ee o zaman ben anormalim kesin ben de belgesel açtım aslanlar zebraları yiyor ben izliyorum:))))
Senin canın et çekiyor o zaman ama bilinç altında ki vejeteryan laurana yedirmiyor anladım ben çok zekiyim :125:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee o zaman ben anormalim kesin ben de belgesel açtım aslanlar zebraları yiyor ben izliyorum:))))
sizin yazdıklarınızı okuyorum :))
cıxs baharat:)))
Senin canın et çekiyor o zaman ama bilinç altında ki vejeteryan laurana yedirmiyor anladım ben çok zekiyim :125:
ee sen de yaz...Allah o parmakları sana niye verdi:) ali de geldi ne yemek var dedi:) et koyuyorum ocağa diyince tamam dedi ve şimdi uyuyor garibim yaaa çok yoruluyor bizim bu adamlar((( horluyor bile şimdi....kıss ben yine libidolandım:))))
kız allahım yaaaaa nasıl izliiosun aaaaaaaaayyyyyyyyyyy zaten kalkıo midem:) valla en basiti şehriye içemem die birazcık yapmıştm keşke az daha yapsaymışım :)ne çorbası yaptın???? ben şuan belgesel izliyorum aslan zebrayı yiyor:)))) çok iştahlı yedi ama yaaa:))))) yuhh bana dimi....
eliifffffffffffffff napıosunnnnnnnnnnnn???????????
kız allahım yaaaaa nasıl izliiosun aaaaaaaaayyyyyyyyyyy zaten kalkıo midem:) valla en basiti şehriye içemem die birazcık yapmıştm keşke az daha yapsaymışım :)
hahahaha ama canımın et çektiği doğru ocakta şuan ve kokuyor buram buram:)))
afiyet olsun canım inş yersin güzelce.bende dün oturarak yapsam mı dedim ama çiğ ete dokunmaya korkuyorum zaten halimde yok
spsecim canım izler o sonrada midem bulanıyo der kendi haline bırakın hormonları şaşırmış onun iyileşecek ablasıı :)))
akşamda gelin ya eşim yok akşam kız ben korkuyorum yaaaaabenide bide iiii sıhatate olsunlarda korkuttu geçen iiice psikopat oldum ya:)
ay canım ya olurmuş böyle şeyler felak ve nası bol bol oku..
kız onun libidosunun yüzde 10 u bende olsaydı adam bugün yanağımdan öptü ağladım ben ya git başımdan iğrenç die![]()
canım yaaaa okuyorum ama bide okumasam ne olcak acababana hamilelikten önce başladı bu haller
eşimde iş için gitmek zorunda akşam bakalım napcam ben:)
uleyyn 10 yerden cevap yazmışsınız:)))) zaten şu 12.haftam dolsun ve ramazan bitsin libidolarıma bir yön verecem:)))) hayır ama bana da yazık aslında ali çok sevinir böyle birşeye o dünden razı şimdi hadi gel desem 61 değil 161 yine tutmaya razı olur o durumda yani:)))))) hem hamileysem kadın değilmiyim daha vucudum da değişmemişken olduğu kadar artıkın:))))
spse ve elif kaynatmayın arkamdansizin libidolarınız çalışmıyorsa ben napim:)))) bu arada bana da şehriye yolla kıs:)
uleyyn 10 yerden cevap yazmışsınız:)))) zaten şu 12.haftam dolsun ve ramazan bitsin libidolarıma bir yön verecem:)))) hayır ama bana da yazık aslında ali çok sevinir böyle birşeye o dünden razı şimdi hadi gel desem 61 değil 161 yine tutmaya razı olur o durumda yani:)))))) hem hamileysem kadın değilmiyim daha vucudum da değişmemişken olduğu kadar artıkın:))))
spse ve elif kaynatmayın arkamdansizin libidolarınız çalışmıyorsa ben napim:)))) bu arada bana da şehriye yolla kıs:)
hadi ya oda kotüymüş ama yapcak bişey yok gecer inşallah herkes 3 ay sonunda bitcek yazıyo inşallah öyle olur kendi adıma söylim düzeldim galiba birde ben eşimin kokusunu cok severim hep bana sarılsın isterim yanı geçici bu durum sendede gececek merak etme allah eşine sabır versin :))
ayy korkma yaa bana da geceleri olur o haller,karabasan basar.kalkmak isterim kalkamam konuşmak isterim beceremem bir de garip sesler duyarım ama ayetel kürsi okuduğum gibi gider...aç ışıkları ve sesli yasin oku evde bir de 7 tane ayetel kürsi felak ve nas ohh miss şeytan senden korksun:)))