14:

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye kitap var ben hep oradan okuyorum inanılmaz faydalı oluyor

Bakınayım ben de madem faydalı diyorsum akıl akıldan üstündür :40:

ayyy kıslaar bir çorba ısıtayım kendimee:)))) zararlı biliyorum ama hazır çorba yiyorum knorrdan çok güzel yapıyorlar artık:)

aldıklarımı toparlayım açarım eklerim o zaman :54:

tamam canım bekliyoruz

birde bişi dicem e-bebek varya hani mağazalarıda olan oranın ürünleri çok güzel ve çok güzel kampanyalar yapıyorlar bazen ben henüz bişi almadım ama mağazasına gittim baktım ürünlerin kalitesi hoşuma gitti badiler falan hem çok kaliteli hemde renkleri falan çok tatlı ordan almayı düşünüyorum fiyatıda makul 4,99 kısa kollu ve kolsuz olanlar 5,99 da uzun kollu olanlar

hastane çıkışınıda ordan almayı planlıyorum ama bu defa net mağazasından çünkü burdaki mağazasında ürün çeşidi az nette daha çok cinsiyetimiz kesinleşsin bayram dönüşü bişiler alayım diyorum bende

kıs bizi neler bekliyormuş??? :)))) kitabı alana kadar sen kitabıımız ol:)

3. ayda mesela aklımda kalanları söyleyim

sık sık tuvalete çıkma
bulantı eskisinden daha az olacak
bazı yemeklere aşırı istek bazılarına isteksizlik olacak
bebeğin parmakları ayrılacak ve her gün sürekli içimizde dönüyor hareket ediyor ama biz hissedemiyoruz:30:

Eveeet dümdüz ayakkabı giyiyorum desenize ne kadar yanlış şey varsa hepsini yapıyorum :14:

ben belimin boşluğa gelmemesi için taa oğluma gebeyken almıştım bir ofis sırt mindedi çok çok faydasını gördüm halende onu kullanıyorum gerçekten bel ağrımı geçirmişti ozamanda dediğim gibi hiç kullanmayıda bırakmadım ben o yastığı :D

düz ayakkabı bele olan baskıyı artıyor malesef canım babet ben hiç giyemem mesela

laurana ben hiç sevmiyorum o çarbaları ya tadları bana çok kötü geliyor her zaman yani yeni değil

Size doyum olmaz annecikler ben az işlerime döneyim.Şimdilik öptüm kendinize ve bebeklerinize iyi bakın :49: :16:

hemde çok çok normal 12 hatta 15 haftalada bile çıkabilir karnın endişe etmene gerek yok

hatta cuma yine doktorumdaydım doktorun yanındaki asistanının gebe olduğunuı fark ettim bundan bir önceki gidişimde hiç göbek yoktu oysa kaç haftalık dedim 28 dedi benim gözler böyle :53::53: oysa karnı en fazla 4 aylık gibi duruyor maşallah dedim karnın ne kadar küçük bundan önceki gelişimde hiç fark etmemiştim dedim (3 hafta öncesinden bahsediyorum) zaten daha geçen 2 haftada çıktı dedi düşünün 25-26 haftadan sonra çıkmış karnı :1:

iyi bari ne bileyim ben bi sorun mı var acaba diye korktum ben de sağol içimi rahatlattın :)

unutmadık senin face e gidip bizi unuttuğunu düşündük.

gel buraya gelll...adanalımıydın kız sen...hemşom...ne zaman geliyosun adanaya:27:

kıııs faceye hiç girmedim ben özürlüyüm bu konuda....evet adanalıyım ama biraz orda havalar soğusun öyle gelecem:))) ayyy bir mide bulantım kesilsin ne kebaplar yiyecem bakın da görün:))) donatın masalı uleyyn dicem:))))

size birşey soracam yaaa tiroidle alakalı çook kafam karışık yardımcı olabilecek misiniz???

Selam güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik benim sadece iştahım yok onun haricinde çok rahat bi hamilelik geçiriyorum:)

merhaba arkadaşlar 2 kızım var 3. bebişimi bekliyorum ....ilki gibi heyecanlıyım :52::52::52:jübilemi yapacam bu bebişle :49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Back
X